Zelf Badkamermeubel Maken?

Zelf een badkamermeubel maken voor doe-het-zelver, klusjesman en hobbyist. “Dat doe ik wel even”, maar toch val je regelmatig in verschillende valkuilen tijdens het klussen. Erg vervelend, maar wat doe je er aan?

Zelf een badkamermeubel maken, een klus met verschillende valkuilen.

Veel doe-het-zelvers, klusjesmannen en hobbyisten vinden het moeilijk om precies in te schatten hoe je het beste zelf een badkamermeubel kunt maken.

En we hebben daar alle reden toe. Want een badkamermeubel is nog niet zo een-twee-drie in elkaar gezet.

Misschien herken je ze wel. De verschillende problemen die je tegen komt bij het maken van een badkamermeubel.

zelf badkamermeubel maken met de badkamermeubel bouwtekening

  • Ik weet ongeveer hoe ik een badkamermeubel in elkaar zet, maar niet helemaal zeker
  • Ik ben al uren bezig en het wil maar niet lukken……
  • Het badmeubel kastje staat niet helemaal waterpas
  • Het kastje staat al in elkaar, maar ik heb nog een paar schroeven over
  • Ik ben nu al zo lang bezig en de moed begint me in de schoenen te zakken

Al snel merk je dat je begint te fluiten en dat je op het punt staat om je gereedschap het raam uit te gooien.

Je bent daardoor niet te genieten voor je omgeving, hebt een kort lontje en je vrouw of kinderen hoeven niet te proberen een gesprek met je aan te gaan…

Dit hoef je vanaf nu niet meer mee te maken…

badkamermeubel maken tips

Wanneer je de juiste bouwtekening in je bezit hebt, weet je namelijk precies wat je moet doen om een badkamermeubel in elkaar te zetten.

Met de juiste bouwtekening wordt je stap-voor-stap begeleid en heb je de klus in no-time geklaard.

Je leert precies wat de valkuilen zijn van “zelf badkamermeubel maken” en hoe je deze valkuilen kunt omzeilen.

Als je direct aan de slag wilt gaan om een badkamermeubel te maken, dan heb je nu de unieke mogelijk om meerdere badkamermeubel bouwtekeningen te downloaden voor de prijs van één bouwtekening.badkamermeubel zelf maken met tips en bouwtekeningen

Je krijgt niet alleen de badkamermeubel bouwtekening, maar nog eens 10.000 andere bouwtekeningen voor verschillende doe-het-zelf projecten.

Je krijgt een levenslang toegang tot alle bouwtekeningen en er worden regelmatig nieuwe bouwtekeningen toegevoegd.

Bouwtekeningen Badkamermeubels (PDF)

Bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken voor jouw doe-het-zelf project.

badkamermeubel bouwtekening downloaden

  • Binnen 2 minuten toegang tot alle Badkamermeubel Bouwtekeningen.
  • Handige beschrijvingen met tips en tricks die jouw helpen om de mooiste badkamermeubel te maken van de buurt.
  • Bonus: Levenslang toegang tot meer dan 10.000 (TIENDUIZEND!) Bouwtekeningen voor je doe-het-zelf project.
Bekijk de Bouwtekeningen

*Al 297 mensen hebben deze bouwtekeningen gedownload.

Wat vonden anderen van de Badkamer Bouwtekeningen?


Maarten van Diermen

“Ik wilde graag mijn badkamermeubel af maken en kwam er niet helemaal uit. Ik twijfelde of ik dit bouwtekeningen pakket wel moest aanschaffen, ik had immers alleen die badkamermeubel bouwtekening nodig.

Toch heb ik het pakket aangeschaft en ik ben er erg content mee. Ik heb niet alleen de badkamermeubel afgemaakt, maar ook meteen de tuintafel, loungebank, bed en de linnenkast afgemaakt.

Ik kan dit bouwtekeningen pakket iedereen aanraden, zeker de doe-het-zelvers die hun klussen af willen maken i.p.v. laten staan.

Maarten van Diermen / Gulpen


Jan Brunnekreef

“Ik had een tekening nodig om mijn badkamermeubel in elkaar te zetten, de bouwtekening die er bij zat was namelijk niet duidelijk genoeg.

Toen ik dit pakket zag was ik erg sceptisch, want dit leek voor mij het zoveelste pakket waar ik uiteindelijk niets aan had.

Dat is hier niet het geval, want ik heb mijn badkamermeubel af kunnen maken en heb daarnaast de andere tekeningen goed bestudeert. Ik denk dat ik binnenkort eens begin aan een overkapping voor m’n auto.”

Jan Brunnekreef / Zutphen


Liza Fonken

“Voor mijn schoolproject moesten we duurzame en milieuvriendelijke meubelen produceren. Sommigen projectleden hadden hun twijfels of dit wel de bedoeling was vanuit school.

Toch hebben we het maar gedaan en zijn met sloophout aan de slag gegaan. Dit ging zo goed dat we een dikke 8 haalden voor ons project. Die 8 kwam mede door het Bouwtekeningen Pakket tot stand.

We hadden een algemene gebruikersnaam en wachtwoord en gebruiken de bouwtekeningen nog steeds in ons privé leven. Mijn vader had zelfs laatst nog een bouwtekening gedownload voor het maken van handdoekenrek en een prieel.”

Liza Fonken / Amsterdam


Stephan van Engelen

“Als aannemer ben je continu aan het sparren met architecten en opdrachtgevers om dingen te realiseren en de kosten zo laag mogelijk te houden.

Omdat we vaak met hout werken en deze partijen hout lang niet altijd volledig gebruikt worden, maken we van de restanten handige en leuke gadgets voor de nieuwe bewoners.

Dit wordt er gewaardeerd en de investering was te verwaarlozen. We kunnen het dan ook ieder aannemer (eigenlijk gewoon iedereen) aanraden.”

Stephan van Engelen / Ammerzoden


Probeer Het Bouwtekeningen Pakket Nu Eerst 30 Dagen Lang!

30 dagen het bouwtekeningen pakket uitproberen

Mocht je onverhoopt niet de juiste bouwtekening vinden, dan hebben we een ultiem aanbod voor je. Je kunt namelijk binnen 30 dagen je geld terug krijgen. Het enigste wat je hoeft te doen is hem simpelweg een mail sturen. Dat is alles!

Onze klusser Fred Schouten heeft zijn bouwtekeningen zo eenvoudig mogelijk opgezet, zodat het voor iedere doe-het-zelver te begrijpen is. Het is geen wondermiddel waarmee al je problemen zijn verholpen, maar het is wel het beste programma in zijn soort.

98% van onze klanten beveelt dit product aan


Bouwtekeningen Pakket in het kort:

Meer dan 10.000 kant-en-klare Bouwtekeningen

Plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te volgen zijn.

De bouwtekeningen worden geleverd met duidelijke handleidingen

Zodat je niet alleen weet hoe het in elkaar zit, maar ook hoe jij dit stap-voor-stap zelf kunt gaan maken. En welke materialen je precies nodig hebt.

Dit product is voor Doe-Het-Zelvers van elk niveau

Of je nu voor het eerst iets wilt gaan bouwen of al jaren timmerman bent, het resultaat zal even strak zijn door de makkelijk te volgen stappen in de plannen.

DWG & CAD Software pakket

Waardoor je niet langer dure CAD software aan hoeft te schaffen voor € 650 of meer.. Maar kun je voortaan wel CAD bestanden openen en aanpassen!

Steigerhouten Tuinmeubelen Gids

Waarin je plannen en bouwtekeningen vind die specifiek zijn bedoeld voor steiger of sloophout t.w.v. €37, -.

Levenslang lidmaatschap

Je krijgt levenslang toegang tot alle bouwtekeningen. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe tekeningen toegevoegd en kun je deze onbeperkt downloaden.

Tekening niet beschikbaar? Geen probleem!

Fred, de klusser guru, helpt je graag met het maken van een bouwtekening op maat. Bovendien kan hij die bouwtekening dan weer toevoegen in het pakket. Win-win situatie voor alle doe-het-zelvers.

Niet goed? Geld terug!

Mocht je nou echt niet tevreden zijn met het bouwtekeningen pakket, maak je dan geen zorgen! Je hoeft enkel binnen 30 dagen een mailtje te sturen naar Fred en je krijgt het geld zo terug gestort. No hard feelings!

UPDATE EXTRA BONUS!!!

We hebben het Bouwtekeningen Pakket tijdelijk in prijs verlaagd. We willen namelijk alle Doe-Het-Zelvers helpen om hun klus zo goed en snel mogelijk af te krijgen. Daarom hebben we de prijs uiterst laagdrempelig gemaakt.

De eenmalige investering is nu:

€ 197, –

€ 147, –

€ 97, –

€ 47, –

De bouwtekeningen staan in PDF bestand voor je klaar om gedownload te worden.

Download het Bouwtekeningen Pakket (PDF)

Tags

top