Het Bouwtekeningen Pakket

 • Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.
 • Bij elke bouwtekening zit een heldere handleiding zodat je weet hoe het in elkaar zit en hoe jij dit zelf stapsgewijs maakt.
 • Elke bouwtekening bevat ook een materiaallijst zodat je precies weet wat je nodig hebt en hoeveel – dat scheelt je heel veel materiaalkosten.
 • Levenslang toegang als je het bouwtekeningenpakket neemt. Je houdt de rest van je leven toegang! Als bijvoorbeeld je computer crasht hoef je niet opnieuw te gaan betalen!
 • Direct toegang tot de 10.000 bouwtekeningen en alle bonussen. Je kunt direct met jouw project beginnen!

Ruim 21.000 tevreden klanten gingen je voor

bouwtekeningen kopen met het Freds Bouwtekeningen Pakket

Wat zit er in het Bouwtekeningen Pakket

 • Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn. 
  (€497 WAARDE)
 • DWG & CAD Software pakket – Met deze software hoef je niet langer dure CAD software aan te schaffen voor € 650 of meer.. Maar kun je voortaan wel CAD bestanden openen en aanpassen! (€97 WAARDE)
 • Steigerhouten Tuinmeubelen Gids – In deze bonus gids, vind je plannen en bouwtekeningen die specifiek zijn bedoeld voor steiger of sloophout. (€37 WAARDE)
 • Doe-Het-Zelf Winst – doe-het-zelf projecten stap voor stap met winst verkopen (€37 WAARDE)
 • Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen – Bouwvergunningen, dragende muren, funderingsplaten. Alle belangrijke benamingen komen aan bod. (€17 WAARDE)
 • Op maat gemaakte bouwtekeningen – Zit jouw ideale bouwtekening niet in het pakket? Dan wordt het op maat voor je gemaakt! (€97 WAARDE)

Voorbeelden van projecten die je vandaag kunt maken

Lijst met bouwtekeningen

Houd er rekening mee dat dit slechts een gedeeltelijke lijst is van alle ruim 10.000 bouwtekeningen die je kunt downloaden.

Je vind in ieder geval de volgende categorieën

Hoe werkt het bouwtekeningen pakket?

1

Inlogcode

Na betaling, ontvang je je eigen persoonlijke inlogcode per e-mail. Je kunt hiermee in je persoonlijke omgeving.

2

Startscherm

In het startscherm kun je met jouw inlogcode inloggen en je ziet alle bouwtekeningen op een rij. Overzichtelijk in verschillende categorieën.

3

Aan de slag!

Je kunt direct je bouwtekening downloaden op je computer, tablet of telefoon of uitprinten. En direct met jouw doe-het-zelf project aan de slag gaan!

Hoeveel gaat het je kosten?

 • Levenslang toegang voor het Bouwtekeningen Pakket, €109, –
 • DWG & CAD software pakket, € 97, –
 • Steigerhouten Tuinmeubelen Gids, € 37, –
 • Doe-Het-Zelf Winst E-book, € 37, –
 • Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen E-book, € 17, –
 • Totale waarde Bouwtekeningen Pakket, € 297, –
freds bouwtekeningen pakket

Geen €297, –

ALLEEN VANDAAG 67 EURO

Dit is een eenmalige aankoop. Er zijn GEEN maandelijkse kosten

Wat andere mensen vinden:

hans

Ik heb onlangs het Bouwtekeningen Pakket aangeschaft en ik moet zeggen dat het elke cent waard was. Als een fervent doe-het-zelver was ik op zoek naar een uitgebreide verzameling bouwtekeningen en dit pakket stelde absoluut niet teleur.

Hans van de Wetering

Gouda

toine

Ik raad het Bouwtekeningen Pakket ten zeerste aan aan iedereen die graag zelf projecten bouwt. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een ervaren doe-het-zelver, dit pakket is een waardevolle toevoeging aan je gereedschapskist.

Toine de Jong

Amsterdam

ramon

Wat ik echt waardeer is de helderheid van de tekeningen. Ze zijn gedetailleerd en makkelijk te volgen, wat zelfs de meest complexe projecten haalbaar maakt. Daarnaast vind ik de categorie-indeling erg handig. Het is makkelijk om precies te vinden wat je zoekt.

Ramon Hoekstra

Groningen

nick

Ik ben altijd op zoek geweest naar een betrouwbare bron voor bouwtekeningen en ik ben zo blij dat ik het bouwtekeningenpakket van BouwtekeningenPakket.nl heb gevonden! Het pakket is ongelooflijk uitgebreid en bevat bouwtekeningen voor vrijwel elk project dat je je maar kunt voorstellen. Te veel om op te noemen!

Nick Riemersma

Leeuwarden

Nog vragen?

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om ruim 10.000 tekeningen gaat, kun je alles eenvoudig terugvinden. Alle tekeningen zijn netjes gerubriceerd en in een mum van tijd te vinden. Als je bijvoorbeeld een buitenkeuken wilt maken, ga je naar ‘buitenkeuken’. Je krijgt dan alle projecten en tekeningen die hier thuishoren.

Hoe lang is het aanbod geldig?

Je ziet onderaan de pagina een klokje meelopen. Zolang die niet op ‘0’ staat, krijg je het pakket met ruim 10.000bouwtekeningen voor 67 euro + alle bonussen. Daarna gaat de prijs naar € 94,- en vervallen alle bonussen. En loop je dit mis.

Ik ben heel handig. Is dit iets voor mij?

Ja! Met de ruim 10.000 bouwtekeningen heb je een onuitputtelijke bron van inspiratie tot je beschikking. Bovendien bespaar je met het klussen veel tijd omdat je niet op zoek hoeft te gaan naar een geschikte tekening. Ook krijg je een lijst met materiaal. Scheelt een hoop uitzoekwerk!

Ik ben niet zo handig. Is dit iets voor mij?

Ja! Iedereen die een plank op maat kan zagen, kan uit de voeten met de bouwtekeningen. Ze beschrijven stap-voor-stap hoe je te werk moet gaan.

Kost het lezen van een tekening veel tijd?

Nee. Misschien als je voor het eerst kijkt, maar je snapt snel het systeem. En als je dat doorhebt, is elke tekening in principe een fluitje van een cent.

Dat is heel veel bouwtekening voor heel weinig geld. Klopt dat wel?

Ja, het klopt: slechts 0,00067 euro per tekening. Maar dat wil ik aanpassen. Ik ben bezig met een webshop waarin ik de tekeningen aanbiedt variërend van 17 tot 67 euro per stuk. Ook in dat opzicht doe je er slim aan snel in te stappen.