Bedstee maken

bedstee maken

Ben jij van plan een bedstee te gaan kopen? Wat dacht je ervan om deze zelf te maken? Hierdoor kun je namelijk zelf de afmetingen bepalen en past hij perfect in de slaapkamer. Daarnaast scheelt het ook nog eens enorm veel geld als je hem zelf gaat maken! Uiteraard kan het lastig zijn om het project zelf aan te pakken. Er komt namelijk veel kijken bij het maken van een bedstee.

Om de bouw te kunnen realiseren, kun je een bouwtekening volgen. Met het volgen van de bouwtekening kun je namelijk voorkomen dat je fouten maakt, zoals bijvoorbeeld in het ontwerp of de materiaalkeuze.

Zelf een Bedstee maken? Check eerst deze punten

Als je zelf een bedstee gaat maken, kun je tegen verschillende punten aanlopen.

  • Heb je een idee van welke materialen je de bedstee gaat maken? Hout is de gemakkelijkste grondstof als bouwmateriaal, maar welk soort hout heb je precies nodig? En past deze kleur wel bij de slaapkamer, of moet je nog schilderen?
  • Als je het hout hebt uitgekozen, ga je aan de slag met een ontwerp. Hoe moet de bedstee eruit komen te zien, en welke afmetingen heb je precies? Het is belangrijk dat het ontwerp stevig genoeg is. Je wilt voorkomen dat het bed namelijk in elkaar zakt als je ligt te slapen.

Al met al is het belangrijk dat je bedstee goed gemonteerd wordt. Als dit niet het geval is, kan het gevaarlijke situaties opleveren.

Gelukkig is hier een perfecte oplossing voor. Heb je er al aan gedacht om een bedstee bouwtekening te volgen? De bedstee bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket zorgt er namelijk voor dat je door het volgen van verschillende stappen gemakkelijk de bedstee in elkaar zet.

Je krijgt toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen waarna je de bedstee bouwtekening kunt kiezen die jij wilt maken. Staat er geen goede optie tussen? Dan mag je hem zonder extra kosten geheel op maat laten maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

valentijn

Nadat ik van de zolder twee kamers heb gemaakt, wilde ik een passende bedstee maken. Ondanks dat ik al redelijk wat klus ervaring heb, is een klein beetje hulp natuurlijk nooit verkeerd. Hiervoor heb ik het bouwtekeningen pakket aangeschaft. Ik heb de bedstee bouwtekening gemakkelijk kunnen vinden tussen alle 10.000 bouwtekeningen. Ik heb vervolgens kleine aanpassingen gedaan om het iets uitdagender te maken voor me, aangezien de stappen zo simpel uitgelegd waren. Al met al ben ik zeer tevreden met het bouwtekeningen pakket en ga ik het zeker vaker gebruiken tijdens het klussen!

Valentjin van Veldhoven

Venlo

patrick

Voor de slaapkamer van mijn dochter was ik op zoek naar een passende bedstee. Helaas heb ik niet kunnen vinden wat ik graag wilde hebben. Toen ik het bouwtekeningen pakket zag, was ik eigenlijk direct verkocht. Ik ging daarom zelf de uitdaging aan om de bedstee zelf te maken. Helaas heb ik ook hierin niet de bouwtekening kunnen vinden die ik graag wilde maken. Gelukkig is dit geen enkel probleem! Ik mocht namelijk een mail sturen met mijn wensen. Hiervoor is binnen 3 dagen een bouwtekening op maat gemaakt! Ik ben vervolgens direct aan de slag gegaan met het project. De stappen in de bedstee bouwtekening waren zeer eenvoudig te volgen. Ook stond er precies verteld welke materialen ik nodig had. Ik raad het bouwtekeningen pakket iedereen aan die graag zelf wil gaan klussen!

Patrick Dalhaus

Leeuwarden

Veelgestelde vragen over “Bedstee maken”

Voor wie is het bouwtekeningen pakket bedoeld?

Zowel de ervaren als de onervaren doe-het-zelver is gebaat bij het bouwtekeningen pakket. Het legt in zeer eenvoudige stappen uit hoe je het project moet realiseren. Daarnaast kan het ook perfect als grote inspiratiebron gelden.

Wat als het bouwtekeningen pakket niet bevalt?

Bevalt het bouwtekeningen pakket na aankoop toch niet? Dan mag je het geheel kosteloos retourneren. Je krijgt namelijk standaard 30 dagen bedenktijd bij de aanschaf. Je krijgt het aankoopbedrag gewoon teruggestort.

Wat krijg ik precies bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket?

Als je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je levenslang toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt dus na het afronden van de bedstee bouwtekening zonder extra kosten een nieuwe bouwtekening uitkiezen om te maken.

Welke materialen heb ik nodig voor de bedstee?

In iedere bouwtekening staat precies aangegeven welke materialen je nodig hebt. Iedere bedstee bouwtekening in het bouwtekeningen pakket is anders. Hierdoor kunnen de materialen ook per bouwtekening verschillen.

De bouwtekening die ik wil maken zit er niet tussen, wat nu?

Kun je niet de bouwtekening die je wilt maken vinden tussen de 10.000 verschillende opties? In dit geval mag je hem gratis op maat laten maken. Je hoeft hier enkel een mailtje voor te sturen!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.