Een Wiegje zelf maken van hout

zelf een wiegje maken

De kinderkamer inrichten kost al geld genoeg. Daar wil je natuurlijk zoveel mogelijk op kunnen besparen. Het is daarom een zeer goede keuze om een wieg zelf te maken. Zo weet je namelijk zeker dat je kunt besparen op de kosten. Daarnaast is het erg leuk om zelf een wieg te maken, zodat je deze perfect kunt laten passen bij de kinderkamer. Het bouwen van een wieg kan echter lastig zijn als je niet precies weet waar je aan begint. In dit geval is het volgen van een wieg bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket erg verstandig.

Waar loop je tegenaan bij het maken van een wiegje?

Met het bouwen van een wiegje kun je tegen enkele dingen aanlopen.

  • Het is belangrijk dat je precies weet welk ontwerp je wilt gaan maken. Zonder een goed ontwerp wordt het erg lastig om een wieg te maken. Je gaat dan te veel fouten maken.
  • Als je het ontwerp hebt, dien je de juiste afmetingen te gebruiken voor de wieg. Het is belangrijk dat de wieg goed in de kamer past. Bepaal deze afmetingen altijd van tevoren, zodat je direct goed van start kunt gaan.
  • Zorg altijd voor de juiste materialen. Het is belangrijk dat het hout van goede kwaliteit is en dat het met de juiste gereedschappen in elkaar gezet wordt.

Het is uiteindelijk erg belangrijk dat je precies weet hoe je de wieg in elkaar moet zetten. Gelukkig heb je hier een handige wieg bouwtekening voor uit het bouwtekeningen pakket. Als je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanent toegang tot 10.000 bouwtekeningen. Vervolgens kun je de bouwtekening kiezen die je graag wilt gaan maken. In deze bouwtekening staat vervolgens het ontwerp uitgelicht en de materialen aangegeven. Door het volgen van de gemakkelijke stappen, wordt het gemakkelijk gemaakt om de wieg te bouwen.

Heb je de bouwtekening die je graag wilt maken niet gevonden in het bouwtekeningen pakket? Geen zorgen! Je mag dan namelijk een bouwtekening op maat laten maken. Zo weet je zeker dat je altijd de bouwtekening kan maken die je graag wilt maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

fo ling

Voor de kinderkamer wilde wij graag nog een wieg plaatsen. Omdat ik veel aan houtbewerking doe, leek het mij erg leuk om zelf een wieg te maken. Ik heb hiervoor het bouwtekeningen pakket gebruikt, en hier heb ik zeker geen spijt van gehad! De wieg bouwtekening heeft het makkelijk gemaakt om de wieg te bouwen. Alle stappen staan eenvoudig uitgelegd en er staat precies aangegeven welke materialen je nodig hebt. Ik zou het bouwtekeningen pakket zeker aanraden voor zowel de ervaren als de onervaren klusser. 

Fo Ling Choi

Utrecht

Berkteit

Voor ons pasgeboren kind wilde ik graag iets speciaals maken. Ik heb ervoor gekozen om de wieg zelf te gaan maken. Omdat ik geen echte doe-het-zelver ben, werd het lastig voor mij om hem compleet zelf te verzinnen. Hiervoor heb ik vervolgens het bouwtekeningen pakket aangeschaft. In dit pakket zijn meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen die je kunt gebruiken. Vervolgens heb ik de wieg bouwtekening gekozen om te realiseren. Ik ben na het aanschaffen van de voorgestelde materialen direct aan de bouw begonnen. Door de eenvoudige stappen die uitgelegd staan in de bouwtekening was het erg gemakkelijk om de wieg te bouwen. Ik zou het bouwtekeningen pakket dan ook iedereen aanraden!

Berkteit Unawama

Rotterdam

Meest gestelde vragen over “zelf een wiegje maken”

Wat krijg je precies bij aanschaf van het bouwtekeningen pakket?

Op het moment dat je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt dan voor iedere klus gemakkelijk een bouwtekening kiezen.


Wat als het bouwtekeningen pakket toch niet bevalt?

Mocht het bouwtekeningen pakket niet bevallen, mag je deze binnen 30 dagen retour sturen. Je krijgt dan gewoon je geld terug. 

Wat als ik geen geschikte bouwtekening kan vinden in het pakket?

Bij aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Staat de bouwtekening die je graag wilt maken er niet tussen? In dit geval mag je deze, geheel zonder kosten, op maat laten maken.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket bestemd?

Het bouwtekeningen pakket kan perfect fungeren als inspiratiebron voor de ervaren klusser. Voor de onervaren klusser is het een perfecte bouwtekening om te volgen. Zo weet je zeker dat het project op een goede manier afgerond kan worden.

Welke materialen worden er gebruikt?

Bij iedere bouwtekening in het bouwtekeningen pakket zit precies weergegeven welke materialen je gebruikt. De meeste bouwtekeningen zijn volledig van hout gebouwd, maar dit hoeft niet altijd. Kijk daarom altijd in de bouwtekening welke materialen je precies nodig hebt.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere artikelen over bedden:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.