Bouwtekeningen

Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van het Bouwtekeningenpakket door de verscheidenheid aan categorieën die we bieden. Ons doel is om doe-het-zelvers van alle niveaus te voorzien van de middelen die ze nodig hebben om hun projecten met vertrouwen aan te pakken, ongeacht de grootte of complexiteit.

In het pakket vind je meer dan 10.000 bouwtekeningen, zorgvuldig gecategoriseerd voor eenvoudige navigatie. Of je nu een nieuw meubelstuk voor je woonkamer wilt creëren, een tuinhuis wilt bouwen, of zelfs je eigen bed wilt ontwerpen, wij hebben de blauwdrukken om je daarbij te helpen.

Elke categorie is gevuld met een verscheidenheid aan projecten, elk met gedetailleerde stap-voor-stap instructies, een volledige materialenlijst en duidelijke tekeningen. Dit alles is ontworpen om jou, de bouwer, een naadloze en plezierige ervaring te bieden.

Blader door onze categorieën hieronder om te zien wat het Bouwtekeningenpakket te bieden heeft en begin vandaag nog aan je volgende doe-het-zelf project.

Overzicht van een aantal bouwtekeningen:

Hoe werkt het?

Bouwen was nog nooit zo eenvoudig met het Bouwtekeningenpakket. Het biedt je een eenvoudig, stapsgewijs proces om toegang te krijgen tot en gebruik te maken van alle bouwtekeningen. Hier is hoe het werkt:

 • Stap 1: Koop het Bouwtekeningenpakket
  Begin met de aanschaf van het Bouwtekeningenpakket. Voor slechts 67 euro krijg je toegang tot meer dan 10.000 gedetailleerde en gebruiksvriendelijke bouwtekeningen.
 • Stap 2: Ontvang je Inloggegevens
  Na aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode. Met deze code krijg je onmiddellijke toegang tot alle bouwtekeningen in het pakket..
 • Stap 3: Blader door de Categorieën
  Onze bouwtekeningen zijn netjes georganiseerd in verschillende categorieën. Dit maakt het eenvoudig om het perfecte project te vinden dat aansluit bij jouw behoeften en vaardigheden.
 • Stap 4: Download of Print de Bouwtekeningen
  Zodra je een project hebt gekozen, kun je de bijbehorende bouwtekening downloaden op je computer, telefoon of tablet. Je kunt de tekeningen ook uitprinten voor gebruik in je werkplaats.
 • Stap 5: Start met Bouwen
  Elke bouwtekening bevat een duidelijk stappenplan, een volledige materialenlijst en gedetailleerde afbeeldingen. Hierdoor kan je met vertrouwen je project starten en afronden, ongeacht je ervaring.

En onthoud: je houdt levenslang toegang tot dit bouwtekeningenpakket. Dus of je nu een project onmiddellijk wilt starten, of je inspiratie wilt bewaren voor later, wij zijn er om je te ondersteunen op je bouwreis.

Aan de slag met het Bouwtekeningen pakket!

 • Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.
 • Bij elke bouwtekening zit een heldere handleiding zodat je weet hoe het in elkaar zit en hoe jij dit zelf stapsgewijs maakt.
 • Elke bouwtekening bevat ook een materiaallijst zodat je precies weet wat je nodig hebt en hoeveel – dat scheelt je heel veel materiaalkosten.
 • Levenslang toegang als je het bouwtekeningenpakket neemt. Je houdt de rest van je leven toegang! Als bijvoorbeeld je computer crasht hoef je niet opnieuw te gaan betalen!
 • Direct toegang tot de 10.000 bouwtekeningen en alle bonussen. Je kunt direct met jouw project beginnen!

Ruim 21.000 tevreden klanten gingen je voor

bouwtekeningen kopen met het Freds Bouwtekeningen Pakket

Hier vind je alle blogs over de bouwtekeningen:

Duik dieper in de wereld van doe-het-zelf bouwprojecten met onze informatieve en inspirerende blogs. Of je nu op zoek bent naar praktische tips, diepgaande gidsen voor onze bouwtekeningen, of inspiratie voor je volgende project, onze blogsectie heeft het allemaal. Hier delen we regelmatig nieuwe content, bedoeld om jouw bouwervaring te verrijken en je te helpen het maximale uit het Bouwtekeningenpakket te halen. Ontdek, leer en laat je inspireren!