Badkamermeubels maken

Wil je badkamer bouwtekeningen downloaden? Dan kun je direct aan de slag. We hebben o.a. bouwtekeningen voor:

  • Badkamermeubels
  • Handdoekenladders
  • Badkamerrekken

Deze badkamermeubel, handdoekkenlader en badkamerrek bouwtekeningen kun je, naast nog eens 10.000 andere bouwplannen, downloaden in het Bouwtekeningen Pakket. Het pakket is tijdelijk in prijs verlaagd.

Je betaald omgerekend slechts een halve cent (!!!) per bouwtekening.

» Bekijk Badkamer Bouwtekeningen

93% van de doe-het-zelvers beveelt dit product aan


Overzicht Badkamer Bouwtekeningen uit het Bouwtekeningen Pakket

Badkamermeubel met deurtjes

Badkamermeubel met deurtjes

Badkamermeubel met lades

Badkamermeubel met lades

Badkamerrek

Badkamerrek

Handdoekenrek

Handdoekenrek


Eenvoudig en snel badkamer bouwtekeningen downloaden!

Badkamer bouwtekeningen downloaden voor iedere doe-het-zelver is nog nooit zo makkelijk geweest. Je vind hier verschillende bouwtekeningen die je kunt downloaden voor je badkamermeubel, handdoekenrek en badmeubel.

Een badkamermeubel is iets anders dan een badmeubel. In de badmeubel zitten bijvoorbeeld extra deurtjes die je gemakkelijk kunt monteren en demonteren.

Bij een badkamerrek kun je snel je handdoeken laten drogen na het douchen of een lekker bad. Zo laat je de handdoeken snel drogen en kun je de handdoek meerdere keren gebruiken.

Daarmee bespaar je een hoop energie, want je hoeft de droger niet zo vaak te gebruiken en dat scheelt een hoop energiekosten! Een investering in een handdoekenladder is dus een goede zet. En wat is er nou leuker als je deze zelf kunt maken? ;)

zelf badkamermeubel maken

Badkamer Bouwtekeningen Downloaden »

Wat anderen vinden van de Badkamer bouwtekeningen?

Ik wilde samen met mijn kinderen zelf een badkamermeubel in elkaar zetten. Om teleurstellingen te voorkomen ben ik op zoek gegaan naar een goede badkamermeubel bouwtekening. Het probleem alleen was, dat ik deze niet kon vinden. Tot dat ik het Bouwtekeningen Pakket zag. Ik twijfelde eerst of dit bouwtekeningen pakket wel de juiste bouwtekening voor een badkamermeubel zou hebben.

Ik heb het bouwtekeningen pakket uitvoerig bekeken en daaruit bleek dat ze verschillende badkamermeubel bouwtekeningen hadden. Ik heb de bouwtekeningen gedownload en we hebben nu een schitterende badkamermeubel staan! De kids zijn tevreden en moeders in huis ook.

We zijn nu bezig om zelf nog een handdoekenladder te maken en de kleinste wil nu ook zelf zijn eigen bed in elkaar timmeren. Een leuke bezigheid met je kinderen en ik kan het dan ook van harte aanbevelen.

– Pim Hoekstra, Groningen

Direct aan de slag en de badkamer bouwtekeningen downloaden!

Je kunt binnen 2 minuten toegang krijgen tot allerlei bouwtekeningen voor in de badkamer. Naast de badkamer bouwtekeningen krijg je ook nog eens toegang tot 10.000 andere bouwtekeningen voor Doe-Het-Zelvers van ieder niveau!

Twijfel je nog? Dat hoeft niet meer!

Je loopt namelijk geen enkel risico, want ben je niet tevreden? Dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug!

Het Bouwtekeningen Pakket heeft al meer dan 1.900 Doe-Het-Zelvers van ieder niveau geholpen en ik kan je het daarom van harte aanbevelen.

Maar de keuze ligt bij jou… ;)

Badkamer Bouwtekeningen Downloaden »

Handdoekenrek Zelf Maken

Zelf een handdoekenrek maken

En hoeveel handdoeken wil je er aan ophangen? Hoe groot is je huishouden? Doucht ieder gezinslid iedere dag? Om de 2 dagen? Zo maar wat vragen waar je rekening mee moet houden voordat je een keuze maakt in de verschillende handdoeken dragers. Zorg er dus eerst voor dat je in kaart hebt welke oplossing bij […]

Read more

Zelf Badkamermeubel Maken?

zelf badkamermeubel maken

Zelf een badkamermeubel maken voor doe-het-zelver, klusjesman en hobbyist. “Dat doe ik wel even”, maar toch val je regelmatig in verschillende valkuilen tijdens het klussen. Erg vervelend, maar wat doe je er aan? Zelf een badkamermeubel maken, een klus met verschillende valkuilen. Ik weet ongeveer hoe ik een badkamermeubel in elkaar zet, maar niet helemaal zeker… […]

Read more

top