gesloten kapschuur bouwtekening

Bouwtekening kapschuur

Kapschuur bouwtekeningen van verschillende type kapschuren.

bouwtekening kapschuur gesloten

Droom je van een kapschuur in de tuin? Zo’n mooie overkapping met een karakteristiek asymmetrisch schuin dak? Maar, het laten bouwen van een overkapping is vaak erg prijzig en een zelfbouwpakket voldoet vaak niet aan jouw specifieke eisen.

Wat nu? Je bouwt het gewoon compleet zelf! Met een duidelijke bouwtekening voor een kapschuur is dat helemaal niet zo moeilijk! Hoe groot moet het worden? Wil je één of meerdere wanden, met of zonder bergruimte? Je kunt met een bouwtekening je kapschuur naar wens aanpassen.

Het bouwtekeningen pakket omvat verschillende soorten kapschuren én handige tips die je helpen bij de aanschaf van de materialen en het gebruik van gereedschap. Zo kies je natuurlijk voor geïmpregneerd hout, dat tegen alle weersomstandigheden bestand is. Op het dak leg je dakpannen, shingles of een dakrol. Het maakt niet uit wat je kiest, met de aanwijzingen op je kapschuur bouwtekening maak je het, stap voor stap, helemaal zelf!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle kapschuur bouwtekeningen:

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met alle bouwtekeningen voor kapschuren die je in het Bouwtekeningen Pakket van Fred kunt verwachten. Zoals je ziet, zijn er veel mogelijkheden. Niet alleen voor wat betreft de vorm van het dak en de plattegrond van de kapschuur, maar ook wanneer het aankomt op de afwerking en de details, zoals ramen, dakgoot, materiaal en kleur. Staat er geen bouwtekening voor jouw favoriete kapschuur tussen? Laat het even weten, want Fred maakt de tekening kosteloos voor je op maat, zodat jouw droomkapschuur snel realiteit wordt!

gesloten kapschuur bouwtekening
Gesloten kapschuur
Kapschuur met afgesloten hok
Kapschuur met afgesloten hok
Kapschuur met achterwand en zijwanden
Kapschuur met achterwand en zijwanden
Kapschuur gesloten achterwand
Kapschuur gesloten achterwand
Kapschuur gesloten achterwand en zijwand
Kapschuur gesloten achterwand en zijwand
Open kapschuur
Open kapschuur
Kapschuur met hok rechts
Grote Kapschuur met hok rechts
Kapschuur gesloten wanden
Grote Kapschuur gesloten wanden
Kapschuur gesloten achterwand
Grote Kapschuur gesloten achterwand
Grote kapschuur gesloten achterwand en zijwand links
Grote kapschuur gesloten achterwand en zijwand links
Grote kapschuur gesloten achterwand en zijwand rechts
Grote kapschuur gesloten achterwand en zijwand rechts
Grote open kapschuur
Grote open kapschuur
Open kapschuur gesloten punt
Open kapschuur gesloten punt

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

Zijn andere doe-het-zelvers die het bouwtekeningen pakket hebben gekocht tevreden? Klaarblijkelijk wel want 97% van de gebruikers raadt de bouwtekeningen aan. Zie hier een aantal reacties:

Wij zijn zes maanden geleden verhuisd en eindelijk hadden we een grote tuin. We wilden graag een mooie kapschuur achterin de tuin plaatsen, zodat we er fijn met het hele gezin kunnen genieten van lange zomerdagen. Helaas was het veel te duur om te laten maken en de goedkopere opties bij tuincentra en bouwmarkten waren echt heel anders dan we voor ogen hadden. Toen vond ik Fred’s Bouwtekeningen en hebben wij, samen met mijn zwager, de kapschuur helemaal zelf gebouwd! Omdat de tekeningen heel duidelijk zijn, was het een ontzettend leuk project om te doen en het is heel mooi geworden.

Berend en Meriam

Den Bosch

Joyce

Ik wil Fred’s Bouwtekeningen graag een compliment geven. De tekeningen en aanwijzingen zijn overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen. Echt van het soort waardoor iedereen, ook al heb je twee linker handen, een project klaar kan krijgen. Zelf ben ik redelijk handig, maar echte bouwwerken heb ik nooit gemaakt. Toch is het mij gelukt om een super mooie kapschuur te bouwen en daar ben ik best trots op. Er zit een soort zoldertje in, waar de kinderen graag spelen. We genieten er bijna elke dag van. In het pakket zaten heel veel tekeningen en ik nu denk ik dat ik ook een volgend project ga aanpakken: zelf een hoogslaper bouwen. Kortom, super! Ik kan het iedereen aanraden.

Hanneke

Groningen

nadia

Mijn man en ik wonen met veel plezier in Nederland, maar missen het mooie weer van ons vaderland. In de kapschuur hebben we speciale lampen opgehangen en een verwarmer. We hebben ook de aankleding een Marokkaans sfeertje gegeven en zo hebben we een heel klein beetje Marokko in onze achtertuin. Dankzij de kapschuur bouwtekening hebben mijn man en broer samen echt een heel mooi plekje gemaakt en hebben we minder heimwee!

Fatima en Karim

Nieuw-Vennep

Voorbeelden van kapschuren die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over bouwtekening kapschuur:

Hoe groot kan mijn kapschuur zijn?

Dit is vooral afhankelijk van de beschikbare oppervlakte en uw eigen voorkeur. Tip: vraag even bij uw gemeente na of er bepaalde beperkingen zijn voor wat betreft de hoogte en of er een vergunning vereist is.

Is het wel geschikt voor mij?

De bouwtekening bevat hele duidelijke aanwijzingen zodat je stap voor stap kan werken. Toch is een beetje ervaring wel gewenst en zal je ook een tweede paar handen nodig hebben. Vraag dus iemand om hulp die wat meer ervaring heeft, dan zal het zeker lukken!

Kan ik de bouwtekeningen retourneren als ik mij toch bedenk?

Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd. Zie je het project toch niet zitten? Dan kun je de bouwtekeningen simpelweg retourneren!

Is mijn kapschuur weerbestendig?

In de bouwtekeningen vindt je ook aanwijzingen voor de aanschaf van het materiaal. Dankzij die tips kun je materiaal kopen dat weerbestendig is. Zo heb je jarenlang plezier van je kapschuur.

Er is geen geschikte tekening voor mij?

Geen probleem! Geef even door wat je precies wil en Fred maakt de perfecte tekening voor je!

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.