Hoogslaper bouwtekening

Hoogslaper bouwtekening van stapelbedden, bedstee’s en hoogslaperbedden.

Hoogslaper type A
Hoogslaper type A

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je zelf een hoogslaper wil maken. Zo is het bijvoorbeeld een stuk voordeliger en je kunt precies de afmetingen en stijl hanteren die jij wil.

Maar het is natuurlijk best een uitdaging, want het moet wél goed gebeuren! Of je nu graag een half-hoogslaper wil of je voorkeur uitgaat naar een hoogslaper met bureau maakt niet uit; met een hoogslaper bouwtekening wordt jouw project zeker een succes.

Op deze site bestel je duidelijke bouwtekeningen van hoogslapers in verschillende modellen waarmee je stap voor stap wordt begeleidt. Met de tekeningen én de handige tips voor materialen en gereedschap wordt je van A tot Z door het hele proces geleid.

Met deze overzichtelijke aanwijzingen behaal je een perfect resultaat: een prachtig en stevig bed waar je kind nog jaren heerlijk in kan slapen. Een droombed dus!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle hoogslaper bouwtekeningen:

Hieronder zie je een overzicht van de bouwtekeningen voor hoogslapers die je in Freds Bouwtekeningen pakket kunt verwachten. Een bouwtekening voor een hoogslaper van steigerhout, hoog, half hoog, met bureau eronder, breed of smal: er zijn talloze mogelijkheden.

Staat jouw gewenste tekening er niet tussen? Geen probleem, want je kunt het kosteloos aanvragen! Fred maakt de tekening dan voor je op maat, zodat je snel aan de slag kunt.

Hoogslaper type A
Hoogslaper type A
Hoogslaper type B
Hoogslaper type B
Hoogslaper type C
Hoogslaper type C
Hoogslaper met bureau
Hoogslaper met bureau
Hoogslaper met berging
Hoogslaper met berging
Stapelbed
Stapelbed
3 persoons stapelbed
3 persoons stapelbed
Bedstee type D
Bedstee type D
Bedstee type B
Bedstee type B
Bedstee type C
Bedstee type C

Reviews van gebruikers:

steven

Na heel veel moeite had onze een zoon een kamer gevonden. Hij was blij, maar de kamer was erg klein! We bedachten dus dat een hoogslaper met een bureau eronder een slimme zet zou zijn voor zijn studietijd. Alleen paste de kant-en-klare bedden niet, door een uitsteeksel in de muur. Met een aangepaste bouwtekening voor een hoogslaper van steigerhout maakten we een prachtig bed voor hem. Dankzij de duidelijke aanwijzingen op de tekeningen is het fantastisch goed gelukt!

Joep Wilders

Amsterdam

Kelly

Onze dochters wilden graag allebei een eigen kamer, maar die ruimte hebben wij niet in ons huis. Verhuizen was geen optie, dus moesten we een creatieve oplossing zoeken. Bij toeval kwamen we Fred’s bouwtekeningen tegen. Eerst twijfelden we of we het zouden kunnen. Maar op de tekeningen staan goede adviezen over het materiaal. We hebben twee hoogslapers gemaakt en die in het midden van de kamer gezet met een houten wandje ertussen. Zo hebben we een mooi eigen plekje voor de meiden gecreëerd. De bouwtekening van de hoogslaper hebben we één keer in spiegelbeeld gemaakt, maar dankzij de duidelijke aanwijzingen was dat helemaal niet moeilijk.

Hanneke en Maarten

Deventer

Bjorn

Toen we een bezoek brachten aan een woonwarenhuis was ons zoontje Benjamin helemaal in de wolken over een hoogslaper met glijbaan. Zijn papa is een handige doe-het-zelver en natuurlijk wilde hij het graag zelf maken. De kwaliteit is dan stukken beter omdat je zelf het materiaal kunt aanschaffen. Hij heeft online gezocht naar een mooie bouwtekening en heeft toen het pakket bouwtekeningen hoogslapers besteld. Zo maakte hij een prachtige half-hoogslaper met glijbaan en een doek, zodat onze Ben in zijn huisje eronder fijn kan spelen. Deze bouwtekeningen zijn echt een aanrader; duidelijk, kloppend en met veel handige tips.

Mr. Rood-Cohen

Den HAag

Voorbeelden die met behulp van een hoogslaper bouwtekening gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over de hoogslaper bouwtekeningen:

Hoe weet ik welke en hoeveel materialen ik precies nodig heb?

In de bouwtekening staan duidelijke afmetingen van het hout. Ook wat betreft de ijzerwaren, zoals moeren en schroeven is de tekening heel duidelijk en zal je geen problemen hebben met aanschaffen wat er nodig is.

Hoe hoog moet ik de hoogslaper maken?

Dit is vooral afhankelijk van je eigen voorkeur, maar let op twee punten:
– De afstand tussen het matras en het plafond. Dit moet voldoende zijn om rechtop te kunnen zitten. Anders wordt het oncomfortabel en benauwd.
– De veiligheid. Voor een klein kind moet het niet té hoog zijn en een stevig hekje hebben, zodat het er niet uit kan vallen. Daarnaast moet het bed sterk en stabiel zijn en aan de muur worden bevestig.

Ik heb nog nooit geklust, is dit project dan niet te moeilijk?

De tekeningen zijn heel duidelijk en geschikt voor beginners. Als je het zelf aandurft, zal het je zeker lukken. Het is wel handig als je iemand hebt die je kan helpen, want soms heb je gewoon twee paar handen nodig.

Wat als de bouwtekeningen mij toch te moeilijk lijken of niet bevallen?

Geen enkel probleem, want je mag ze binnen 30 dagen gewoon retourneren. Wij doen daar helemaal niet moeilijk over!

Kan ik ook een tweepersoons hoogslaper maken?

Ja dat kan! Met de bouwtekening hoogslaper voor twee personen is dat helemaal niet moeilijk.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.