bed bouwtekeningen

Biljarttafel Bouwtekeningen voor Doe-Het-Zelvers van IEDER Niveau

Wil je graag zelf een biljarttafel maken en een goede bouwtekening downloaden? Dan kan je meteen aan de slag. We hebben bouwtekeningen van biljarttafels met verschillende afmetingen. Zoals:

  • Biljart- pooltafel – 9ft – 1270 x 2540
  • Biljart- pooltafel – 8ft – 1120 x 2240
  • Biljart- pooltafel – 7ft – 1000 x 2000
  • Biljart- pooltafel – 6ft – 900 x 1800

Binnen 2 minuten aan de slag met de biljart bouwtekening

Je kunt letterlijk binnen 2 minuten al in het bezit zijn van de juiste bouwtekening. Hierdoor voorkom je dat je te veel tijd verliest met het zoeken naar een goede bouwtekening en ben je er zeker van dat je de juiste bouwtekeningen te pakken hebt.

Of het nou gaat om een pooltafel, biljarttafel, snookertafel etc. Je kunt ze allemaal snel en eenvoudig maken aan de hand van deze tekeningen.

Met de verschillende varianten van pool kun je avonden plezier hebben met je vrienden thuis en bespaar je een hoop geld dat je uit zou geven in een poolcenter.

Naast deze biljart- of pool bouwtekeningen pagina, kun je nog meer dan 10.000 andere bouwtekeningen downloaden in het bouwtekeningen pakket. Deze zitten er allemaal bij inbegrepen.

» Bekijk Biljart / Pool Bouwtekeningen

93% van de doe-het-zelvers beveelt dit product aan

Je kunt het pakket eerst 30 dagen uitproberen.


Overzicht Biljart / Pool Bouwtekeningen uit het Bouwtekeningen Pakket

biljarttafel of pooltafel bouwtekening downloaden

Biljarttafel


Direct downloaden!

Binnen 2 minuten heb jij de juiste bouwtekening voor handen. Naast de Biljarttafel bouwtekeningen krijg je ook nog eens toegang tot 10.000 andere bouwtekeningen voor Doe-Het-Zelvers van ieder niveau!

Geen enkel risico!

Je hoeft geen enkel risico te lopen, want als je niet tevreden bent, krijg je binnen 30 dagen je geld direct teruggestort op je rekening!

Het Bouwtekeningen Pakket heeft al heel veel Doe-Het-Zelvers geholpen met hun projecten. En dat gaat ook bij jouw gebeuren.

Maar dat moet je natuurlijk zelf weten… ;)

Pooltafel of biljarttafel bouwen met een bouwtekening

Biljart Bouwtekeningen Downloaden »


Pooltafel Maken doe je zo!

Pooltafel of biljarttafel maken

Zelf een Pooltafel Maken is natuurlijk hartstikke leuk. Het is in feite gewoon een eettafel waar je het dekblad van af kunt halen. En plotseling heb je een biljarttafel midden in je woonkamer staan. Lachen! Misschien heb je wel eerst op Google rond gezocht. Je bent op zoek naar een pooltafel voor een zacht prijsje, maar […]

Read more

top