veranda bouwen bouwtekening

Wil je zelf een veranda bouwen? Dan willen wij je daarbij helpen. Want wat veel doe-het-zelvers niet weten, is dat een overkapping bouwen moeilijker is dan je denkt.

Veel voorkomende valkuilen zijn niet bekend, of worden niet erkend. Deze valkuilen zijn o.a.:

  • Er is niet goed genoeg nagedacht over het ontwerp, waardoor je veranda niet goed is ingericht.
  • Je hebt niet nagedacht over een bouwvergunning, waardoor je de overkapping weer af moet breken.
  • De fundering is niet goed gelegd, waardoor regenwater niet goed weg kan lopen.
  • De veranda is verkeerde gebouwd, je hebt nog veel losse schroeven en de veranda staat niet stevig.

En dat is wat je absoluut niet wilt. Je wilt je tijd liever besteden aan andere nuttige dingen en de vrije tijd besteden onder je zelf gemaakte overkapping. Heerlijke zomeravonden met vrienden, je partner of je gezin. Waar jullie genieten onder het genot van een hapje en een drankje van jullie tuin en de omgeving.

Direct Veranda Bouwtekeningen Downloaden

Het kan zijn dat je niet helemaal precies weet hoe je die veelvoorkomende vuilkuilen kunt ontlopen. En of je afhankelijk bent van andere partijen (bijvoorbeeld de gemeente) om zelf de overkapping te kunnen plaatsen.

Oplossing: Veranda bouwen met het bouwtekeningen pakket

Met de juiste bouwtekening kun je geheel risicoloos je veranda bouwen die precies voldoet aan je verwachtingen en de verwachtingen van anderen.

  • Stap-voor-stap je veranda bouwen met uitleg en gedetailleerde bouwtekeningen.
  • Voorkom dat je in één van de valkuilen trapt en bewapen jezelf met de juiste kennis.
  • Tientallen bouwtekeningen downloaden voor een veranda of overkapping.
  • Daarnaast meer dan 10.000 andere bouwtekeningen voor al je doe-het-zelf projecten.

Direct Bouwtekeningen Downloaden

Door middel van het Bouwtekeningen Pakket heb ik zelf een overkapping kunnen maken. Ik had mijn twijfels of ik wel zoveel bouwtekeningen nodig zou hebben, ik wilde immers alleen een overkapping maken. Het leek voor mij nutteloos om in één keer zo veel bouwtekeningen aan te schaffen.

Ik heb de bouwtekeningen toch gedownload en heb er geen moment spijt van gehad. Er staat nu een hele mooie veranda in de achtertuin en mijn vrouw is er erg gelukkig mee. Ze zit hele avonden buiten te lezen en ik zit vaak buiten op de laptop te werken. 

Voor mij hebben de bouwtekeningen meer dan prima voldaan en ik denk dat die voor andere doe-het-zelvers ook meer dan geschikt zijn. Zelf je eigen meubelen is veel te leuk om het af te laten hangen van een gebrek aan kennis of twijfels die je hebt. Je moet de stap gewoon durven wagen!

– Bert Santegoets, Tilburg

Direct Veranda Bouwtekeningen Downloaden

Zelf een afdak bouwen met deze handige tips

afdak bouwen

Met dit Bouwtekeningen Pakket krijg je toegang tot: En dat is niet alles, je krijgt ook nog toegang tot: Deze Afdak Bouwtekeningen zijn onderdeel van 10.000 andere doe-het-zelf bouwtekeningen in het Bouwtekeningen Pakket. Je krijgt dus 10.000 bouwtekeningen en nog vele extra’s voor: € 197,- € 147,- € 97,- € 67,- Dat is € 0,0067 […]

Read more

Terrasoverkapping zelf maken? Hier wat handige tips!

Zelf een terrasoverkapping maken

Wil je een terrasoverkapping zelf maken, maar je weet niet precies hoe? We geven je de belangrijkste tips en short-cut’s om te starten met het maken van een overkapping. Een terrasoverkapping zelf maken voor de Doe-Het-Zelver Een mooie tuin is niet compleet zonder een goede terrasoverkapping. Een mooi groen grasveld, prachtige bloemen en veel speelruimte […]

Read more

Veranda bouwen voor Doe-Het-Zelvers

Zelf veranda bouwen

Wil je zelf een veranda bouwen? Maak niet dezelfde fouten als 95% van de andere Doe-Het-Zelvers! Hier lees je precies welke problemen de meeste doe-het-zelvers ervaren en hoe jij deze problemen kunt omzeilen!

Read more

top