Bouwtekening overkapping

Bouwtekening overkapping voor Douglas, Vuren, Geïmpregneerd en Harhdout.

bouwtekening overkapping

Op zoek naar een overkapping bouwtekening? Hier vindt je bouwtekeningen van een Douglas overkapping en andere type overkappingen.

Daarnaast ontvang je 10.000 andere bouwtekeningen die je kunt gebruiken voor jouw doe-het-zelf project. Zo hoef je nooit meer losse bouwtekeningen te kopen of te downloaden. Ideaal voor voor doe-het-zelvers, vakmannen en hobbyisten die zelf een overkapping gaan plaatsen.

Het bouwtekeningen pakket is nu tijdelijk in de aanbieding en je betaald geen € 297,- maar € 67, – voor 10.000 bouwtekeningen.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Op zoek naar een goede bouwtekening voor je overkapping?

Het is heel gaaf om zelf een overkapping te plaatsen. Lekker nog even buiten zitten in de zomer als het buiten regent. Maar wat nou als de overkapping niet op de correcte manier is geplaatst? De overkapping kan instabiel zijn of niet voldoen aan de bouwvoorschriften van de gemeente.

Je moet er toch niet aan denken dat jij en je familie of vrienden ’s avonds buiten zitten en de overkapping stort ineens in elkaar. Met jou en je familie en vrienden er onder. Of dat je te horen krijgt van de gemeente dat je de overkapping weer af mag breken, omdat deze niet voldoet aan de voorschriften.

Geen paniek! Met de juiste bouwtekening bouw je zelf een schitterende en solide overkapping die aan alle wetseisen voldoet. Waardoor jij met een gerust hart kunt genieten van je zelfgemaakte overkapping. Daarnaast is het prettig om te weten dat de levensduur aanzienlijk wordt verlengd als deze op de juiste manier gebouwd is.

Zelf een terrasoverkapping maken bouwtekening overkapping
Zelf veranda bouwen
prieel maken
afdak bouwen

Wat vinden anderen van de overkapping bouwtekeningen?

Hieronder vindt je de reacties van andere mensen die het bouwtekeningen pakket hebben gekocht. 97% van de gebruikers raadt de bouwtekeningen aan.

Het aantal doe-het-zelvers dat het bouwtekeningen pakket aanbeveelt aan anderen:

97%
andre klusser

Ik had eerst mijn twijfels of ik wel een bouwtekening nodig had voor onze nieuwe overkapping in de tuin.
Achteraf ben ik er heel blij mee, omdat bleek dat ik mijn afdak niet goed verankerd had aan het huis. Ik moet er niet aan denken wat de gevolgen waren geweest.
De tekeningen waren duidelijk en precies wat ik nodig had, ik ga binnenkort verder met het plaatsen van een carport en kan het pakket iedereen aanraden!

Andre Hoefnagels

Helmond

robert

Als ZZP’er werk ik vaak bij klanten op locatie. Een van mijn klanten had een specifieke wens m.b.t. een overkapping. Ik wist niet goed wat ik er mee aan moest en ben op internet gaan zoeken.
Toen kwam ik deze bouwtekeningen tegen en heb na wat research het pakket aangeschaft.
Ik ben er tevreden mee en kan het al mijn collega vakmannen adviseren. Mijn collega’s in Haarlem gebruiken het ook.

Robert Vaatstra

Dokkum

Overzicht overkapping bouwtekeningen:

Hieronder vind je een overzicht van de overkapping bouwtekeningen. Staat jouw gewenste overkapping er niet tussen? Niet getreurd! Fred kan voor jouw overkapping een bouwtekening helemaal op maat maken. Dit is allemaal inbegrepen bij de prijs van het bouwtekeningen pakket.

bouwtekening overkapping zijwand links
Overkapping met zijwand
bouwtekening Overkapping-type-B
Open overkapping
bouwtekening Overkapping met zijwanden
Overkapping met 2 zijwanden
bouwtekening Overkapping met opberghok
Gesloten kap met opberghok
overkapping bouwtekening met opberghok zijwand
Open kap met opberghok
bouwtekening schuur overkapping
Overkapping aan schuur
overkapping achterwand bouwtekening
Overkapping achterwand
overkapping veranda bouwtekening
Veranda overkapping
Afdak overkapping

Veelgestelde vragen over bouwtekening overkapping:

Hoe moet ik een overkapping maken?

Zelf aan de slag? We hebben verschillende artikelen op de website waarin je leest hoe je een (terras)overkapping kunt maken. Dit stelt jou in combinatie met deze bouwtekening om jouw gewenste overkapping te maken.

Wat als ik niet tevreden ben over de bouwtekening?

Niet tevreden over een bouwtekening? Dan kun je binnen 30 dagen je geld terugvragen. Gewoon via een mail, zonder moeilijke procedures. Vaak krijg je dezelfde dag (soms enkele dagen later) je geld terug. Let op: na 30 dagen vervalt deze optie.

Wat als mijn gewenste tekening er niet tussen zit?

Het kan voorkomen dat tussen de 10.000 bouwtekeningen, jouw gewenste tekening ontbreekt. Dat is geen probleem! Je kunt Fred gewoon een mail sturen en hij maakt voor jou een bouwtekening op maat!

Zijn deze bouwtekeningen geschikt voor beginners of voor gevorderden?

De bouwtekeningen zijn geschikt voor beginners EN voor gevorderden. Voor beginners staat alles stap-voor-stap uitgelegd terwijl het voor gevorderden een grote bron van inspiratie is om nieuwe dingen te maken.

Kan ik makkelijk de overkapping bouwtekeningen terugvinden tussen alle 10.000 bouwtekeningen?

Jazeker! Hoewel er 10.000 bouwtekeningen beschikbaar zijn, is alles goed gestructureerd en kun je de tekeningen eenvoudig terug vinden. In iedere categorie kunt je de juiste bouwtekening voor jou vinden.

 • Bouwtekening konijnenhok
  Bouwtekening konijnenhok met konijnenflats, konijnenrens en verschillende type konijnenhokken. Zelf een konijnenhok maken dat precies aan je wensen voldoet, is een interessant alternatief voor het kopen bij een dierenwinkel. Door gebruik te maken van kwalitatief goede materialen wordt het hok een fijne en comfortabele plek voor je konijnen. Het maken van een konijnenhok brengt geen […]
 • Bouwtekening buitenkeuken
  Bouwtekening buitenkeuken voor buitenkeukens van hout. Geschikt voor diverse soorten hout, zoals Douglas hout, hardhout, vurenhout en geïmpregneerd grenen. Wil je heerlijk genieten van koken in je eigen tuin? Wil je meer dan alleen barbecueën, maar de ruimte hebben om hele gerechten klaar te maken op je eigen buitenkeuken? Je eigen buitenkeuken maken is leuk, […]
 • Bouwtekening loungebank
  Loungebank bouwtekeningen hoekbanken, u-banken, hoekloungebanken en loungebanken met opbergruimte. Een loungebank is een heerlijke bank om eens goed op te ontspannen. Een bank waar je na een lange dag werken op neerploft om eens lekker een serie te kijken op Netflix. Je kan natuurlijk een loungebank kopen, maar is het niet veel leuker om zelf […]
 • Bouwtekening hondenhok
  Hondenhok bouwtekeningen van hondenmanden, hokken, hondenbedden, voerbakken en bruggen. Wens je zelf voor je lieveling een hondenhok te maken? Weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Lukt het niet om een hok te bouwen via bepaalde modellen omdat niet alles vermeld wordt. Inderdaad, sommige instructies om een hok te maken zijn helemaal niet duidelijk, […]
 • Bouwtekening Bar
  Bouwtekening bar: van kleine barren, grote barren, bartafels, krukken, en statafels. De zomer komt langzaam in het land. Tuinieren, klussen, planten… iedereen is bezig met zijn tuin in orde te maken. Bloemen planten, tuinmeubels checken, tuinmeubels maken of vernieuwen… Voor klussers is het de start van de periode om wat dingen te maken voor de […]
 • Bouwtekening vogelhuisje
  Vogelhuis bouwtekeningen van nestkasten, voederhuizen, vogelvilla’s, en vogelhuizen voor verschillende vogels. Frustrerend om steeds ingewikkelde plannetjes of tekeningen te volgen als je van het begin al niet meer weet, wat of hoe. Je vindt overal wel een plannetje om een vogelkastje te maken, maar ze zijn soms zo ingewikkeld uitgelegd, dat je al een woordenboek […]
 • Bouwtekening tuinhuis
  Tuinhuis bouwtekeningen van van schuurtjes, gesloten bijgebouwen en verschillende type tuihuizen. Het grootste nadeel van tuinhuisjes die als bouwpakket in doe-het-zelfzaken worden verkocht, is hun sterkte. Gezien hun relatief dure prijs, zou men hout van betere kwaliteit en een veel grotere algehele sterkte verwachten. Daarom hebben velen van ons, ervaren klussers of niet, besloten om […]
 • Bouwtekening tuinbank
  Tuinbank bouwtekeningen van boombanken, loveseats, picknicktafels en verschillende type houten tuinbanken. Je bent een buitenmens en wanneer de temperaturen stijgen, vertoef je graag in je tuin. Maar je bent ook een doe-het-zelver en met het hout dat je liggen hebt, wil je graag een nieuwe tuinbank maken. Maar hoe begin je eraan? Al heel wat […]
 • Kippenhok bouwtekening
  Kippenhoek bouwtekeningen van kippenhokken, kippenren, voerbakken, nachthokken, kippenflats en zitstokken. Heb je een kippenhok bouwtekeningen nodig? Hier vindt je bouwtekeningen van verschillende type kippenhokken, diverse rennen, voerbakken, kippenflats, nachthokken en zitstokken. Naast de bouwtekeningen van kippenhokken, ontvang je ook 10.000 andere bouwtekeningen voor alle klusprojecten rondom je huis. Wanneer jouw gewenste bouwtekening er niet tussen […]
 • Bouwtekening overkapping
  Bouwtekening overkapping voor Douglas, Vuren, Geïmpregneerd en Harhdout. Op zoek naar een overkapping bouwtekening? Hier vindt je bouwtekeningen van een Douglas overkapping en andere type overkappingen. Daarnaast ontvang je 10.000 andere bouwtekeningen die je kunt gebruiken voor jouw doe-het-zelf project. Zo hoef je nooit meer losse bouwtekeningen te kopen of te downloaden. Ideaal voor voor […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.