Zelf een bureaublad maken voor aan de muur

Een bureau aan de muur maken is iets wat jij ook kunt. Met de juiste bouwtekeningen weet je precies waar je op moet letten. Ook weet je welke materialen je allemaal nodig hebt en in welke stappen je er een bureau aan de muur mee kunt maken. Vaak laten we ons tegenhouden door de verkeerde redenen en motivaties.

Het is echter mogelijk om geld te besparen door het zelf te doen. De kosten van een bouwtekening zijn niets in vergelijking met het inhuren van een klusjesman om alles te doen in jouw huis. Maak je eigen bureaublad aan de muur. We bespreken graag de belangrijkste redenen waarom mensen er tegenop zien om zelf een bureaublad aan de muur te maken. We laten je ook zien, waarom jij je hier niet door tegen hoeft laten te houden.

Het bureaublad hangt niet stevig aan de muur

De muur kan gaan afbrokkelen en daardoor kan het hele bureaublad scheef gaan hangen. Het is iets waar je rekening mee moet houden. Door echter stevige en goede plugs en schroeven te gebruiken hoef je hier niet bang voor te zijn.

Het blad is iets groter geworden dan je had verwacht

Je kunt bang zijn voor een zaag foutje. Het is echter niet nodig. Wanneer je alles goed afmeet en voorzichtig en correct alles zaagt hoef je hier niet bang voor te zijn. Je zou de grote platen zelfs bij de bouwmarkt op maat kunnen laten zagen. Je moet ze dan goed nameten, voordat je ermee naar huis gaat.

Het bureaublad hangt te hoog of te laag

Natuurlijk moet je voorkomen, dat het bureaublad te hoog of te laag hangt. Wanneer het te hoog of te laag hangt dan kun je zelfs last van je rug krijgen. Door vooraf te bepalen, voor wie het is is het mogelijk om te voorkomen, dat je hier last van krijgt.

Het eindresultaat mag er zijn!

Een zwevend bureaublad aan de muru is natuurlijk een project waar je trots op mag zijn. Neem er de tijd voor om het te maken. Kies ervoor om het in stappen te doen. Gebruik ook de juiste bouwtekeningen om het bureau mooi te maken, zodat je er volop gebruik van kunt maken. Veel succes.

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.