Kippenhok bouwtekening

Kippenhoek bouwtekeningen van kippenhokken, kippenren, voerbakken, nachthokken, kippenflats en zitstokken.

kippenhok bouwtekening

Heb je een kippenhok bouwtekeningen nodig? Hier vindt je bouwtekeningen van verschillende type kippenhokken, diverse rennen, voerbakken, kippenflats, nachthokken en zitstokken.

Naast de bouwtekeningen van kippenhokken, ontvang je ook 10.000 andere bouwtekeningen voor alle klusprojecten rondom je huis.

Wanneer jouw gewenste bouwtekening er niet tussen zit, wordt deze op maat voor je gemaakt. Hierdoor hoef je nooit meer zelf bouwtekeningen te kopen, je download ze gewoon vanuit jouw eigen persoonlijke online omgeving. Ideaal voor mensen die zelf aan de slag gaan met een eigen bouwproject.

Het bouwtekeningen pakket is nu tijdelijk in de aanbieding en je betaald geen € 297,- maar € 67, – voor 10.000 bouwtekeningen.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

De beste bouwtekening voor je kippenhok

Zelf je eigen kippenhok maken is natuurlijk een leuk om te doen. Je kunt je kippen een fijn hok of ren geven waar ze gelukkig in zijn. Maar zijn je kippen wel gelukkig? En hoe weet je zeker dat je het hok of de ren op de juiste manier gemaakt hebt.

Je moet er niet aan denken dat je kippen ongelukkig zijn en bijvoorbeeld geen eieren willen leggen. Of dat de ren zo gebouwd is dat deze niet veilig is voor je kippen. Wat te denken van een roofdier die het voorzien heeft op de kippen en ze dood maakt.

Hier is een oplossing voor. Met de juiste kippenhok bouwtekening ben je in staat om een schitterend hok of kippenren te maken. Eentje die aan alle eisen voldoet en waar je kippen gelukkig van worden. Hierdoor kun jij met een gerust hart genieten van je kippen in de tuin. En wat te denken van de verse eieren die ze leggen…

Wat vinden andere kippenhouders van de kippenhok bouwtekeningen?

Hieronder vindt je de reacties van andere mensen die het bouwtekeningen pakket hebben gekocht. 97% van de gebruikers raadt de bouwtekeningen aan.

Het aantal doe-het-zelvers dat het bouwtekeningen pakket aanbeveelt aan anderen:

97%
john

Mijn kinderen vonden het leuk om zelf kippen te houden in de tuin. Daar moest natuurlijk een kippenhok voor komen. Maar die krengen zijn vreselijk duur.
Toen zag ik deze bouwtekeningen en ik twijfelde of ik wel de juiste kennis zou hebben om een hok te maken. Omdat er een niet-goed-geld-terug-garantie op zit, heb ik de stap gewaagd.
Nu lopen de kippen vrolijk rond in hun (te) grote ren en zijn de kinderen helemaal tevreden. De bouwtekening was makkelijk te volgen en heeft mij zelfs doen inspireren om ook een hondenhok te maken voor onze Beagle. Ik kan het iedereen aanraden!

John Verhoeven

Venlo

liza

Mijn kippen zijn helemaal tevreden met het nieuwe kippenhok. Eerst wilden ze geen eieren leggen en na wat zoekwerk op Google zag ik dat ze misschien ongelukkig zijn.
Ik heb 2 totaal linker handen, maar het is mij gelukt om een mooi hok te maken. Kippen blij, ik blij en kan het iedere kippenhouder adviseren om het gewoon te doen.

Liza de Boer

Zaanstad

Overzicht kippenhok bouwtekeningen:

Hieronder vind je alle kippenhok bouwtekeningen die te vinden zijn in het bouwtekeningen pakket. Mocht jouw gewenste tekening er niet tussen staan, dan kun je altijd een aanvraag indienen en wordt jouw gewenste tekening op maat gemaakt. Dit is geheel kosteloos, omdat het pakket dan uitgebreid kan worden.

kippenflat bouwtekenig
Kippenflat
Kippenhok type B bouwtekening
Kippenhok type B
Kippenhok type C bouwtekening
Kippenhok type C
Kippenhok type D bouwtekening
Kippenhok type D
Kippenhok type E bouwtekening
Kippenhok type E
Kippenhok type F bouwtekening
Kippenhok type F
Kippenhok type G bouwtekening
Kippenhok type G
Kippenhok type H bouwtekening
Kippenhok type H
Kippenhok type I bouwtekening
Kippenhok type I
Kippenhok type J bouwtekening
Kippenhok type J
Kippenhok met ren bouwtekening
Kippenhok met ren
kippen nachthok bouwtekening
Nachthok
Kippenren groot bouwtekening
Kippenren groot
Kippenren klein bouwtekening
Kippenren klein
Kippenren met hok bouwtekening
Kippenren met hok
Kippen voerbak bouwtekening
Kippen voerbak
Vierkant zitstok bouwtekening
Vierkant zitstok
Afgerond zitstok bouwtekening
Afgerond zitstok

Veelgestelde vragen over bouwtekening kippenhok:

Hoe moet ik een kippenhok maken?

Wil je zelf aan de slag met een kippenhok bouwen? Dan begin je eerst met het downloaden van de juiste bouwtekening. Wanneer je die hebt volg je het stappenplan en heb je binnen no-time je eigen kippenhok gemaakt.

Wat als ik niet tevreden ben over de bouwtekening?

Niet tevreden over een bouwtekening? Dan kun je binnen 30 dagen je geld terugvragen. Gewoon via een mail, zonder moeilijke procedures. Vaak krijg je dezelfde dag (soms enkele dagen later) je geld terug. Let op: na 30 dagen vervalt deze optie.

Wat als mijn gewenste tekening er niet tussen zit?

Het kan voorkomen dat tussen de 10.000 bouwtekeningen, jouw gewenste tekening ontbreekt. Dat is geen probleem! Je kunt Fred gewoon een mail sturen en hij maakt voor jou een bouwtekening op maat!

Zijn deze bouwtekeningen geschikt voor beginners of voor gevorderden?

De bouwtekeningen zijn geschikt voor beginners EN voor gevorderden. Voor beginners staat alles stap-voor-stap uitgelegd terwijl het voor gevorderden een grote bron van inspiratie is om nieuwe dingen te maken.

Zijn de kippenhok bouwtekeningen makkelijk te vinden tussen alle 10.000 bouwtekeningen?

Jazeker! Hoewel er 10.000 bouwtekeningen beschikbaar zijn, is alles goed gestructureerd en kun je de tekeningen eenvoudig terug vinden. In iedere categorie kunt je de juiste bouwtekening voor jou vinden.

 • Bouwtekening konijnenhok
  Bouwtekening konijnenhok met konijnenflats, konijnenrens en verschillende type konijnenhokken. Zelf een konijnenhok maken dat precies aan je wensen voldoet, is een interessant alternatief voor het kopen bij een dierenwinkel. Door gebruik te maken van kwalitatief goede materialen wordt het hok een fijne en comfortabele plek voor je konijnen. Het maken van een konijnenhok brengt geen […]
 • Bouwtekening buitenkeuken
  Bouwtekening buitenkeuken voor buitenkeukens van hout. Geschikt voor diverse soorten hout, zoals Douglas hout, hardhout, vurenhout en geïmpregneerd grenen. Wil je heerlijk genieten van koken in je eigen tuin? Wil je meer dan alleen barbecueën, maar de ruimte hebben om hele gerechten klaar te maken op je eigen buitenkeuken? Je eigen buitenkeuken maken is leuk, […]
 • Bouwtekening loungebank
  Loungebank bouwtekeningen hoekbanken, u-banken, hoekloungebanken en loungebanken met opbergruimte. Een loungebank is een heerlijke bank om eens goed op te ontspannen. Een bank waar je na een lange dag werken op neerploft om eens lekker een serie te kijken op Netflix. Je kan natuurlijk een loungebank kopen, maar is het niet veel leuker om zelf […]
 • Bouwtekening hondenhok
  Hondenhok bouwtekeningen van hondenmanden, hokken, hondenbedden, voerbakken en bruggen. Wens je zelf voor je lieveling een hondenhok te maken? Weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Lukt het niet om een hok te bouwen via bepaalde modellen omdat niet alles vermeld wordt. Inderdaad, sommige instructies om een hok te maken zijn helemaal niet duidelijk, […]
 • Bouwtekening Bar
  Bouwtekening bar: van kleine barren, grote barren, bartafels, krukken, en statafels. De zomer komt langzaam in het land. Tuinieren, klussen, planten… iedereen is bezig met zijn tuin in orde te maken. Bloemen planten, tuinmeubels checken, tuinmeubels maken of vernieuwen… Voor klussers is het de start van de periode om wat dingen te maken voor de […]
 • Bouwtekening vogelhuisje
  Vogelhuis bouwtekeningen van nestkasten, voederhuizen, vogelvilla’s, en vogelhuizen voor verschillende vogels. Frustrerend om steeds ingewikkelde plannetjes of tekeningen te volgen als je van het begin al niet meer weet, wat of hoe. Je vindt overal wel een plannetje om een vogelkastje te maken, maar ze zijn soms zo ingewikkeld uitgelegd, dat je al een woordenboek […]
 • Bouwtekening tuinhuis
  Tuinhuis bouwtekeningen van van schuurtjes, gesloten bijgebouwen en verschillende type tuihuizen. Het grootste nadeel van tuinhuisjes die als bouwpakket in doe-het-zelfzaken worden verkocht, is hun sterkte. Gezien hun relatief dure prijs, zou men hout van betere kwaliteit en een veel grotere algehele sterkte verwachten. Daarom hebben velen van ons, ervaren klussers of niet, besloten om […]
 • Bouwtekening tuinbank
  Tuinbank bouwtekeningen van boombanken, loveseats, picknicktafels en verschillende type houten tuinbanken. Je bent een buitenmens en wanneer de temperaturen stijgen, vertoef je graag in je tuin. Maar je bent ook een doe-het-zelver en met het hout dat je liggen hebt, wil je graag een nieuwe tuinbank maken. Maar hoe begin je eraan? Al heel wat […]
 • Kippenhok bouwtekening
  Kippenhoek bouwtekeningen van kippenhokken, kippenren, voerbakken, nachthokken, kippenflats en zitstokken. Heb je een kippenhok bouwtekeningen nodig? Hier vindt je bouwtekeningen van verschillende type kippenhokken, diverse rennen, voerbakken, kippenflats, nachthokken en zitstokken. Naast de bouwtekeningen van kippenhokken, ontvang je ook 10.000 andere bouwtekeningen voor alle klusprojecten rondom je huis. Wanneer jouw gewenste bouwtekening er niet tussen […]
 • Bouwtekening overkapping
  Bouwtekening overkapping voor Douglas, Vuren, Geïmpregneerd en Harhdout. Op zoek naar een overkapping bouwtekening? Hier vindt je bouwtekeningen van een Douglas overkapping en andere type overkappingen. Daarnaast ontvang je 10.000 andere bouwtekeningen die je kunt gebruiken voor jouw doe-het-zelf project. Zo hoef je nooit meer losse bouwtekeningen te kopen of te downloaden. Ideaal voor voor […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.