Veranda bouwen voor Doe-Het-Zelvers

veranda bouwen

Wil je zelf een veranda bouwen? Maak niet dezelfde fouten als 95% van de andere Doe-Het-Zelvers! Hier lees je precies welke problemen de meeste doe-het-zelvers ervaren en hoe jij deze problemen kunt omzeilen!

Zelf een Veranda Bouwen, hoe het écht gaat…

Daar sta je dan, op je vrije zaterdagmiddag. Te sukkelen met een aantal planken voor je zelfgemaakte veranda. Je hele tuin ligt vol met zooi, de zon brand op je gezicht. De kinderen rennen in de rondte, terwijl je vrouw je afkeurende blikken toewerpt. Ze grapt dat ze je gaat opgeven voor het programma ‘Help mijn man is klusser’. Je raakt gefrustreerd, geïrriteerd maar wilt eigenlijk niet opgeven. Maar hoe ga je dit oplossen? Is deze situatie Herkenbaar? Lees dan snel verder hoe je deze situatie kunt voorkomen in de toekomst.

Je partner grapt: Ik ga je opgeven voor Help Mijn Man Is Klusser!

Opgeven = Nooit een optie!

Zelf een veranda bouwen: dat bezorgt je als man natuurlijk het ultieme buitenleven-gevoel. Maar dit proces is veel moeilijker dan het lijkt. Veel doe-het-zelvers komen zichzelf tegen door onderschatting. Ze beginnen op eigen houtje te sjouwen met planken zonder plan, waardoor het fout gaat. Het bouwen van een zelfgemaakte veranda lijkt misschien makkelijk. Een veranda oogt als een bouwwerk van een paar planken met wat palen eronder, maar zo simpel zit het niet in elkaar. Uiteraard is het prima mogelijk om zelf de veranda te bouwen. Dit is een stuk goedkoper dan een duur bedrijf inhuren. Het is bovendien toch fijn om je buurman of je maten even duidelijk te maken dat je zelf dit luxe meubelstuk gebouwd hebt in plaats van een of ander bedrijfje. Maar: een fraaie en duidelijke bouwtekening is nodig bij het bouwen van een zelfgemaakte veranda.

De Oplossing voor iedere doe-het-zelver

Het is een cliché. Maar een goede voorbereiding is het halve werk. Bij een veranda bouwen is dat zeker van toepassing. Om zelf een veranda te maken heb je dus een goede planning nodig. Maak een checklist met alle materialen, gereedschappen en zorg er voor dat je een goede bouwtekening hebt.

Dat laatste is vaak een probleem, want bouwtekeningen zijn bijna nooit juist en bieden je geen exacte informatie hoe je de veranda daadwerkelijk in elkaar moet zetten. Je bent soms uren bezig om de bouwtekening eerst te begrijpen voordat je gaat beginnen. En dat is zonde van je tijd. Tijd die je beter had kunnen besteden aan het bouwen van je veranda…

Verspil dus je vrije uurtjes niet onnodig door maar wat aan te rommelen, maar zorg er voor dat je direct de juiste veranda bouwtekening tot je beschikking hebt. Deze kun je online bestellen op de site van Freds bouwtekeningen.

Wat kan ik hier mee?

Op deze website bestel je voor een klein bedrag- schrik niet- maar liefst 10 000 bouwtekeningen in één keer! Ja je hebt het goed gelezen: maar liefst tienduizend bouwtekeningen bestel je slechts met een paar klikken.

In overzichtelijke, duidelijke stappen, kom je als ‘doe-het-zelver’ exact te weten hoe een veranda bouwen in zijn werk gaat. Zo bespaar je een hoop tijd en heb je een hoop plezier van de bouwtekeningen. Met behulp van Freds bouwtekeningen, geniet je binnenkort in rap tempo van je eigen, zelfgebouwde veranda. Niet tevreden? Dan krijg je binnen dertig dagen al je geld terug!

Het resultaat: Je bent zelf in staat om een Veranda te bouwen

Een mooi afgewerkte veranda biedt het hele jaar beschutting tegen regen, wind en zonneschijn. Wat is er heerlijker dan een mooie zomerdag afsluiten met uw tevreden vrouw een lekker wijntje onder uw zelfgebouwde veranda? En met een warmtestraler in uw zelfgemaakte veranda, kunt u zelfs ook de hele winter buiten zitten (te bestellen bij: bol.com)

Een stevige overkapping zorgt ervoor dat uw spullen zoals tuinmeubelen en kussens lekker droog blijven en dat uw vrouw de was buiten kan laten drogen. Dit klinkt vast goed? Aarzel niet en bestel de bouwtekeningen. Nadat de veranda afgewerkt is, neem dan een kijkje in het zeer ruime pakket aan tekeningen. Met behulp hiervan, kun je natuurlijk aan de slag gaan met het afdakje, schuurtje of andere tuinplan wat je al tijden in gedachten hebt. Succes!

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.