Zelf een afdak bouwen met deze handige tips

afdak maken afdak bouwen bouwtekening

Zelf een afdak bouwen oogt erg makkelijk. Een paar planken in elkaar timmeren en klaar is Kees: dat is de gedachte die je snel krijgt bij dit proces.

Zo’n afdak ziet er vaak niet zo ingewikkeld uit. Het is een bouwwerk van een paar op maat gezaagde balken, die vervolgens aan elkaar getimmerd zijn.

Maar veel mannen komen zichzelf tegen door onderschatting van dit werk. Het is prima mogelijk om zelf een afdak te bouwen, maar dan wel met de juiste hulpmiddelen.

Een afdak bouwtekening is precies wat je verder helpt. Het zorgt er voor dat je een schitterende afdak zelf kunt maken.


De Afdak Bouwtekeningen kun je eerst 30 dagen gratis uitproberen.

Een afdak bouwen is toch niet zo moeilijk?

Bij het bouwen van een afdak moet je zeer secuur te werk gaan. Er zijn veel dingen waar je tegen aan kunt lopen:

 • Alle planken moeten op precies op maat gezagen worden. Bij een kleine afwijking komen planken scheef te liggen. Daardoor krijgt je afdak een lelijke afwerking.
 • Weet je precies hoe diep de ondersteuningen in de grond moeten? Dit is erg belangrijk voor je afdak. Het is mogelijk dat de afdak instabiel wordt.
 • Is je afdak waterdicht? Heb je alle voegen en gaatjes gecheckt? Je wilt niet hebben dat je afdak gaat lekken.

Verspil daarom niet je vrije uurtjes onnodig door maar wat aan te rommelen. Je zult het misschien wel herkennen: Je raakt wat geïrriteerd op je vrije zaterdagmiddag en je vrouw zal er ook niet vrolijk van worden als je de klus niet nauwkeurig klaart.

Je wilt je vrienden die volgende week komen barbecueën toch niet verwelkomen onder een half afgewerkt afdak bij de voordeur?

De oplossing is dichterbij dan je denkt!

Voorkom onnodige irritaties en zorg er voor dat je de juiste materialen in huis hebt. Er is een website (zie hieronder) waar je alle tips en trics kunt vinden en die je helpen om je te helpen met een afdak bouwen.

Want van een mooi afgewerkt afdak heb je het hele jaar profijt. Een afdak kan worden gebruikt om het haardhout droog te bewaren of om fietsen/kinderspeelgoed weg te zetten.

Of het biedt over jouw terras beschutting tegen wind, regen of kou, zodat je er het hele jaar onder kunt ontspannen. Een afdak van hout, golfplaten of polyester: het is allemaal erg functioneel en mooi, mits het goed afgewerkt is.

afdak maken

Voorkom irritaties en bouw zelf je perfecte afdak

Wil je de welbekende klusirritaties voorkomen en wil je snel een goed en duurzaam afdak bouwen? Zorg er dan voor dat je de juiste bouwtekening bij de hand hebt. De juiste bouwtekening gaat je helpen, omdat het je precies verteld welke dingen je moet uitvoeren om jouw gewenste afdak te maken.

Het scheelt je een hoop geld (minder verspilling van hout) en levert je meer vrije tijd op die je met je gezin kunt doorbrengen.

Aarzel niet en neem direct een kijkje op de website waar alle tips, bouwtekeningen en how-to’s te vinden zijn. Op deze website bestel je voor een klein bedrag- schrik niet- maar liefst 10 000 bouwtekeningen in één keer!

Tienduizend verschillende bouwtekeningen

Ja je hebt het goed gelezen: maar liefst tienduizend bouwtekeningen bestel je slechts met een paar klikken. In overzichtelijke, duidelijke stappen, kom je als ‘doe-het-zelver’ exact te weten hoe je bijvoorbeeld je eigen afdak kunt bouwen.

Zo bespaar je een hoop tijd en heb je een hoop plezier van de bouwtekeningen. Met behulp van deze bouwtekeningen, geniet je binnenkort in rap tempo van je eigen, zelfgebouwde afdak.

Ben je onverhoopt niet tevreden? (wat ik me niet kan voorstellen…), dan krijg je binnen dertig dagen al je geld terug!

Nadat het afdak klaar is, neem dan een kijkje in het zeer ruime pakket aan tekeningen. Met behulp hiervan, kun je natuurlijk aan de slag gaan met een veranda, schuurtje of andere tuinplan wat je al tijden in gedachten hebt.

Ik kan je het pakket aanraden, omdat het mij heel erg geholpen heeft met al mijn doe-het-zelf klussen.

Maar de keuze is aan jou… 😉

afdak bouwen

afdak maken

Met dit Bouwtekeningen Pakket krijg je toegang tot:

 • Alle Afdak Bouwtekeningen met daarnaast meer dan 10.000 Bouwtekeningen voor al je andere Doe-Het-Zelf projecten.
 • Honderden Tips, Weetjes en Trucs die je kunt gebruiken bij jouw project.
 • Iedere Afdak bouwtekening heeft een gedetailleerde handleiding.

En dat is niet alles, je krijgt ook nog toegang tot:

 • WG & CAD Software pakket, waardoor je niet langer dure CAD software aan hoeft te schaffen voor € 650 (!!!) of meer.
 • Steigerhouten Tuinmeubelen Gids, waarin je plannen en bouwtekeningen vind die specifiek zijn bedoeld voor steiger of sloophout t.w.v. €37, –
 • Levenslang lidmaatschap, je krijgt levenslang toegang tot alle bouwtekeningen. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe tekeningen toegevoegd en kun je deze onbeperkt downloaden.

Deze Afdak Bouwtekeningen zijn onderdeel van 10.000 andere doe-het-zelf bouwtekeningen in het Bouwtekeningen Pakket.

Je krijgt dus 10.000 bouwtekeningen en nog vele extra’s voor:

€ 197,-
€ 147,-
€ 97,-
€ 67,-

Dat is € 0,0067 cent per bouwtekening! (….)

Download Bouwtekeningen Pakket

Afdak Bouwtekeningen Downloaden (PDF)

Bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken om zelf een afdak te bouwen.

veranda bouwen bouwtekening

 • Binnen 2 minuten toegang tot alle Afdak Bouwtekeningen.
 • Handige beschrijvingen met tips en materialen die jouw helpen om de beste Afdak te maken voor in de tuinof aan huis.
 • Onbeperkt aantal Downloads van de tekeningen.
 • Bonus: Levenslang toegang tot meer dan 10.000 (TIENDUIZEND!) Bouwtekeningen voor iedere doe-het-zelf project.

Deze Afdak bouwtekeningen zijn onderdeel van 10.000 andere doe-het-zelf bouwtekeningen in het Bouwtekeningen Pakket.

Download Bouwtekeningen Pakket

* Al 1.978 mensen hebben diverse Afdak Bouwtekeningen gedownload…


“Met deze bouwtekeningen was ik in staat om een schitterende afdak te maken”

Met dit bouwtekeningen ben ik enorm geholpen. Ik kwam er te laat achter dat de afdak op een verkeerde manier geplaatst was.

Na het downloaden van de bouwtekeningen en de handleidingen gelezen te hebben, kwam ik er achter wat ik verkeerd gedaan had. Gelukkig heb ik het nog op tijd kunnen herstellen.

Marvin Winters / Antwerpen


Het beste bouwtekeningen pakket in zijn soort

Het Bouwtekeningen Pakket is ontworpen door onze timmerman Fred Schouten, een doe-het-zelver in hart en nieren. Hij heeft jarenlang zijn zelfgemaakte bouwtekeningen bewaard en uiteindelijk online gezet.

Daarom kunnen we een complete bundel van bouwtekeningen aanbieden voor doe-het-zelvers van ieder niveau.

Dit is niet onopgemerkt gebleven en het Bouwtekeningen Pakket staat zelfs op nummer één best verkochte producten van alle doe-het-zelf programma’s.

Nog niet overtuigd? Je kunt hier verschillende reviews lezen van mensen die aan de slag zijn gegaan met het Bouwtekeningen Pakket.

97% van de doe-het-zelvers raadt dit product aan

Bouwtekeningen pakket nummer 1

garantie bouwtekeningen pakket

Je loopt geen enkel risico. Niet tevreden = Geld terug

We hechten erg veel waarde aan de tevredenheid van doe-het-zelvers die met dit bouwtekeningen pakket aan de slag zijn gegaan.

Mocht je onverhoopt na je aankoop toch niet helemaal tevreden zijn, dan respecteren we je mening. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het zadel!

Je krijgt daarom van ons de mogelijkheid om binnen 30 dagen je geld terug te vragen. Het enigste wat je hoeft te doen is ons een mailtje te sturen. We storten het geld dezelfde dag nog terug.

Dat is de garantie die je van ons krijgt. Zodat jij geen enkel risico loopt.

Staat de Bouwtekeningen er niet bij? Dan wordt deze op maat gemaakt!

Heb je speciale wensen, of staat je afdak bouwtekening die je nodig hebt niet in het pakket? Dan maakt onze klusser Fred deze speciaal voor jouw op maat.

Zo hopen we dat jij tevreden blijft en hebben wij de mogelijkheid om de bouwtekening toe te voegen in het bouwtekeningen pakket. Een win-win situatie.

De foto van de ledikant is gemaakt door een van onze klanten. Ze had speciale wensen en hebben voor haar een bouwtekening hoogslaper steigerhout op maat gemaakt. Deze is terug te vinden in het pakket.

Download Bouwtekeningen Pakket

Wanneer je nu het Bouwtekeningen Pakket besteld, krijg je de volgende bonussen GRATIS!

bouwtekeningen pakket downloaden

Bonus 1: DWG & CAD Software pakket

De eerste bonus die je gratis krijg bij het bouwtekeningen pakket, is het DWG & CAD software pakket.

Met deze software hoef je niet langer dure CAD software aan te schaffen voor € 650 of meer.. Maar kun je voortaan wel CAD bestanden openen en aanpassen!

De waarde van deze software is alleen al € 97,- maar vandaag krijg je deze volledig gratis als bonus bij Fred’s Bouwtekeningen Pakket! (software staat in het leden gedeelte)

Prijs = € 97, – GRATIS!

cad software bouwtekeningen pakket

Bonus 2: Steigerhouten Meubelen Gids

In deze bonus gids, vind je plannen en bouwtekeningen die specifiek zijn bedoeld voor steiger of sloophout.

Een van mijn klanten, heeft deze gids gebruikt om een bedrijfje te beginnen in steigerhouten meubelen. Ik ben dan ook van plan om deze gids los te gaan verkopen voor € 37,- aangezien de vraag groot is!

Dus pak nu je kans, zodra de site voor deze gids klaar is, zal deze niet langer als bonus worden aangeboden…

Prijs = € 37, – GRATIS!

steigerhouten meubelen gids

Bonus 3: Levenslang Lidmaatschap!!!

Als je mijn pakket met bouwtekeningen koopt, dan betekent dat niet dat je deze eenmalig kunt downloaden en als bijvoorbeeld je computer crasht je weer opnieuw kunt gaan betalen!

Nee, in plaats daarvan geef ik je LEVENSLANG toegang tot al mijn bouwtekeningen, en daarnaast voeg ik regelmatig nieuwe tekeningen en doe het zelf video’s toe aan het leden gedeelte van mijn website.

Dit betekent dus dat je de bouwtekeningen onbeperkt kunt downloaden en alles altijd in een handig overzicht terug kunt vinden.

Onbeperkt Toegang = GRATIS!

lidmaatschap bouwtekeningen

Tags

top