Zelf een afdak bouwen met deze handige tips

afdak maken afdak bouwen bouwtekening

Zelf een afdak bouwen oogt erg makkelijk. Een paar planken in elkaar timmeren en klaar is Kees: dat is de gedachte die je snel krijgt bij dit proces.

Zo’n afdak ziet er vaak niet zo ingewikkeld uit. Het is een bouwwerk van een paar op maat gezaagde balken, die vervolgens aan elkaar getimmerd zijn.

Maar veel mannen komen zichzelf tegen door onderschatting van dit werk. Het is prima mogelijk om zelf een afdak te bouwen, maar dan wel met de juiste hulpmiddelen.

Een afdak bouwtekening is precies wat je verder helpt. Het zorgt er voor dat je een schitterende afdak zelf kunt maken.

De Afdak Bouwtekeningen kun je eerst 30 dagen gratis uitproberen.

Een afdak bouwen is toch niet zo moeilijk?

Bij het bouwen van een afdak moet je zeer secuur te werk gaan. Er zijn veel dingen waar je tegen aan kunt lopen:

  • Alle planken moeten op precies op maat gezagen worden. Bij een kleine afwijking komen planken scheef te liggen. Daardoor krijgt je afdak een lelijke afwerking.
  • Weet je precies hoe diep de ondersteuningen in de grond moeten? Dit is erg belangrijk voor je afdak. Het is mogelijk dat de afdak instabiel wordt.
  • Is je afdak waterdicht? Heb je alle voegen en gaatjes gecheckt? Je wilt niet hebben dat je afdak gaat lekken.

Verspil daarom niet je vrije uurtjes onnodig door maar wat aan te rommelen. Je zult het misschien wel herkennen: Je raakt wat geïrriteerd op je vrije zaterdagmiddag en je vrouw zal er ook niet vrolijk van worden als je de klus niet nauwkeurig klaart.

Je wilt je vrienden die volgende week komen barbecueën toch niet verwelkomen onder een half afgewerkt afdak bij de voordeur?

De oplossing is dichterbij dan je denkt!

afdak maken

Voorkom onnodige irritaties en zorg er voor dat je de juiste materialen in huis hebt. Er is een website (zie hieronder) waar je alle tips en trics kunt vinden en die je helpen om je te helpen met een afdak bouwen.

Want van een mooi afgewerkt afdak heb je het hele jaar profijt. Een afdak kan worden gebruikt om het haardhout droog te bewaren of om fietsen/kinderspeelgoed weg te zetten.

Of het biedt over jouw terras beschutting tegen wind, regen of kou, zodat je er het hele jaar onder kunt ontspannen. Een afdak van hout, golfplaten of polyester: het is allemaal erg functioneel en mooi, mits het goed afgewerkt is.

Voorkom irritaties en bouw zelf je perfecte afdak

Wil je de welbekende klusirritaties voorkomen en wil je snel een goed en duurzaam afdak bouwen? Zorg er dan voor dat je de juiste bouwtekening bij de hand hebt. De juiste bouwtekening gaat je helpen, omdat het je precies verteld welke dingen je moet uitvoeren om jouw gewenste afdak te maken.

Het scheelt je een hoop geld (minder verspilling van hout) en levert je meer vrije tijd op die je met je gezin kunt doorbrengen.

Aarzel niet en neem direct een kijkje op de website waar alle tips, bouwtekeningen en how-to’s te vinden zijn. Op deze website bestel je voor een klein bedrag- schrik niet- maar liefst 10 000 bouwtekeningen in één keer!

Tienduizend verschillende bouwtekeningen

Ja je hebt het goed gelezen: maar liefst tienduizend bouwtekeningen bestel je slechts met een paar klikken. In overzichtelijke, duidelijke stappen, kom je als ‘doe-het-zelver’ exact te weten hoe je bijvoorbeeld je eigen afdak kunt bouwen.

Zo bespaar je een hoop tijd en heb je een hoop plezier van de bouwtekeningen. Met behulp van deze bouwtekeningen, geniet je binnenkort in rap tempo van je eigen, zelfgebouwde afdak.

Ben je onverhoopt niet tevreden? (wat ik me niet kan voorstellen…), dan krijg je binnen dertig dagen al je geld terug!

Nadat het afdak klaar is, neem dan een kijkje in het zeer ruime pakket aan tekeningen. Met behulp hiervan, kun je natuurlijk aan de slag gaan met een veranda, schuurtje of andere tuinplan wat je al tijden in gedachten hebt.

Ik kan je het pakket aanraden, omdat het mij heel erg geholpen heeft met al mijn doe-het-zelf klussen.

Maar de keuze is aan jou… 😉

afdak bouwen

afdak maken

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.