Pooltafel Maken doe je zo!

Pooltafel zelf maken

Zelf een Pooltafel Maken is natuurlijk hartstikke leuk. Het is in feite gewoon een eettafel waar je het dekblad van af kunt halen. En plotseling heb je een biljarttafel midden in je woonkamer staan. Lachen!

Misschien heb je wel eerst op Google rond gezocht. Je bent op zoek naar een pooltafel voor een zacht prijsje, maar plotseling valt je mond open van verbazing… 

Een biljarttafel is namelijk heel erg duur. Deze pooltafels kosten namelijk DUIZENDEN euro’s.  Je hebt ze misschien wel voor een goedkoper tarief, maar deze tafels zijn vaak van veel lagere kwaliteit. Waardoor je niet lang kunt genieten van je pooltafel. En dat is iets wat je natuurlijk zo lang mogelijk wilt doen.

Kan ik ook zelf een pooltafel maken? 

Iedere Doe-Het-Zelver kan zelf een biljarttafel maken, als je maar weet wat je doet. Een normale eettafel maken is niet zo moeilijk, maar bij een pooltafel komen ook andere factoren om de hoek kijken.

Je moet er voor zorgen dat:​

  • De pooltafel 100% in evenwicht is. De kleinste afwijking, heeft grote gevolgenEn dat wil je niet…
  • Je kunt de onderdelen los bestellen, maar je kunt ze ook zelf maken. Denk daarbij wel aan de verstelbaarheid van de poten. Die moet je helemaal precies af kunnen stellen…
  • Je moet geen geld besparen op een goed biljartlaken. Deze lakens gaan langer mee en voorkomen dat het laken makkelijk gaat scheuren. 

Veel Doe-Het-Zelvers gaan vol enthousiasme aan de slag, maar vergeten een goede plan van aanpak te maken. Daardoor komen ze zich zelf halverwege het project tegen, en is de pooltafel gedoemd tot brandhout

En dat wil je niet…

Je hebt nog steeds diezelfde wens in gedachten. Je zelfgemaakte pooltafel in de huiskamer of in je mancave. Gezellige avonden poolen met vrienden onder het genot van een biertje en wat snacks.

Maar dit dreigt nu in duigen te vallen

Je hebt namelijk geen idee meer wat je moet doen met je Doe-Het-Zelf project. Eigenlijk ben je in staat om alsnog naar een biljartwinkel te gaan en toch een pooltafel te kopen…

Maar er is hoop… Je hoeft geen pooltafel te kopen!

Want een Pooltafel Maken is hoeft namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn.

Als je maar weet wat je doet…​

Ze zeggen wel eens: “Goed gereedschap, is het halve werk”. Maar dit geldt zeker ook voor een goede bouwtekening.

Met de juiste bouwtekening weet je precies wat je moet doen om een pooltafel te bouwen.​

In het bouwtekeningen pakket krijg je toegang tot ALLE Pooltafel Bouwtekeningen.

Daarin wordt stap-voor-stap beschreven hoe jij het beste een biljartafel kunt maken, waardoor je jouw droom van een zelfgemaakte pooltafel waar kunt maken. 

Je bespaart een hoop tijd, geld en energie door de juiste biljarttafel bouwtekening te gebruiken.

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.