Bouwtekening houten plantenbak

Houten plantenbak bouwtekeningen voor bloembakken, etagere’s en pottafels

houten plantenbak bouwtekening

Ben je bezig met een opknapbeurt van je balkon of tuin en staat een houten plantenbak daarbij op je wensenlijst? Het mooiste en meest praktische is dan natuurlijk een plantenbak op maat, maar dat is jammer genoeg lastig te vinden.

Gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor: gewoon zelf maken! Met Freds Bouwtekeningen maak je een plantenbak die precies past op de plaats waar hij moet komen. Zo vormt het een prachtig geheel met de omgeving én benut je dan alle ruimte optimaal. Bovendien blijven er geen hoekjes en gaatjes over voor ongedierte, afgevallen blad of viezigheid en dat is wél zo prettig.

Of wat dacht je van een plantenbak of -zuil in het midden van je terras of gazon? Met de duidelijke tekeningen en de handige adviezen voor wat betreft materiaal en gereedschap, wordt het een leuk project dat niet moeilijk of ingewikkeld is!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle houten plantenbak bouwtekeningen:

Het maken van een plantenbak is voor een doorgewinterde klusser een koud kunstje en voor een beginner een mooi startproject. Onder welke categorie jij valt, maakt niet uit. Met een duidelijke bouwtekening van een houten plantenbak wordt de klus makkelijker en het resultaat mooier! Hieronder zie je een overzicht met plantenbak bouwtekeningen. Staat de plantenbak van je wens er niet tussen? Laat het weten, want dan tekent Fred hem zonder extra kosten voor je!

Ook vragen en wijzigingen kan je vragen over een bepaalde tekening. Fred bezorgt jou een nieuwe bouwtekening op maat en dit zonder extra kosten.

Pottafel
Pottafel
Plantenbak tafel
Plantenbak tafel
Plantenbak met afwerklijst
Plantenbak met afwerklijst
Plantenbak met 8 hoeken
Plantenbak met 8 hoeken
Plantenbak balkon
Plantenbak balkon
Oppottafel
Oppottafel
Hoge plantenbak
Hoge plantenbak
Etagere plantenbak
Etagere plantenbak
Bloembak type C
Bloembak type C
Bloembak type B
Bloembak type B
Bloembak type A
Bloembak type A
Bloembak
Bloembak
Bank met plantenbakken
Bank met plantenbakken

Reviews van gebruikers

Geert

Het is altijd even zoeken op het internet als je zelf iets wenst te maken. De meeste bouwtekening, zelfs de bouwtekening plantenbak, zijn ofwel onvolledig, te ingewikkeld of te simpel. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe klusuitdagingen zonder dat ik veel tijd hoef te verliezen aan hoe je iets waardevol kan vinden op het net. In onze klusgroep-chat hoorde ik over Freds 35.000 bouwtekeningen. Wat mij wat tegenhield was of deze wel voldoende waren uitgebreid, zodat ik niet nog eens meer tijd verlies met alles en nog wat op te zoeken. Wauw, nog nooit zo gedetailleerde en uitgebreide tekeningen gezien. Blij dat ik toch dit pakket heb besteld want het is ideaal! Niet aarzelen om ook dit pakket te bestellen, zou ik zeggen.

Jochem De Ridder

Volendam

Arnold

Gewoon doen, zou ik zeggen. Je zal er zeker geen spijt van hebben. Ondertussen heb ik heel wat nieuwe dingen gemaakt, zoals plantenbakken via de bouwtekening plantenbak, een bar in de tuin, nestkastjes en mijn laatste project een overkapping.

Koen Van Eis

Breda

robert

Het is een heel overzichtelijk en uitgebreid bestand waar je echt niet weet wat eerst te maken. Mijn vrouw is alvast tevreden met mijn creaties. Ik ook, want terwijl ik klus, laat ze mij gerust. Meer kan ik niet wensen.

Ingo Smet

Rotterdam

Joyce

Op ons balkon wilden we graag aan één zijde een houten plantenbak, als een soort border. Deze konden we nergens vinden in de juiste maat en daarom bedachten we dat zelf maken de enige oplossing was. Heel toevallig stuitte mijn man op Bouwtekeningenpakket.nl. We hebben de maten opgenomen en kregen zo de bouwtekening voor de perfecte plantenbak! Het maken was een leuke project en dat hebben we samen gedaan. De tekeningen waren erg handig en duidelijk en hielpen ons stap voor stap alles uit te voeren en ook van de tips over het gereedschap hebben we handig gebruik gemaakt. Wij raden de bouwtekeningen aan iedereen aan!

Kitty en Peter

Barendrecht

Kelly

Ik ben iemand die graag geld bespaart door dingen zelf te maken. De oude houten zandbak van de kinderen was niet meer in gebruik, maar het hout was nog heel goed. Daarom wilde ik dat gebruiken om een mooi plantenbak te maken op dezelfde plaats als de zandbak. De bouwtekening van een houten plantenbak uit het tekeningenpakket was perfect en vertelde me van A tot Z wat ik moest doen. Nu heb ik een fraaie, achthoekige plantenbak gemaakt; bijna gratis dus! De tekeningen waren zo duidelijk en smaken naar meer; misschien een prieel of zo. Kortom, echt een aanrader!

Jeanette de Klein

Overloon

Frank

Ik ben iemand die graag geld bespaart door dingen zelf te maken. De oude houten zandbak van de kinderen was niet meer in gebruik, maar het hout was nog heel goed. Daarom wilde ik dat gebruiken om een mooi plantenbak te maken op dezelfde plaats als de zandbak. De bouwtekening van een houten plantenbak uit het tekeningenpakket was perfect en vertelde me van A tot Z wat ik moest doen. Nu heb ik een fraaie, achthoekige plantenbak gemaakt; bijna gratis dus! De tekeningen waren zo duidelijk en smaken naar meer; misschien een prieel of zo. Kortom, echt een aanrader!

Bart

Nijmegen

Voorbeelden van houten plantenbakken die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Meest gestelde vragen over “Bouwtekening houten plantenbak”

Zijn er meerdere bouwtekening houten plantenbak beschikbaar?

Meestal vind je verschillende bouwtekeningen terug per item. Vind je niet echt wat je zoekt, vraag aan Fred om een nieuw ontwerp op maat te maken. Dit geheel zonder bijkomende kosten.

Kan ik elk model en/of maat plantenbak maken?

Ja, dat kan! Staat de plantenbak van jouw keuze niet bij de bouwtekeningen? Geef dan je wensen door en je krijgt de tekening zonder extra kosten nagestuurd.

Hoe weet je welk materiaal je nodig hebt om een plantenbak te maken?

Op de bouwtekening plantenbak staat mooi vermeld welk materiaal je hiervoor kan gebruiken, alsook welk gereedschap je nodig hebt.

Hoe weet ik hoeveel hout ik moet kopen?

Dat is heel eenvoudig. In de bouwtekening staan namelijk duidelijke aanwijzingen en adviezen voor wat betreft het benodigde materiaal en gereedschap.

Kan ik Freds bouwpakket nog terugsturen?

Indien je het pakket toch niet zou wensen, kan je het binnen de vooropgestelde termijn annuleren en je geld terug krijgen. Daarvoor kan je mailen naar Fred, die je zeker verder kan helpen.

Kan ik ook gebruikt hout nemen voor de plantenbak?

Je kunt zeker gebruikt hout nemen. Het is echter wel belangrijk dat het is voorbehandeld. Eventueel kun je onbewerkt hout nog zelf voorbehandelen. Zo weet je zeker dat het hout tegen een stootje kan en de weersomstandigheden het hoofd kan bieden.

Kan ik een ronde plantenbak maken?

Dat is zeker mogelijk. In het bouwtekeningenpakket vind je verschillende modellen plantenbakken en eventueel kun je ook een tekening op maat laten maken, zonder extra kosten.

Kan je gemakkelijk opzoekingen verrichten over bijvoorbeeld een bouwtekening plantenbak in de database van 10.000 tekeningen?

Alles is zo eenvoudig ingesteld dat je heel gemakkelijk kan zoeken naar wat je wenst. Het wijst zichzelf uit, eens je ingelogd bent. Voor de bouwtekening plantenbak heb je zelfs een paar verschillende ontwerpen waaruit je kan kiezen.

Wat als de bouwtekening niet echt uit te voeren is omwille van de grootte van het ontwerp en de beperkte plaats?

Fred maakt voor jou een nieuwe tekening aan de hand van de door jou verstuurde mail met de gegevens die je anders wenst.

Kan ik dit project ook aan zonder kluservaring?

Wij denken van wel. Een plantenbak maken, zeker als je met een eenvoudig model begint, is een overzichtelijk en gemakkelijk project. Met de stapsgewijze aanwijzingen in de tekeningen kom je er vast uit!

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.