Zelf een Kindertafel maken

zelf een houten kindertafel maken

Wil je graag iets maken voor de kinderen? Heb je een plek in de tuin waar je de kinderen graag wilt laten spelen? Dan kun je ervoor kiezen om een kindertafel zelf te maken. Dit zorgt er namelijk direct voor dat de kinderen een plek krijgen waar ze leuk kunnen spelen. Ook is het erg leuk om een persoonlijke touch te geven aan de kindertafel. Als je nog niet veel projecten hebt aangepakt, kan het lastig zijn om de kindertafel helemaal zelf in elkaar te zetten.

Waar loop je tegenaan bij het maken van een kindertafel?

Bij het maken van een kindertafel zijn er verschillende dingen waar je tegenaan kunt lopen.

 • Zorg altijd voor een duidelijk design. Als je niet precies weet hoe je de kindertafel gaat maken, kom je al snel voor problemen te staan. Door een duidelijk design voor ogen te hebben, weet je zeker dat wat je maakt ook past bij je tuin.
 • Meet altijd de ruimte goed op. Door de precieze afmetingen voor ogen te hebben, voorkom je dat je de kindertafel te groot of te klein maakt.
 • Gebruik altijd de juiste materialen voor de kindertafel. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je het hout behandeld met een goede beits om de levensduur te verhogen!

Al met al is het erg belangrijk dat je precies weet hoe je het project aan gaat pakken. Het is belangrijk om alvorens de start van het project een duidelijk plan voor ogen te hebben. Dit zorgt er direct voor dat je precies goed van start kunt gaan, en je zeker weet dat er zo  min mogelijk fouten gemaakt worden. 

Om de kindertafel te maken zonder veel fouten, doe je er slim aan om een kindertafel bouwtekening te gebruiken. Deze zorgt er direct voor dat je precies weet wat je moet doen om het project te realiseren. In de bouwtekening staat aangegeven welke materialen je nodig hebt om de kindertafel te maken.

Daarnaast wordt er ook duidelijk aangegeven welke stappen je moet ondernemen om het project te realiseren. Je schaft hiervoor gemakkelijk het bouwtekeningen pakket aan. Hier vind je 10.000 verschillende bouwtekeningen, waaronder de kindertafel bouwtekening. 

Heb je de bouwtekening die je graag wilt maken niet tussen alle 10.000 verschillende bouwtekeningen gevonden? Dan mag je deze, geheel kosteloos, op maat laten maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

ralf

Voor onze kinderen wilde we graag een plekje in de tuin maken. Omdat onze dochters erg van knutselen houden, wilde we graag een leuke kindertafel maken. Uiteraard gingen we deze zelf maken, zodat we er een persoonlijke touch aan kunnen geven. Om er zeker van te zijn dat we een goede kindertafel maakte, hebben we het bouwtekeningen pakket aangeschaft. Hieruit hebben wij de kindertafel bouwtekening gebruikt. In deze bouwtekening wordt in eenvoudige stappen precies aangegeven hoe je de kindertafel moet bouwen. Het was daarom erg gemakkelijk om het project te realiseren. Ik zou het bouwtekeningen pakket dan ook iedereen aanraden!

Ralf Voermans

Den Haag

renske

Wij wilde graag onze tuin leuker maken voor de kinderen. Hier kozen wij het volgen van de kindertafel bouwtekening voor. De tafel staat nu erg leuk in de tuin en de kinderen spelen er dagelijks mee. Het volgen van de bouwtekening was erg gemakkelijk. Ondanks ik al meerdere projecten heb gedaan, blijft het volgen van een bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket erg handig. Ik zou het dan ook zeker iedereen aanraden!

Renske Huy

Knokke

Meest gestelde vragen over “zelf een kindertafel maken”

Voor wie is het bouwtekeningen pakket bestemd?

Voor zowel de ervaren als de onervaren doe-het-zelver is het bouwtekeningen pakket geschikt. Voor de ervaren klusser is het een perfecte inspiratiebron. Voor de onervaren klusser is het erg eenvoudig om de stappen te volgen en het project te realiseren.

Wat als het bouwtekeningen pakket niet bevalt?

Op het moment dat je het bouwtekeningen pakket aanschaft krijg je 30 dagen bedenktijd. Je mag dan, geheel kosteloos, het bouwtekeningen pakket geretourneerd. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Wat kan ik verwachten van het bouwtekeningen pakket?

Op het moment dat je het bouwtekeningen pakket aanschaft krijg je permanent toegang tot alle 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt dus zelf de bouwtekeningen kiezen die je wilt gaan realiseren.

De bouwtekening die ik wil maken staat niet in het bouwtekeningen pakket, wat nu?

Staat de bouwtekening die je wilt maken niet tussen alle 10.000 bouwtekeningen? Dan mag je deze, geheel kosteloos, op maat laten maken.

Welke materialen worden er in het bouwtekeningen pakket gebruikt?

In het bouwtekeningen pakket worden voornamelijk projecten van hout gemaakt. Het kan voorkomen dat er ook andere materialen benodigd zijn. Deze staan altijd bij de bouwtekening aangegeven.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

 • Zelf een Ronde tafel maken
  Het is tegenwoordig erg duur geworden om een woning in te richten. Zeker als je net verhuisd bent, heb je […]
 • Zelf een Statafel maken
  Een statafel komt vaak van pas in een woning. Als je bijvoorbeeld een feestje wilt geven met vrienden of als […]
 • Zelf een Sidetable maken
  Het is in huis erg handig als je meerdere plekken hebt waar je spullen op kunt bergen. Een sidetable kan […]
 • Zelf een Salontafel maken
  Er zijn enorm veel verschillende manieren waarop je je interieur kunt inrichten. Een van de leukere dingen is bijvoorbeeld het […]
 • Zelf een Kindertafel maken
  Wil je graag iets maken voor de kinderen? Heb je een plek in de tuin waar je de kinderen graag […]
 • Zelf een oppottafel maken
  Wil je zelf een oppottafel maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want wat is er nou leuker […]
 • Statafel bar maken
  Krijg jij veel mensen op bezoek? Organiseer je geregeld een borrel bij je thuis? Dan is een statafel bar echt […]
 • Kruispoot tafel bouwtekening
  Kruispoot tafel bouwtekening in verschillende soorten Een kruispoot tafel, ook wel kloostertafel genoemd, is een prachtig, veelzijdig model. Het past […]
 • Bouwtekening tuintafel
  Bouwtekening tuintafel in verschillende maten en uitvoeringen. Ben je net verhuisd en heb je een nieuwe tuin? Ben je bezig […]
 • Bouwtekening picknicktafel
  Bouwtekening picknicktafel in verschillende maten en uitvoeringen. Houd jij ervan om buiten te genieten van je lunch? Wil jij in […]
 • Bouwtekening tafel
  Bouwtekening tafel van verschillende type tafels Er zijn enorm veel verschillende tafels te vinden die je kunt plaatsen in of […]
 • Bouwtekening vuurtafel
  Bouwtekening vuurtafel in verschillende maten en uitvoeringen. Een vuurtafel is een ontzettend leuk item voor in de tuin. Het brengt […]
 • Zelf Tafel Maken? Hier heb je wat Tips!
  Zelf Tafel Maken voor de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe tafel? Wil je een tafel voor buiten, van […]
 • Een Steigerhouten Tafel Maken op de Juiste Manier
  Een Steigerhouten Tafel Maken als een PRO! Maar hoe doe je dat? Gaat mij dit ook lukken??? Leuk zijn ze hè, die […]
 • Een Tuintafel Maken Waar ECHT van Gegeten kan Worden
  Stel, een tuintafel maken lijkt je leuk om te doen, en het kan nooit echt lastig zijn, toch? Dus je gaat op […]
 • Bouwtekening steigerhout
  Bouwtekening steigerhout nodig om te kunnen klussen? Hier vind je een Gratis bouwtekening die je kunt gebruiken bij het bouwen […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.