Kruispoot tafel bouwtekening

Kruispoot tafel bouwtekening in verschillende soorten

Een kruispoot tafel, ook wel kloostertafel genoemd, is een prachtig, veelzijdig model. Het past in een industrieel interieur, bij een strakke, moderne inrichting en is ook mooi als grote tuintafel om met de hele familie aan te zitten. Zeker wanneer zo’n tafel van kwaliteitshout is gemaakt, is het wel een dure grap om die in de winkel te kopen.

Zelf maken is veel leuker, voordeliger en bovendien kun je hem qua maat precies op je wensen afstemmen. Met een goede bouwtekening is het helemaal geen moeilijk project om aan te pakken. Een kruispoot tafel bouwtekening uit het Bouwtekeningenpakket begeleid je van A tot Z. Bij elke stap weet je precies wat je moet doen en dankzij de handige tips voor materialen en gereedschap wordt het nog gemakkelijker!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle kruispoot tafel bouwtekeningen

Of je nu een robuuste eettafel wil of een gezellige familietafel voor in de tuin, kruispoot tafels zijn er in verschillende maten en stijlen. Hieronder zie je een overzicht van alle kruispoot tafel bouwtekeningen in het Bouwtekeningenpakket. Zit jouw tafel er niet bij? Vraag gewoon een tekening op maat aan en hij wordt zonder extra kosten voor je gemaakt!

Bartafel met kruispoot tafel bouwtekening
Bartafel met kruispoot

Ronde kruistafel
Ronde kruistafel
Industriële tafel H
Kruispoot industriële tafel H
Ronde tafel type B
Ronde tafel type B
Tafel type F
Kruistafel type F
Tafel met kruispoot type B
Tafel met kruispoot type B
Houten tafel met kruispoten type A
Houten tafel met kruispoten type A

Reviews van gebruikers

Hieronder lees je gebruikservaringen van verschillende mensen die aan de slag zijn gegaan met het bouwtekeningen pakket.

review bouwtekeningen man

Wij wilden een grote, sterke tafel voor ons gezin met 5 kinderen. In de winkel vonden we niet wat we zochten en daarom besloten we hem zelf te maken. Eerst dachten we dat het te moeilijk zou zijn, maar toen we de bouwtekening zagen met de stapsgewijze, duidelijke instructies én de adviezen voor materiaal en gereedschap besloten we de stap te wagen. Het is goed gelukt en was eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Elke doe-het-zelver kan met deze bouwtekeningen meteen aan de slag gaan en prachtige resultaten boeken!

Wil Martens

De Koog

review bouwtekeningen vrouw

Vorige maand hebben wij een grote serre laten aanbouwen. Nu wilden we natuurlijk een mooie tafel, maar ons budget was op. Een vriend van ons liet ons het Bouwtekeningen zien en daardoor hebben we ons laten inspireren om zelf een mooie kruispoot tafel te maken van gebruikt hout. De maten van de tekeningen waren niet precies zoals we wilden en toen kregen we een tekening helemaal op maat, zonder dat we extra hoefden te betalen! De tekening is heel duidelijk en geeft ook aan hoeveel materiaal je nodig hebt. Echt een goede service en goede kwaliteit!

Renske Santegoets

Tilburg

review bouwtekeningen man

Onze ronde eettafel was niet meer mooi en te klein. Een rechthoekige tafel leek ons veel praktischer en we wilden graag een robuuste, tijdloze stijl. Een tafel waar iedereen altijd kan aanschuiven. Een kloostertafel is echt ideaal in een gezin waar vaak vriendjes en vriendinnetjes mee komen eten. Dankzij de perfecte kruispoot tafel bouwtekening uit het pakket konden wij zo’n tafel zelf maken. De aanwijzingen vertelden ons precies wat we moesten doen en wat we daarvoor nodig hadden. Wij kunnen het bouwtekeningenpakket aan iedereen die graag zelf klust aanraden!

Ahmed Al Saif

Delfzijl

Voorbeelden van kruispoot tafels die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over kruispoot tafel bouwtekeningen

Hoeveel materiaal en welk gereedschap heb ik nodig om de kruispoot tafel van de bouwtekening te maken?

In de bouwtekening van je keuze staat precies aangegeven hoeveel materiaal je nodig hebt en welk gereedschap je bij elke stap het beste kunt gebruiken. Omdat de modellen en afmetingen per tekening anders zijn, verschilt het dus ook per bouwtekening.

Is het maken van een kruispoot tafel veel werk?

Een tafel is meestal één van de eenvoudigere doe-het-zelf projecten. De kruispoten moeten uiteraard wel met grote precisie worden gemaakt, zodat de tafel mooi recht wordt, maar verder valt het heel erg mee.

Ik wil een tafel met bijzondere afmetingen, wat nu?

Geef aan ons door wat je wensen precies zijn en wij maken een tekening voor je op maat, zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen!

Ik zie het project toch niet zitten, kan ik de tekeningen terugsturen?

Ja hoor, dat kan altijd. Wij zijn er van overtuigd dat je het project wel degelijk tot een goed einde kunt brengen, maar geven je toch de kans om binnen dertig dagen het pakket te retourneren. Je krijgt dan snel je geld terug.

Hoe onderhoud ik mijn zelf gemaakte kruispoot tafel?

In de kruispoot tafel bouwtekening staat precies welk materiaal je nodig hebt. Wij raden je aan om af te gaan op het product dat je voor de afwerking gebruikt. Meestal volstaat het reinigen met een vochtige doek, eventueel in combinatie met een zacht schoonmaakmiddel. Gebruik geen chloor of andere bijtende middelen.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.