Bouwtekening tuintafel

Bouwtekening tuintafel in verschillende maten en uitvoeringen.

Ben je net verhuisd en heb je een nieuwe tuin? Ben je bezig met een renovatie van de tuin? Of wil je simpelweg iets toevoegen aan je tuin? Dit kunnen redenen zijn dat je wilt kiezen voor een nieuwe tuintafel. Het aanschaffen van een nieuwe tuintafel is echter vaak een zeer dure aangelegenheid. Daarnaast is het in de meeste gevallen ook niet precies waar je naar op zoek bent.

Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. Je kunt namelijk een tuintafel ook zelf maken! Maar hoe pak je dit dan aan? Door het volgen van een tuintafel bouwtekening weet je precies waar je aan toe bent. Het bouwtekeningen pakket geeft je dan ook inzicht in hoe je de tuintafel zelf moet maken. Er wordt namelijk van A tot Z precies stap voor stap uitgelegd wat je moet doen/ Ook de gebruikte materialen en gereedschappen worden gemakkelijk aangegeven. Het bouwtekeningen pakket is geschikt voor zowel de ervaren als de onervaren klusser.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle picknicktafel bouwtekeningen

Je hebt de keuze uit verschillende soorten en maten tuintafels. In onderstaande overzicht zie je precies welke tuintafels in het bouwtekeningen pakket zijn opgenomen. Zit de tuintafel bouwtekening die jij wilt er niet tussen? Je kunt, zonder bijkomende kosten, een tuintafel bouwtekening op maat laten maken!

Tuintafel type A
Tuintafel type A
Tuintafel type B
Tuintafel type B
Grote tuintafel type C
Grote tuintafel type C

Reviews van gebruikers

Hieronder lees je gebruikservaringen van verschillende mensen die aan de slag zijn gegaan met het bouwtekeningen pakket.

review bouwtekeningen vrouw

Om onze tuin nieuw leven in te blazen, wilde we graag een nieuwe tuintafel. Het bleek echter veel duurder te zijn om een nieuwe te kopen dan wij dachten. Omdat ik een redelijk handige man heb, stelde ik voor om zelf een tuintafel in elkaar te zetten. Hier hadden we echter wel wat hulp bij nodig. Door het bouwtekeningen pakket aan te schaffen, was het voor ons erg gemakkelijk om de tuintafel te maken. Er wordt namelijk stap voor stap uitgelegd wat je moet doen en welke materialen je moet gebruiken. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende modellen die je kunt maken. Uiteindelijk hebben wij de tuintafel een andere kleur gegeven dan aangegeven stond, omdat hij hierdoor perfect bij onze tuin past. Wij raden het bouwtekeningen pakket dan ook zeker aan!

Veronica de Leeuw

Leeuwaarden

review bouwtekeningen vrouw

Ik had al een geruime tijd een idee voor een tuintafel. Ik kon echter nergens het geschikte model vinden, of het was veel te duur. Toen ik op het bouwtekeningen pakket stuitte, wist ik het direct: Ik ga hem zelf maken. Na de aanschaf kwam ik erachter dat mijn gewenste tuintafel niet tussen de huidige bouwtekeningen zat. Ik heb hier vervolgens contact over gehad en ze hebben zonder extra kosten te vragen een tuintafel bouwtekening voor mij gemaakt. Ik kon de verschillende stappen erg gemakkelijk volgen. Het resultaat is dan ook een prachtige tuintafel die precies is zoals ik hem voor me zag. Ik wil dan ook iedereen van het bouwtekeningen pakket enorm bedanken!

Kim Lemmens

Winterswijk

review bouwtekeningen

Ik geniet ervan om met hout iets te maken. Het is dan ook altijd een hobby van mij geweest om verschillende meubels zelf in elkaar te zetten. Ik heb het bouwtekeningen pakket aangeschaft omdat ik graag meer inspiratie wilde krijgen over wat ik kon gaan maken. Door de 10.000 bouwtekeningen in het pakket, ben ik zeker goed geholpen. Ik vind het dan ook prachtig om door het document heen te bladeren en vervolgens een eigen creatie te maken. Ik zou het bouwtekeningen pakket dan ook zeker aanraden voor ervaren en onervaren klussers!

Gerald van Vlecht

Sluis

Voorbeelden van tuintafels die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over tuintafel bouwtekeningen

Is de tuintafel bouwtekening gemakkelijk te volgen?

Jazeker! Zowel voor de ervaren als de onervaren klusser is de bouwtekening gemakkelijk te volgen. Er wordt stap voor stap uitgelegd welke materialen je moet gebruiken en hoe je hem moet bouwen.

Ik wil een andere tuintafel maken dan in het bouwtekeningen pakket staat, wat nu?

Dit is geen probleem. Na de aanschaf van het bouwtekeningen pakket kun je kosteloos een nieuwe bouwtekening laten maken die bij jou past. Als je speciale wensen hebt, kun je deze ook zeker benoemen.

Wat als het bouwtekeningen pakket niet bevalt?

De kans is klein dat je niks aan het bouwtekeningen pakket hebt. Mocht je hem toch willen retourneren, is dit natuurlijk geen probleem. Als je dit binnen 30 dagen doet, krijg je binnen enkele dagen je geld terug op je rekening gestort.

Wat kan ik doen om de tuintafel langer mee te laten gaan?

Op het moment dat je de tuintafel bouwtekening hebt gevolgd, wil je natuurlijk de tuintafel zo lang mogelijk mee laten gaan. Je kunt hem in dit geval voorzien van een laagje olie of beits. Hierdoor zal het hout sterker zijn tegen verschillende weersinvloeden!

Wat kan ik verwachten van het bouwtekeningen pakket?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je een document met 10.000 verschillende bouwtekeningen. Alles is op categorie en onderwerp gesorteerd. Je kunt dus gemakkelijk je nieuwe project opzoeken. Vervolgens is iedere bouwtekening gemakkelijk te volgen door de verschillende stappen. Ook staat aangegeven welke materialen en gereedschappen je nodig hebt. Erg handig dus!

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.