Bouwtekening tuinkast

Bouwtekening tuinkast in verschillende maten en uitvoeringen.

Om meer opslagruimte te krijgen in de tuin, kun je kiezen voor een tuinkast. Deze kun je gemakkelijk gebruiken voor de opslag van bijvoorbeeld gereedschappen, speelgoed of andere tuinartikelen.  Je kunt een tuinkast gemakkelijk zelf in elkaar zetten, mits er natuurlijk een goed plan voor is. Het zelf maken van een tuinkast levert je veel voordelen op. Allereerst bespaar je er veel geld mee, omdat je zelf de materialen gaat kopen. Daarnaast kun je ook zelf bepalen hoe groot hij precies wordt. Maar hoe pak je het nu aan?

Met een tuinkast bouwtekening, kun je gemakkelijk de kast in elkaar zetten. De tuinkast bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket legt namelijk stap voor stap uit hoe je de kast in elkaar moet zetten. Daarnaast staan ook altijd de gebruikte materialen en gereedschappen weergegeven, zodat je deze niet zelf hoeft te verzinnen. Het maken van een tuinkast wordt hierdoor erg gemakkelijk!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle kledingkast bouwtekeningen

Ben je op zoek naar een geschikte tuinkast bouwtekening? In onderstaande overzicht vind je alle verschillende tuinkast bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket. Staat er niet tussen wat jij wilt maken? In dit geval kun je er een geheel op maat laten maken!

bouwtekening tuinkast met deuren
Lage tuinkast met deuren
Hoge tuinkast met deuren
Hoge tuinkast met deuren
Tuinkast smal
Tuinkast breed
Tuinkast breed
Tuinkast breed

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

Hieronder lees je gebruikservaringen van verschillende mensen die aan de slag zijn gegaan met het bouwtekeningen pakket.

review bouwtekeningen man

Na het plaatsen van een tuinhuisje, wilde we graag een extra opslagruimte maken. Na enig zoekwerk kwam ik het bouwtekeningen pakket tegen. De bouwtekening voor de tuinkast sprak mij erg aan. Omdat je het pakket binnen 30 dagen gratis mag retourneren, twijfelde ik niet en kocht ik het direct. Hier heb ik tot op de dag van vandaag nog zeker geen spijt van! De bouwtekening is enorm overzichtelijk opgesteld en zeer eenvoudig uitgelegd. Je hoeft ook echt alleen maar de stappen te volgen en de tuinkast staat binnen no-time. Ik zou het bouwtekeningen pakket zeker aanraden voor iedere klusser. Of je nu ervaren bent of niet, het bouwtekeningen pakket helpt gegarandeerd!

Bert van Rooij

Tilburg

review bouwtekeningen vrouw

Onze kinderen zijn pasgeleden allemaal het huis uit gegaan. Hierdoor zijn wij een stukje kleiner gaan wonen. Omdat we eerst een hele grote tuin hadden, miste we in het nieuwe huis een opslagruimte in de tuin. Hiervoor wilde we graag zelf een oplossing maken. Omdat wij zelf geen ervaren klussers zijn, gingen we op zoek naar een bouwtekening. Hierdoor stuitte wij op het bouwtekeningen pakket. De tuinkast die wij wilde maken zagen we direct staan, hierdoor twijfelde wij geen moment. De bouwtekening is erg gemakkelijk te volgen en alle stappen worden van A tot Z uitgelegd. Onze tuinkast hadden wij binnen een paar dagen al staan!

Sascha Verkindere

Maldegem

review bouwtekeningen

Wij hebben bij ons huis een prachtige tuin. Helaas is hij wat aan de kleine kant, waardoor we efficiënt om moeten gaan met de ruimte. We wilde dan ook al een lange tijd een tuinkast in de tuin zetten, alleen vonden wij ze allemaal veel te duur. Nadat ik via Google op het bouwtekeningen pakket stuitte, wist ik het direct. Ik ga hem zelf in elkaar zetten. Doordat de tuinkast bouwtekening zo gemakkelijk uitgelegd staat, was het totaal niet moeilijk. Daarnaast wist ik ook precies welke materialen en gereedschappen ik moest hebben. Ik zou het dan ook iedereen aanraden die zelf een tuinkast wil maken om het bouwtekeningen pakket aan te schaffen.

Victor van den Berkmortel

Uden

Voorbeelden van tuinkasten die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over tuinkast bouwtekeningen

Hoe groot is de tuinkast uit de bouwtekening precies?

Het verschilt per bouwtekening welke afmetingen er precies gebruikt worden. In het bouwtekeningen overzicht vind je de verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Uiteraard kun je altijd ook zelf de afmetingen bepalen als het niet helemaal past.

Ik ben geen ervaren klusser. Kan ik het ook volgen?

Iedere bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket is zeer eenvoudig opgesteld. Voor iedere klusser, zowel de ervaren als de onervaren, is het gemakkelijk te volgen. Je hoeft enkel de geadviseerde materialen aan te schaffen en de stappen te volgen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je standaard 30 dagen bedenktijd. Past het pakket toch niet helemaal bij je? Je mag hem dan, geheel kosteloos, binnen 30 dagen retourneren. Je krijgt binnen enkele dagen het aankoopbedrag teruggestort.

Wat kan ik verwachten van het bouwtekeningen pakket en de tuinkast bouwtekening?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Hier vind je ook tuinkast bouwtekeningen tussen. Hierin staan alle materialen en gereedschappen weergegeven. Je hoeft enkel de stappen te volgen en je tuinkast staat binnen no-time!

De tuinkast die ik wil maken staat er niet tussen, wat nu?

Staat er niet tussen wat je graag wilt maken? Geen probleem! Je mag geheel gratis een mail sturen met je wensen. De bouwtekening wordt vervolgens op maat voor je gemaakt.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.