Zelf een Ronde tafel maken

zelf een Ronde tafel maken

Het is tegenwoordig erg duur geworden om een woning in te richten. Zeker als je net verhuisd bent, heb je in de meeste gevallen niet de financiële mogelijkheden om het hele huis te voorzien van meubels. Om deze reden is het verstandig om te gaan kijken naar andere mogelijkheden. Kies er bijvoorbeeld voor om meubels voor je interieur zelf te gaan maken. Je kunt bijvoorbeeld een ronde tafel voor de eetkamer maken. Zorg er echter wel voor dat je hiervoor een bouwtekening volgt. Als je dit niet doet, kun je tegen veel dingen aanlopen.

Waar loop je tegenaan?

Bij het realiseren van een ronde tafel, zijn er verschillende dingen waar je als klusser tegenaan kunt lopen.

 • Voordat je gaat beginnen met het realiseren van de ronde tafel, is het belangrijk dat je een duidelijk plan hebt. Als je niet precies weet waar je aan begint, kun je als snel veel fouten gaan maken.
 • Als je een duidelijk plan hebt, moet je ook de juiste materialen gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de ronde tafel stevig genoeg wordt. 
 • Ook is het belangrijk dat je precies weet welke afmetingen je moet gebruiken. Als je niet precies weet hoe groot de ronde tafel moet worden, kun je al snel veel fouten maken. 

Al met al kan het lastig zijn om een ronde tafel zelf te maken. Om het jezelf makkelijker te maken, kun je ervoor kiezen om de ronde tafel bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket te volgen. Deze zorgt er namelijk direct voor dat je precies weet hoe je de ronde tafel moet maken. In de bouwtekening staat precies weergegeven hoe het project er uit komt te zien. Vervolgens kun je door het volgen van de stappen eenvoudig de ronde tafel in elkaar zetten. 

Heb jij de bouwtekening die je graag wilt maken niet kunnen vinden tussen alle 10.000 verschillende bouwtekeningen in het bouwtekeningen pakket? Dan mag je deze, geheel zonder kosten, op maat laten maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers die een ronde tafel gemaakt hebben

rene

Wij wilde graag een ronde tafel toevoegen aan ons interieur. Omdat ik het heel erg leuk vind om hout te bewerken, ben ik er zelf aan begonnen. Ik heb hiervoor het bouwtekeningen pakket geraadpleegd. Dit heb ik gedaan omdat het erg gemakkelijk te volgen is. Daarnaast staat er ook perfect aangegeven wat je nodig hebt om de klus te klaren. Ik zou zeker iedereen aanraden om het bouwtekeningen pakket te gebruiken. Je kunt gemakkelijk een klus uitzoeken en als je klaar bent, kies je gewoon weer een nieuwe uit!

Rene van Waal

Middelburg

thijs

Ons interieur was drastisch aan vervanging toe. Ik heb er daarom voor gekozen om eens zelf iets toe te voegen. Ik heb hiervoor het bouwtekeningen pakket gebruikt. Hierin staat namelijk exact aangegeven hoe je het project af moet ronden. Ook als je een ervaren doe-het-zelver bent, is het een perfecte inspiratiebron voor een volgende klus. Door het bouwtekeningen pakket ben ik zelf meerdere projecten begonnen. De ronde tafel bouwtekening was de leukste tot nu toe, maar zeker niet de laatste! Doordat je permanent toegang krijgt tot het bouwtekeningen pakket, hoef je niet bang te zijn dat je de investering er niet uit gaat halen.

Thijs Versteijnen

Wieringerwerf

Veelgestelde vragen over “zelf een ronde tafel maken”

Wat als het bouwtekeningen pakket niet bevalt?

Heb je het bouwtekeningen pakket aangeschaft, maar is deze toch niet naar wens? Dan mag je deze, binnen 30 dagen na aanschaf, kosteloos retour sturen. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket bedoeld?

Het bouwtekeningen pakket is opgesteld voor zowel de ervaren als de onervaren klusser. Voor de ervaren klusser is het bouwtekeningen pakket een perfecte inspiratiebron voor een volgende klus. Voor de onervaren klusser is het een perfect handvat om de klus te realiseren.

Wat als ik de bouwtekening die ik graag wil maken niet kan vinden in tussen de 10.000 bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket?

Kun je de bouwtekening die je graag wilt maken niet vinden in het bouwtekeningen pakket? Dan mag je deze, geheel zonder kosten, op maat laten maken.

Wat kan ik verwachten van het bouwtekeningen pakket?

Het bouwtekeningen pakket is opgesteld uit 10.000 verschillende bouwtekeningen. Na aanschaf krijg je permanent toegang tot al deze bouwtekeningen. Bij iedere bouwtekening staan alle materialen aangegeven en wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de klus af moet ronden.

Welke materialen worden er gebruikt in de bouwtekeningen?

Iedere bouwtekening wordt voor het grootste gedeelte gemaakt van hout. Per bouwtekening staat er precies aangegeven welke materialen er gebruikt worden. In sommige gevallen kunnen er andere materialen dan hout gebruikt worden.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

 • Zelf een Ronde tafel maken
  Het is tegenwoordig erg duur geworden om een woning in te richten. Zeker als je net verhuisd bent, heb je […]
 • Zelf een Statafel maken
  Een statafel komt vaak van pas in een woning. Als je bijvoorbeeld een feestje wilt geven met vrienden of als […]
 • Zelf een Sidetable maken
  Het is in huis erg handig als je meerdere plekken hebt waar je spullen op kunt bergen. Een sidetable kan […]
 • Zelf een Salontafel maken
  Er zijn enorm veel verschillende manieren waarop je je interieur kunt inrichten. Een van de leukere dingen is bijvoorbeeld het […]
 • Zelf een Kindertafel maken
  Wil je graag iets maken voor de kinderen? Heb je een plek in de tuin waar je de kinderen graag […]
 • Zelf een oppottafel maken
  Wil je zelf een oppottafel maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want wat is er nou leuker […]
 • Statafel bar maken
  Krijg jij veel mensen op bezoek? Organiseer je geregeld een borrel bij je thuis? Dan is een statafel bar echt […]
 • Kruispoot tafel bouwtekening
  Kruispoot tafel bouwtekening in verschillende soorten Een kruispoot tafel, ook wel kloostertafel genoemd, is een prachtig, veelzijdig model. Het past […]
 • Bouwtekening tuintafel
  Bouwtekening tuintafel in verschillende maten en uitvoeringen. Ben je net verhuisd en heb je een nieuwe tuin? Ben je bezig […]
 • Bouwtekening picknicktafel
  Bouwtekening picknicktafel in verschillende maten en uitvoeringen. Houd jij ervan om buiten te genieten van je lunch? Wil jij in […]
 • Bouwtekening tafel
  Bouwtekening tafel van verschillende type tafels Er zijn enorm veel verschillende tafels te vinden die je kunt plaatsen in of […]
 • Bouwtekening vuurtafel
  Bouwtekening vuurtafel in verschillende maten en uitvoeringen. Een vuurtafel is een ontzettend leuk item voor in de tuin. Het brengt […]
 • Zelf Tafel Maken? Hier heb je wat Tips!
  Zelf Tafel Maken voor de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe tafel? Wil je een tafel voor buiten, van […]
 • Een Steigerhouten Tafel Maken op de Juiste Manier
  Een Steigerhouten Tafel Maken als een PRO! Maar hoe doe je dat? Gaat mij dit ook lukken??? Leuk zijn ze hè, die […]
 • Een Tuintafel Maken Waar ECHT van Gegeten kan Worden
  Stel, een tuintafel maken lijkt je leuk om te doen, en het kan nooit echt lastig zijn, toch? Dus je gaat op […]
 • Bouwtekening steigerhout
  Bouwtekening steigerhout nodig om te kunnen klussen? Hier vind je een Gratis bouwtekening die je kunt gebruiken bij het bouwen […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.