Bouwtekening vuurtafel

Bouwtekening vuurtafel in verschillende maten en uitvoeringen.

Een vuurtafel is een ontzettend leuk item voor in de tuin. Het brengt stijlvolle gezelligheid en sfeer en zorgt ervoor dat je veel langer van je tuin kunt genieten. Een zachte middag in het voorjaar of een koele zomeravond; tot ver in het najaar kun je lekker in de tuin blijven zitten. Met een extra grilplaat erbij kun je sateetjes of garnalen grillen tijdens een gezellige avond met familie of vrienden.

Een vuurtafel in de winkel is echter erg prijzig. Gelukkig kun je hem gemakkelijk zelf maken, zeker met een overzichtelijke beschrijving van het Bouwtekeningenpakket. Een bouwtekening voor een vuurtafel begeleidt je tijdens het hele project, zodat je A tot Z weet wat je moet doen.

Met handige tips voor het benodigde materiaal en gereedschap. Kortom, alles wat je nodig hebt om een prachtige vuurtafel zelf te bouwen!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle vuurtafel bouwtekeningen

Elk project dat je wil ondernemen, breng je tot een goed einde met het Bouwtekeningenpakket. Hieronder volgt een overzicht met de bouwtekeningen voor een vuurtafel die in het pakket zitten. Zit de tekening van jouw vuurtafel daar niet bij? Geef het aan ons door en we maken een tekening op maat voor je, zonder extra kosten!

Vuurtafel met grindbak
Vuurtafel met grindbak
bouwtekening vuurtafel type b
Vuurtafel type B

Reviews van gebruikers

Hieronder lees je gebruikservaringen van verschillende mensen die aan de slag zijn gegaan met het bouwtekeningen pakket.

review bouwtekeningen man

Wij zitten altijd graag in de tuin met ons gezin of met onze vrienden. Toen mijn vrouw in een interieurmagazine een vuurtafel zag, dacht ze meteen dat het typisch iets voor ons was! Ik hou wel van een vuurtje en zag het ook meteen zitten. Met een tekening van het Bouwtekeningenpakket ben ik aan de slag gegaan, samen met een goede vriend van me. De aanwijzingen zijn heel duidelijk en er stond ook in hoeveel hout en ander materiaal ik moest kopen. Nu heb ik een prachtige vuurtafel, veel goedkoper dan in de winkel! Die bouwtekeningen, die hou ik erin!

Jos

Leeuwarden

review bouwtekeningen vrouw

Voor het 25-jarige huwelijk van goede vrienden van ons wilden wij een speciaal cadeau geven. We bedachten dat het een vuurtafel moest worden, maar die zijn in de winkel nogal duur. Mijn man en ik zijn toen samen aan het klussen geslagen met behulp van een goede bouwtekening. De volgende uitdaging was om de tafel bij onze vrienden te krijgen en daarvoor hebben we een aanhanger gehuurd. Ze waren er ontzettend blij mee! De bouwtekeningen van pakket kunnen wij aan elke hobby doe-het-zelver aanbevelen!

Mirte Laurens

Amsterdam

review bouwtekeningen man

Het afgelopen voorjaar hebben wij onze achtertuin helemaal opgeknapt. Een paar palmbomen, een nieuwe schuur en een vuurtafel voor onze loungehoek. Natuurlijk liepen de kosten behoorlijk op en daarom besloten we dat we de vuurtafel zelf gingen maken. Eerst dachten we dat het te moeilijk zou zijn, ook omdat er natuurlijk wel vuur bij komt kijken. Onze buurman vertelde ons over Freds Bouwtekeningen. We hebben ze gedownload en zijn aan de slag gegaan. Dankzij de stapsgewijze aanwijzingen, was het helemaal niet moeilijk en het resultaat is perfect. Kortom, een aanrader!

Stijn

Valkenburg

Voorbeelden van vuurtafels die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over vuurtafel bouwtekeningen

Is het gevaarlijk om een vuurtafel te maken?

Je krijgt met vuur te maken, dus dan moet alles wel veilig gedaan worden. Wanneer je de aanwijzingen in de bouwtekening goed opvolgt, is het gebruik van de tafel veilig.

Wat is beter een vuurtafel voor hout of gas?

Dit hangt van je voorkeur af. Gas is een stuk gemakkelijker (je hoeft geen hout te slepen en krijg ook geen as en stof), maar heeft een wat minder natuurlijk vuur en geurt minder. Beide brandstoffen hebben dus voor- en nadelen.

Wat kost het maken van een vuurtafel

Dit hangt af van de afmetingen, de houtsoort die je gebruikt, of je kiest voor hout of gas én van de accessoires. Zo kun je er bijvoorbeeld een glaswand omheen plaatsen. Maar in alle gevallen ben je een stuk goedkoper uit dan wanneer je een kant-en-klare vuurtafel in de winkel koopt.

Kan ik de bouwtekening retourneren, mocht ik me bedenken?

Natuurlijk hopen we dat je tóch probeert om dit, of een ander, project aan te pakken. Wij weten zeker dat het je lukt! Maar je mag altijd het pakket binnen 30 dagen terugsturen en dan krijg je het geld terug.

Kan ik de vuurtafel in alle afmetingen maken?

Ja dat kan natuurlijk! Je kunt precies de afmetingen die jij wenst maken. Mocht er geen geschikte bouwtekening zijn, geef de afmetingen dan door en wij maken een tekening voor je op maat, zonder dat je extra hoeft te betalen.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.