Bouwtekening kinderkeuken

Bouwtekening kinderkeuken voor de kleintjes

Veel kinderen vinden het fantastisch om in een eigen kinderkeuken te kunnen spelen. Wil jij dit jouw kinderen ook gunnen? Lijkt het je leuk om een kinderkeuken zelf in elkaar te zetten? Met een kinderkeuken bouwtekening kom je erg ver!

Wanneer je op zoek gaat naar een kinderkeuken, kom je er al snel achter dat deze erg duur zijn. Gelukkig is hier een oplossing voor. Door de bouwtekening van een kinderkeuken te volgen, kun je namelijk zelf de kinderkeuken in elkaar zetten. Dit scheelt enorm veel kosten! Daarnaast kun je hem natuurlijk precies maken zoals je zelf wilt.

Ben je geen ervaren klusser? Geen probleem! Het bouwtekeningen pakket is kinderlijk eenvoudig te volgen. Alle stappen zijn van A tot Z uitgelegd en de gebruikte materialen staan weergegeven. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om het pakket te retourneren als het je niet bevalt. Je krijgt dan gewoon je geld terug!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle kinderkeuken bouwtekeningen

Er zijn erg veel verschillende soorten kinderkeukens. In onderstaand overzicht vind je alle verschillende kinderkeuken bouwtekeningen die je kunt vinden in het bouwtekeningen pakket. Staat de kinderkeuken die jij wilt maken er niet tussen? Je kunt kosteloos de bouwtekening laten maken die jij graag wilt.

bouwtekening Kinderkeuken
Kinderkeuken
Kookplaat
Kookplaat
Winkeltje
Winkeltje

Reviews van gebruikers

Hieronder lees je gebruikservaringen van verschillende mensen die aan de slag zijn gegaan met het bouwtekeningen pakket.

review bouwtekeningen vrouw

Onze twee dochters vinden het heerlijk om in de keuken te zijn. Hierdoor wilde ik ze graag een eigen kinderkeuken cadeau doen. Ik ben hiervoor via Google op zoek gegaan, maar ik kwam er al snel achter dat de kinderkeukens erg duur zijn. Gelukkig stuitte ik op het bouwtekeningen pakket. Hier stond precies de kinderkeuken bouwtekening in die ik graag wilde maken voor mijn kinderen. Samen met mijn man heb ik het bouwtekeningen pakket aangeschaft en zijn we te werk gegaan. Door de eenvoudige stappen hadden we in enkele dagen al de hele kinderkeuken in elkaar staan. Mijn dochters genieten er elke dag nog van!

Vera Bergen

Maarssen

review bouwtekeningen man

Ik heb het geluk dat ik mijn kleindochters iedere week mag zien. Ik wilde dan ook graag een plek voor ze maken in mijn huis. Doordat ik veel tijd over heb, besloot ik om een kinderkeuken te gaan maken. Ondanks dat ik geen ervaren klusser ben, is het me toch gelukt! Ik heb namelijk het bouwtekeningen pakket gevolgd. Door de kinderkeuken bouwtekening te volgen kon ik alle stappen van A tot Z gemakkelijk doorlopen. Daarnaast zijn ook alle materialen en gereedschappen weergegeven. Je hoeft enkel te volgen wat er in de bouwtekening staat en je klus is zo gedaan. Mijn kleindochters spelen nu iedere week in mijn eigen gemaakte kinderkeuken. Ik ben er toch wel een beetje trots op!

Herman van Veen

Arnhem

review bouwtekeningen

Na onze verhuizing hadden wij de ruimte om een speelkamer voor onze kinderen te maken. Hier wilde we dan ook graag een leuke kinderkeuken in kwijt. Helaas konden we niet precies vinden wat we wilde hebben. Toen ik het bouwtekeningen pakket tegenkwam, wist ik het gelijk. Wij hebben het bouwtekeningen pakket direct aangeschaft, omdat je het toch binnen 30 dagen gratis mag retourneren. Vervolgens hebben we alle materialen gehaald die in de kinderkeuken bouwtekening staan aangegeven. Mijn man kon zeer eenvoudig de kinderkeuken in elkaar zetten. Vervolgens heb ik de kinderkeuken in leuke kleuren kunnen schilderen. Onze kinderen genieten nu iedere dag van de speelkamer en kinderkeuken. Waarschijnlijk gaan wij nog meer projecten uit het bouwtekeningen pakket maken!

Pieter Verbaan

Amserfoort

Voorbeelden van kinderkeukens die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over kinderkeuken bouwtekeningen

Wat krijg je bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket?

Op het moment dat je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanente toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Deze kun je vervolgens allemaal maken!

Is de kinderkeuken bouwtekening makkelijk te volgen?

De kinderkeuken bouwtekening is opgebouwd door het volgen van stappen. Deze stappen staan zeer eenvoudig uitgelegd. Het is dus totaal niet moeilijk om te volgen. Zowel de ervaren als de onervaren doe-het-zelver kan de kinderkeuken gemakkelijk in elkaar zetten.

Waar wordt de kinderkeuken bouwtekening van gemaakt?

Het grootste gedeelte van de kinderkeuken bestaat uit hout. Daarnaast heb je natuurlijk scharnieren, schroeven en lijm nodig. Alle materialen staan aangegeven in de kinderkeuken bouwtekening. Deze kunnen per bouwtekening verschillen.

Ik ben niet tevreden over de bouwtekening, wat nu?

Ben je niet tevreden over de bouwtekening? Je kunt altijd een andere zoeken tussen de 10.000 verschillende bouwtekeningen. Past het nog steeds niet bij je? Dan mag je het bouwtekeningen pakket binnen 30 dagen geheel gratis retour sturen. Je krijgt dan uiteraard gewoon je geld terug.

Wat als de kinderkeuken die ik wil maken er niet tussen staat?

Wanneer je niet de geschikte bouwtekening kunt vinden, mag je deze geheel gratis op maat laten maken. Hiervoor hoef je enkel een mailtje te sturen!

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.