Bouwtekening kledingkast

Bouwtekening kledingkast in verschillende maten en uitvoeringen.

bouwtekening kledingkast

Met een goede, handig ingedeelde kledingkast is het veel gemakkelijker om je huis opgeruimd te houden. De kasten die je in de winkel kunt kopen, hebben standaard maten en zijn lang niet altijd van goede kwaliteit. Wil je een kast die precies in je slaapkamer past en voldoet aan jouw wensen qua indeling? Dan bouw je hem toch gewoon zelf?

Misschien lijkt het je een te grote uitdaging en durf je zo’n project niet aan. Wat nou als je stap voor stap begeleid zou worden? Dan wordt het veel makkelijker! Dat is precies wat je aan een goede bouwtekening hebt. De tekeningen in

Het Bouwtekeningen Pakket begeleiden je van A tot Z en elke stap is duidelijk uitgelegd. Bovendien krijg je ook tips over het gereedschap en welk materiaal je nodig hebt. Zo kun je in je eigen tempo toewerken naar een prachtig eindresultaat!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle kledingkast bouwtekeningen

Met een bouwtekening kledingkast uit het Bouwtekeningen kun je dus snel aan de slag. Hieronder zie je een overzicht van de tekeningen voor kledingkasten die in het pakket zitten. Met draaideuren, schuifdeuren, laden of zelfs een complete inbouwkast; het is er allemaal. Zit jouw kast of maat er niet bij? Geef het even door en de tekening zal voor jou op maat worden gemaakt, zonder extra kosten!

Kinderkast
Kinderkast
Slaapkamerkast
Slaapkamerkast
Kledingkast type A
Kledingkast type A
Kledingkast type B
Kledingkast type B

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

Hieronder lees je gebruikservaringen van verschillende mensen die aan de slag zijn gegaan met het bouwtekeningen pakket.

review bouwtekeningen vrouw

Wij hebben een oud huis met een schuin dak. De afmetingen van onze slaapkamer zijn alles behalve standaard en de kamer is klein. Daarom wilden we optimaal gebruik maken van de ruimte en zelf een kledingkast maken die precies past. We zijn aan het ontwerpen gegaan en hebben Freds Bouwtekeningenpakket besteld en onze afmetingen doorgegeven. Zo ontvingen we een perfecte bouwtekening. We hebben er een week elke avond aan gewerkt en zijn dolgelukkig met het resultaat. Wij kunnen het bouwtekeningenpakket aan iedereen aanraden die iets bijzonders wil maken!

Margje

Klazienaveen

review bouwtekeningen man

Voor onze drieling wilden wij een speciale kledingkast; met een eigen deel voor elk kind. Elk een eigen kamer kan niet, maar op deze manier wilden we ze toch elk een eigen plekje geven. We wilden dus een grote kast, maar de bouwtekeningen in Freds Bouwtekeningenpakket waren net iets te klein. Wij hebben toen een aangepaste versie gekregen en die was perfect! Dankzij de duidelijke aanwijzingen bij de tekeningen konden wij een super mooie kast bouwen. Echt een aanrader dus!

Mick

Nijmegen

review bouwtekeningen man

In onze slaapkamer zit een lastig hoekje, waarschijnlijk zitten er leidingen achter. De kledingkasten uit de winkels pasten allemaal nét niet, of waren juist veel te klein. Toen kwamen we op het idee om zelf een kast te bouwen. zodat hij precies past. Via Freds Bouwtekeningen hebben wij een kast op maat laten tekenen. Het bouwen was makkelijker dan we dachten dankzij de duidelijke stappen en tips. Als je iets bijzonders wil maken kun je dat prima doen met een tekening uit het pakket!

Jordy

Utrecht

Voorbeelden van kledingkasten die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over kledingkast bouwtekeningen

Is het maken van een kledingkast niet te ingewikkeld?

Een kledingkast heeft bewegende delen, dus moet je heel precies werken. Gebruik daarvoor een waterpas, dan is het prima te doen! Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en door de tekeningen weet je precies wat je moet doen en krijg je een mooi resultaat.

Is het zelf maken van een kledingkast goedkoper dan kopen?

Dit hangt er vanaf. Je kunt voor weinig geld een redelijk goede kast kopen, maar als je hem zelf maakt, kun je kiezen voor beter materiaal en heb je maatwerk. Het is dus eigenlijk altijd wel een beetje appels met peren vergelijken. Wanneer je voor het kopen van jouw materialen wacht tot het in de aanbieding is, kun je echter wel veel besparen en een veel goedkopere én kwalitatief betere kast maken!

Wat als het me toch niet lukt?

Als je het tóch te moeilijk vindt of het project niet ziet zitten, kun je altijd binnen 30 dagen het pakket retourneren. Je krijgt dan snel je geld terug.

Hoe lang duurt het maken van een kledingkast?

Het is afhankelijk van hoe eenvoudig of ingewikkeld de kast moet worden. Een eenvoudige kast met draaideuren, heb je in een dag of twee wel klaar. Moeten er ook laden in komen, of schuifdeuren, dan kost het wat meer tijd.

Welke afmetingen kan ik kiezen?

Je kunt helemaal zelf bepalen hoe hoog, breed en diep je kast moet worden. Dat is het leuke van zelf klussen! Zitten de door jou gewenste maten niet bij de tekeningen in het pakket? Geef ze dan even aan ons door en wij maken kosteloos een tekening op maat voor je!

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.