Zelf een Salontafel maken

Salontafel maken

Er zijn enorm veel verschillende manieren waarop je je interieur kunt inrichten. Een van de leukere dingen is bijvoorbeeld het toevoegen van een salontafel aan de woonkamer. De salontafel past namelijk perfect bij een grote bank. Je kunt ervoor kiezen om een salontafel te kopen. Deze kunnen echter erg duur uitvallen of niet goed bij je interieur passen. Om deze reden kun je er ook voor kiezen om de salontafel zelf te maken. Het zelf maken van een salontafel kan echter lastig zijn. Er zijn verschillende aspecten waar je tegenaan kunt lopen. Zorg er daarom altijd voor dat je een salontafel bouwtekening volgt om de realisatie van het project zo goed mogelijk te laten verlopen.

Waar loop je tegen aan bij het maken van een salontafel?

Bij het maken van een salontafel zijn er verschillende punten waar je rekening mee moet houden.

 • Voordat je gaat beginnen met het realiseren van een salontafel, is het belangrijk dat je weet wat voor ontwerp je wilt gaan maken. Als dit niet duidelijk is, ga je veel fouten maken in de bouw van de salontafel.
 • Ook is het belangrijk dat je precies weet welke afmetingen je nodig hebt voor de salontafel. Je wilt namelijk voorkomen dat de salontafel te groot of te klein uit gaat vallen.
 • Tot slot is het ook belangrijk om te weten welke materialen je nodig hebt. Als je dit niet van te voren goed bepaald, kom je al snel voor problemen te staan met het maken van de salontafel.

Zoals je hebt kunnen zien, zijn er verschillende aspecten waar je tegenaan kunt lopen als je een salontafel gaat maken. Deze problemen kun je voorkomen als je de salontafel bouwtekening volgt uit het bouwtekeningen pakket. Met het volgen van de bouwtekening weet je precies welke materialen je nodig hebt en wat voor ontwerp je gaat maken. Vervolgens staat de hele bouw van A tot Z uitgelegd in kinderlijk eenvoudige stappen. Je hoeft vervolgens alleen maar de stappen uit de salontafel bouwtekening te volgen om het project goed af te ronden.

Het kan voorkomen dat je de bouwtekening die je graag wilt maken niet tussen alle 10.000 verschillende bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket kunt vinden. In dit geval mag je deze bouwtekening gratis op maat laten maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers die een salontafel gemaakt hebben

tim

Voor onze nieuwe bank waren wij op zoek naar een goede salontafel. We hebben echter geen goede salontafel kunnen vinden die binnen ons budget paste. Toen wij op het bouwtekeningen pakket stuitte, wilde wij de salontafel zelf gaan maken. Ondanks dat wij geen ervaring hadden met dit soort klussen, was het gemakkelijk om de bouwtekening te volgen. Door de kinderlijk eenvoudige stappen en het duidelijke ontwerp, was de salontafel binnen no-time gebouwd. Omdat je permanent toegang krijgt tot alle 10.000 verschillende bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket, hebben wij onze volgende klus al uitgezocht. Ik zou het bouwtekeningen pakket daarom aan iedereen aanraden.

Jasper van den Brink

Meerveld

yvonne

In onze woonkamer miste wij nog een kleine tafel. Omdat er niet heel veel ruimte is, waren wij op zoek naar een salontafel. Na lang zoeken besloten wij om de salontafel zelf te gaan maken. Omdat wij niet precies wisten waar we moesten beginnen, hebben wij het bouwtekeningen pakket geraadpleegd. Deze hadden wij namelijk nog liggen van een andere klus. Door de eenvoudig te volgen stappen is het maken van een salontafel helemaal niet moeilijk. Je hoeft alleen maar de materialen aan te schaffen en de stappen te volgen. Een kind kan de was doen!

Yvonne Kramer

Amsterdam

Veelgestelde vragen over “zelf een salontafel maken”

Wat kun je verwachten van het bouwtekeningen pakket?

Op het moment dat je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Als je een nieuw project wil aanpakken, kun je gemakkelijk een van de bouwtekeningen uitkiezen om te gaan realiseren.

Wie heeft er iets aan het bouwtekeningen pakket?

Ben je een ervaren doe-het-zelver? Dan is het bouwtekeningen pakket een perfecte inspiratiebron. Ben je echter minder ervaren met klussen? Dan is het bouwtekeningen pakket een perfecte ondersteuning voor iedere klus.

Wat als het bouwtekeningen pakket niet bevalt?

Bij aanschaf van het bouwtekeningen pakket zit standaard 30 dagen bedenktijd. Binnen deze tijd mag je het bouwtekeningen pakket gratis retour sturen. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Welke materialen worden er gebruikt in de salontafel bouwtekening?

Het gebruikte materiaal is voornamelijk hout. Dit kan echter per bouwtekening verschillen, maar het staat altijd vooraf in de bouwtekening aangegeven.

Wat als ik de bouwtekening die ik wil maken niet kan vinden in het bouwtekeningen pakket?

Als de bouwtekening die je wilt maken er niet tussen staat, mag je deze gratis op maat laten maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

 • Zelf een Ronde tafel maken
  Het is tegenwoordig erg duur geworden om een woning in te richten. Zeker als je net verhuisd bent, heb je […]
 • Zelf een Statafel maken
  Een statafel komt vaak van pas in een woning. Als je bijvoorbeeld een feestje wilt geven met vrienden of als […]
 • Zelf een Sidetable maken
  Het is in huis erg handig als je meerdere plekken hebt waar je spullen op kunt bergen. Een sidetable kan […]
 • Zelf een Salontafel maken
  Er zijn enorm veel verschillende manieren waarop je je interieur kunt inrichten. Een van de leukere dingen is bijvoorbeeld het […]
 • Zelf een Kindertafel maken
  Wil je graag iets maken voor de kinderen? Heb je een plek in de tuin waar je de kinderen graag […]
 • Zelf een oppottafel maken
  Wil je zelf een oppottafel maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want wat is er nou leuker […]
 • Statafel bar maken
  Krijg jij veel mensen op bezoek? Organiseer je geregeld een borrel bij je thuis? Dan is een statafel bar echt […]
 • Kruispoot tafel bouwtekening
  Kruispoot tafel bouwtekening in verschillende soorten Een kruispoot tafel, ook wel kloostertafel genoemd, is een prachtig, veelzijdig model. Het past […]
 • Bouwtekening tuintafel
  Bouwtekening tuintafel in verschillende maten en uitvoeringen. Ben je net verhuisd en heb je een nieuwe tuin? Ben je bezig […]
 • Bouwtekening picknicktafel
  Bouwtekening picknicktafel in verschillende maten en uitvoeringen. Houd jij ervan om buiten te genieten van je lunch? Wil jij in […]
 • Bouwtekening tafel
  Bouwtekening tafel van verschillende type tafels Er zijn enorm veel verschillende tafels te vinden die je kunt plaatsen in of […]
 • Bouwtekening vuurtafel
  Bouwtekening vuurtafel in verschillende maten en uitvoeringen. Een vuurtafel is een ontzettend leuk item voor in de tuin. Het brengt […]
 • Zelf Tafel Maken? Hier heb je wat Tips!
  Zelf Tafel Maken voor de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe tafel? Wil je een tafel voor buiten, van […]
 • Een Steigerhouten Tafel Maken op de Juiste Manier
  Een Steigerhouten Tafel Maken als een PRO! Maar hoe doe je dat? Gaat mij dit ook lukken??? Leuk zijn ze hè, die […]
 • Een Tuintafel Maken Waar ECHT van Gegeten kan Worden
  Stel, een tuintafel maken lijkt je leuk om te doen, en het kan nooit echt lastig zijn, toch? Dus je gaat op […]
 • Bouwtekening steigerhout
  Bouwtekening steigerhout nodig om te kunnen klussen? Hier vind je een Gratis bouwtekening die je kunt gebruiken bij het bouwen […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.