Zelf een oppottafel maken

oppottafel maken

Wil je zelf een oppottafel maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want wat is er nou leuker om samen met je familie of met je vrienden samen planten te potten? Gezellig op de fijne lente- en zomeravonden met elkaar bezig zijn in de tuin. Een fijne oppottafel zou je daarbij helpen.

Maar weet je wel hoe je een oppottafel moet maken? Je wilt namelijk voorkomen dat je aan een gammel tafeltje staat te werken. Dit kun je voorkomen door de juiste oppottafel bouwtekening te gebruiken. Je bent hiermee verzekerd van een stevige en fijne oppottafel waar je prettig aan kunt werken.

Wat zijn de valkuilen bij een oppottafel maken?

Een oppottafel maken hoeft niet zo moeilijk te zijn, als je weet waar je mee bezig bent. Een stevige oppottafel is namelijk precies wat je wilt. Maar ben jij je bewust van de risico’s die je loopt als je er zelf een maakt?

  • Is jouw oppottafel wel stevig genoeg? Zijn alle houtverbindingen wel goed en is deze stevig genoeg om aan te werken? Je wilt namelijk niet dat de tafel in elkaar dondert als je aan het werk bent.
  • Heeft de oppottafel wel de juiste hoogte? Het is niet prettig planten potten als je tafeltje te laag of te hoog is. Ook je rug zal je dankbaar zijn als je de tafel op de juiste hoogte hebt gemaakt.
  • Is de tafel niet te gammel? Je wilt niet hebben dat je bloemen, potten of (je welverdiende wijntje) valt bij het potten van planten.

Dit zijn nog maar een paar van de kleine problemen waar je tegenaan kunt lopen. Je middag kan behoorlijk verpest zijn als je niet fijn kunt werken aan de tafel.

Wil je deze problemen nou voorkomen? Dan is het handig om een oppottafel bouwtekening te gebruiken bij het maken van een oppottafel. Je kunt deze bouwtekening(en) vinden in het BouwtekeningenPakket. In dit pakket vind je meer dan 10.000 bouwtekeningen die je kunt gebruiken voor het maken van je eigen meubels.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

nina

We wilden voor mijn moeder haar vrijgezellenfeest gezellig met de vriendinnen verschillende bloemen gaan potten. Wij hebben een mooie tuintafel, maar die wilde ik niet beschadigen als we hiermee aan de slag gingen. Mijn vriend stelde voor om zelf een oppottafel te gaan maken. Zo gezegd zo gedaan zou je zeggen. Niet dus! Gelukkig vond ik dit pakket waar we ontzettend mee geholpen waren. De tafel stond binnen een uur recht en stevig in de tuin en we hebben een wereld vrijgezellenfeest gehad. Echt een aanrader!

Nina de Jong

Geldermalsen

els

Fijn dat ik zo snel toegang kon krijgen. Mijn man heeft juist de tafel in elkaar gezet. Wij genieten volop van de tafel waar we prettig aan kunnen werken.

Els Vandeneerelbeecke

Gent

Meest gestelde vragen over “zelf een oppottafel maken”

Zit mijn juiste bouwtekening er wel bij?

Jazeker, er zit een bouwtekening van een oppottafel in het bouwtekeningen pakket. Mocht de oppottafel die er in staat je niet bevallen, dan kun je gratis een eigen bouwtekening aanvragen.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Het bouwtekeningen pakket is geschikt voor de doe-het-zelver maar ook voor de vakman of vrouw. De tekeningen zijn gebruiksvriendelijk opgesteld en zijn allemaal voorzien van een handleiding.

Wat als het bouwtekeningen pakket mij niet bevalt?

Wij kunnen ons niet voorstellen dat je niets hebt aan de 10.000 bouwtekeningen in het bouwtekeningen pakket. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je binnen 30 dagen het geld terugvragen. Gewoon een mailtje sturen en Fred stuurt je het geld terug.

Welke materialen heb ik nodig om de oppottafel zelf te maken?

Uiteraard heb je het juiste hout nodig en de gereedschappen voor het maken van een oppottafel. Maar ook de juiste bouwtekening gaat je enorm helpen bij het maken van de juiste tafel. Je vind een bouwtekening in dit pakket.

Wanneer kan ik het bouwtekeningen pakket gebruiken?

Direct na aanschaf heb je toegang tot alle 10.000 bouwtekeningen. Je kunt ze bekijken op de computer, tablet en mobiele telefoon. Ook is het mogelijk om ze uit te printen zodat je deze op papier hebt.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere decoratie artikelen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.