Een wandbord maken?

Wandbord Bouwtekening

Een wandbord maken is niet erg moeilijk, maar je moet wel weten wat je aan het doen bent. Begin je zomaar aan dit doe-het-zelf project, dan is de kans groot dat het project flopt.

Door de juiste bouwtekening te gebruiken, heb je het project snel met succes afgerond. Meer over wandborden maken met een goede bouwtekening, lees je op deze pagina.

Je kunt de wandbord bouwtekeningen ook direct downloaden. Deze vindt je allemaal hier.

De Wandbord Bouwtekeningen zijn onderdeel van het Bouwtekeningen Pakket.

Wandbord maken: vermijd de mogelijke valkuilen van dit project

Bij het zelf maken van een wandbord, zijn er diverse valkuilen die je zeker moet vermijden. De belangrijkste valkuilen van dit doe-het-zelf project, zijn de volgende problemen:

  • Je hebt geen idee hoe je jouw wandbord moet maken. Na lang werken heb je een scheef wandbord of een wandbord dat er gewoon niet mooi uit ziet.
  • Je wandbord is te zwaar geworden. Door het zware gewicht van het bord, blijft het niet aan de muur hangen. Blijf het bord wel hangen, dan kan de muur beschadigd raken door het zware gewicht.
  • Je wandbord is niet stevig. De lijst van het wandbord raakt los en het wandbord valt uit elkaar. Zonde van al je werk, maar ook gevaarlijk!

Je kunt er ook voor kiezen om een wandbord te kopen, maar dit is wel erg prijzig. Een mooi wandbord van hoge kwaliteit kost je al snel 80 euro! Zonde van je geld, zeker als er een bouwtekening is voor wandbord maken.

Met de juiste bouwtekening maak je een wandbord dat helemaal naar wens is. Het wandbord hangt goed, is niet te zwaar en trekt niet scheef of krom.

Wandborden maken: de benodigdheden voor een mooi wandbord

wandbord maken problemen

Er zijn diverse dingen die je zeker nodig hebt om een mooi wandbord te maken. De belangrijkste benodigdheden voor wandborden maken, zijn de volgende:

  • Een wandbord bouwtekening waar je direct mee aan de slag kunt.
  • De juiste gereedschappen voor het doe-het-zelf project.
  • De juiste materialen voor het zelfgemaakte wandbord.

Op deze pagina vind je de wandbord bouwtekening die je nodig hebt voor jouw project. Gebruik je deze bouwtekening, dan maak je gegarandeerd een prachtig wandbord.

De bouwtekening vertelt je precies welke stappen je moet volgen voor wandbord maken. Ook zie je op de tekening welke gereedschappen en materialen je nodig hebt voor dit project.

In het Bouwtekeningen Pakket krijg je toegang tot de Wandbord Bouwtekening en andere decoratie bouwtekeningen. Uiteraard allemaal voorzien van handige tips. Daarmee worden wandborden maken een fluitje van een cent.

Iedere bouwtekeningen wordt geleverd met een handleiding en een stap-voor-stap beschrijving. Dat bespaart je een hoop tijd en moeite.

Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen, voor elk doe-het-zelf project dat je maar kunt bedenken.

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

“Onze wandbord hangt weer”

We hadden een wandbord gehad als cadeautje van onze oude buren. Erg mooi, maar na een paar dagen trok het hout krom.

’s Nachts werden we wakker van een harde dreun, heel het wandpaneel was van de muur gevallen. Niemand gewond gelukkig, maar wel heel het bord in duigen.

We wilden toch een nieuwe wandbord aan de muur hangen, dus waren op zoek naar een bouwtekening.

Die hebben we nu gevonden en er hangt een schitterend wandpaneel aan de muur. We hebben er direct een tv meubel bij gemaakt.

Jan Merksem / Oss

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.