Zelf een houten lantaarn maken

houten lantaarn maken

Ga je zelf aan de slag en wil je een houten lantaarn maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want als je zelf aan de slag gaat om een houten lantaarn te maken, kun je wel eens tegen wat problemen aanlopen.

Je wilt namelijk niet hebben dat jouw lantaarn uit elkaar valt. Zeker als je een lantaarn hebt met een kaars er in. Als het ontwerp niet goed is, kan je lantaarn in de fik vliegen. Dat is niet wat je wilt. Daarom vind je hieronder een lijst met problemen waar je tegenaan kunt lopen.

Welke problemen kun je tegenkomen bij een houten lantaarn maken?

Kan er dan zoveel mis gaan met het maken van een houten lantaarn? Verassend genoeg wel! Zoals de punten hieronder:

  • De lantaarn is niet goed in elkaar gezet, waardoor de houten verbindingen niet goed blijven plakken. Wanneer je de lantaarn optilt, dondert zo de bodem van de lantaarn af. Helaas pindakaas….
  • De afmetingen van het bovenste gedeelte en de lichtbron (kaars) is onvoldoende. Er ontstaat een dikke laag roet en in het ergste geval vat je lantaarn vlam. Met alle mogelijke gevolgen van dien.
  • Het kan voorkomen dat bij een lamp de elektrische verbindingen niet goed zijn geïsoleerd. Er kan kortsluiting ontstaan waardoor je lamp kapot gaat of zelfs brand in het circuit ontstaat.

En dan te bedenken dat bovenstaande problemen redelijk eenvoudig te vermijden zijn. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een goede bouwtekening.

Je vindt diverse lantaarn bouwtekeningen in het bouwtekeningenpakket. Hierin zijn verschillende modellen te vinden die allemaal voorzien zijn van een duidelijke handleiding.

Met de juiste lantaarn bouwtekening ben je in staat om een schitterende houten lantaarn te maken waar je jarenlang van kan genieten. Of je kiest er eentje op het internet, maar dat zouden wij niet doen.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

leon

Mijn vrouw wilde mooie lantaarns kopen voor in de achtertuin. Omdat ik zelf redelijk wat kennis heb ben ik deze zelf gaan maken. Helaas vloog er één in brand. Nadat ik op zoek ging naar een goede bouwtekening, kwam ik deze tegen op de site. Ik heb het pakket gekocht en ben er blij mee!

Leon Verwijlen

Appelscha

theo

Handig zoveel bouwtekeningen op een rij. De lantaarn die ik wilde maken heb ik binnen 3 uur af gekregen.

Theo van Dam

Middelburg

Veelgestelde vragen over “lantaarn maken”

Waarom zou ik dit pakket kopen?

Je vind in dit bouwtekeningenpakket meer dan 10.000 bouwtekeningen voor ieder niveau doe-het-zelver. Als je verzekert wilt zijn van een goed product, is dit pakket super handig.

Ik zie mijn gewenste ontwerp er niet tussen staan?

Geen zorgen, stuur een mailtje naar klusser Fred en die maakt een bouwtekening op maat voor je. Dit doet hij gratis omdat hij deze bouwtekening daarna direct toe kan voegen aan de andere 10.000 bouwtekeningen.

Wat als het pakket mij niet bevalt?

Geen zorgen. Je kunt binnen 30 dagen na aankoop je geld terug vragen aan Fred. Gewoon een mailtje sturen, meer hoef je niet te doen. Fred regelt de rest en zorgt er voor dat jij je geld terug krijgt.

Wat heb ik nodig voor het maken van een lantaarn?

Je vindt de juiste materialen en gereedschappen in de handleiding van de bouwtekening.

Welke houtsoort kan ik het beste gebruiken?

Deze informatie is allemaal terug te vinden in de handleiding van de bouwtekening.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere decoratie producten:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.