Zelf een houten kist maken

zelf een houten kist maken

Een houten kist kan erg handig zijn voor in of rondom het huis. Als je bijvoorbeeld kinderen met veel speelgoed hebt, kan een houten kist een perfecte opbergplaats zijn. Je kunt de houten kist vervolgens versieren met allerlei verschillende dingen om hem passend te maken in je interieur. Uiteraard is het ook een zeer goede keuze om de hele houten kist zelf te maken. Zo kun je zelf bepalen hoe groot hij wordt en wat je er precies mee kunt doen.

Waar loop je tegen aan bij het maken van een houten kist?

Met het realiseren van een houten kist, kan het zijn dat je tegen enkele zaken aanloopt.

  • Heb je geen duidelijk design van de kist? Dan kan het zijn dat het lastig is om te bepalen hoe je de kist in elkaar moet zetten. Een duidelijk design helpt je bij het realiseren van de houten kist.
  • Welke afmetingen moet de houten kist hebben? Door de afmetingen van de kist duidelijk te hebben, weet je zeker dat hij niet te groot of te klein wordt.
  • Waar wil je de kist gaan neerzetten? Als je hem buiten wilt gebruiken, dien je andere materialen te gebruiken dan wanneer je hem binnen gaat gebruiken. Zo moet hij bijvoorbeeld behandeld worden met beits als hij buiten komt te staan.

Al met al zijn er verschillende aspecten waar je op moet letten als je een houten kist zelf wilt gaan maken. Om ervoor te zorgen dat de houten kist op een goede manier in elkaar gezet wordt, kun je een bouwtekening volgen.

In de houten kist bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket staat namelijk exact beschreven hoe je de houten kist zelf moet maken. Eerst staan alle gebruikte materialen weergegeven en vervolgens staat stap voor stap beschreven hoe je de houten kist in elkaar moet zetten. Zo weet je zeker dat je geen fouten maakt bij de realisatie van het project.

Staat de bouwtekening die jij graag wilt maken niet tussen de 10.000 verschillende bouwtekeningen in het bouwtekeningen pakket? Dan mag je deze, geheel zonder kosten, op maat laten maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers die een kist gemaakt hebben

lisa

Voor het speelgoed van onze kinderen wilde ik graag een grote, houten kist maken. Deze kist wilde ik graag binnen zetten, zodat we iedere dag het speelgoed makkelijk op kunnen bergen. Ik heb hiervoor aanspraak gemaakt op het bouwtekeningen pakket. In het bouwtekeningen pakket kun je gemakkelijk een bouwtekening zoeken die je graag wilt maken. Na het vinden van de houten kist bouwtekening ben ik direct aan de slag gegaan. De stappen zijn makkelijk te volgen en zorgen voor een veilige bouw. Ik zou het bouwtekeningen pakket daarom zeker aanraden aan iedere doe-het-zelver!

Lisa Traan

Rotterdam

myrthe

In ons tuinhuisje hebben wij altijd de zitkussens liggen om goed op te bergen. Deze lagen altijd los in het huisje en lagen erg in de weg. Ik heb hiervoor een mooie, kist gemaakt om ze goed op te kunnen bergen. Omdat ik geen ervaren klusser bent, heb ik het bouwtekeningen pakket geraadpleegd. Ik heb eenvoudig de houten kist bouwtekening kunnen vinden tussen alle 10.000 verschillende bouwtekeningen. Na het aanschaffen van de materialen ben ik direct aan de slag gegaan. Ik zou het bouwtekeningen pakket iedereen aanraden die zelf een project aan wil gaan. De stappen zijn eenvoudig te volgen en je bent klaar voordat je het door hebt.

Myrthe Perreira

Amsterdam

Veelgestelde vragen over “zelf een houten kist maken”

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Ben je een ervaren klusser? Dan is het bouwtekeningen pakket een perfecte inspiratiebron voor je volgende klussen. Ben je echt nog geen ervaren doe-het-zelver? Dan dient het bouwtekeningen pakket als perfect hulpmiddel om een project te realiseren.

Wat als de bouwtekening die je wilt maken er niet tussen staat?

Als je de bouwtekening die je graag wilt maken niet kan vinden tussen de 10.000 bouwtekeningen mag je deze zonder kosten op maat laten maken.

Wat kan ik verwachten van het bouwtekeningen pakket?

Op het moment dat je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je levenslang toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt voor ieder project gemakkelijk een bouwtekening uitkiezen. In de bouwtekening staat stap voor stap uitgelegd hoe je de bouw moet realiseren.

Wat als ik het bouwtekeningen pakket toch niet vind passen?

Als je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je standaard 30 dagen bedenktijd. Je mag het bouwtekeningen pakket binnen deze dagen gratis retour sturen. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Welke materialen moet ik gebruiken?

Iedere bouwtekening wordt gemaakt van hout. In sommige gevallen worden er extra materialen gebruikt. Deze staan altijd in de bouwtekening aangegeven.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere leuke decoratie ideeën :

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.