Zelf een naambordje maken

zelf een naambordje maken

Je wilt zelf een naambordje maken. Een mooi authentiek houten bordje met jouw of iemand anders naam er op. Maar weet je zeker hoe je dat moet gaan maken? Je wilt immers niet hebben dat jouw mooie geschenk, er helemaal niet uit ziet.

Om hier achter te komen kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan en kijken wat je er van kunt maken. Maar wist je dat dit vaak toch niet helemaal het gewenste resultaat met zich meebrengt? Daarom lees je hier hoe je zelf een naambordje maakt en wat je daarvoor nodig hebt.

Naambordje maken? Check deze tips!

Een naambordje maken hoeft niet zo moeilijk te zijn, als je tenminste weet wat je doet. Want voor je het weet stap je in deze valkuilen:

  • Je naambordje is gammel en uit het verkeerde hout gemaakt. Niet alleen is het hout veel te dun, het hout gaat ook splijten waardoor je naambordje er niet uit ziet.
  • Het naambordje gaat na verloop van tijd verkleuren in de zon. Je hebt de verkeerde verf gebruikt. Het hout begint te werken en de zon verbleekt alle verf die je er op hebt gedaan.
  • Het houtbordje ziet er niet uit en hoezeer je ook je best doet, het gewenste resultaat is er nog niet.

Het maken van een naambordje blijkt toch wat lastiger dan gedacht. Misschien moet je eens kijken hoe anderen het doen?

Andere mensen gebruiken namelijk een makkelijke bouwtekening waar je precies kunt zien hoe je een naambordje goed kunt maken. Deze bouwtekening vindt je in het bouwtekeningen pakket.

In de naambord bouwtekening wordt precies verteld hoe je een naambordje maakt en welk hout je daarvoor moet gebruiken. Het is te volgen via een eenvoudig stappenplan, waardoor je helemaal geen doorgewinterde klusser hoeft te zijn om een naambordje te maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

eline

Ik wilde samen met mijn moeder voor haar vrijgezellenfeest leuke naambordjes maken. Alleen had ik geen idee hoe ik dat moest doen. Toen ik ging Google ‘en kwam ik op deze bouwtekeningen terecht. Ik heb ze gekocht en ben er heel tevreden over. We hebben een super leuke dag gehad en een mooi aandenken.

Eline Timmermans

Bruinisse

tanja

Gezellig met onze vriendinnen maken we iedere eerste dinsdag van de maand knutselwerkjes. Ik kwam toevallig op deze bouwtekeningen en we hebben het met zijn allen gezamenlijk gekocht. Wat een leuke ideeën zitten hier in! We zijn nu bezig met eigen paasstukjes maken.

Tanja van den Bekerom

Nijmegen

Veelgestelde vragen over “naambordje maken”

Mijn ontwerp zit er niet tussen, wat nu?

Je kunt bij timmerman Fred altijd gratis een bouwtekening laten maken. Deze is gratis omdat hij deze weer kan toevoegen aan het pakket. Zo wordt het pakket uitgebreid en kan iedereen genieten van de bouwtekeningen.

Ik heb niet zo’n doe-het-zelver, is dit wel voor mij geschikt?

Zeker! Alle bouwtekeningen bevatten stappenplannen waardoor je makkelijk je project af kunt maken. Kom je er niet helemaal uit? Dan vraag je gewoon advies aan Fred!

Het bouwtekeningen pakket bevalt toch niet, kan ik mijn geld terug krijgen?

Ja! Je kunt binnen 30 dagen gewoon een mailtje sturen naar Fred dat het pakket je niet helemaal bevalt. Je krijgt dan het geld gewoon op je rekening teruggestort.

Welk hout heb ik nodig?

Voor ieder project heb je de ideale houtsoort. In het bouwtekeningen pakket vind je voor het maken van een naambordje de juiste selecties aan houtsoorten.

Heb ik ook nog speciaal gereedschap nodig?

Vaak is dit niet het geval. Maar ieder project heeft zijn eigen aanpak en ook benodigde gereedschappen. In het bouwtekeningen pakket zie je precies wat je nodig hebt bij welk project.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere decoratie producten:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.