Zelf een sta bureau maken

zelf een sta bureau maken

Heb je interesse om zelf een sta bureau te maken? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We geven je verschillende tips hoe je zelf een sta bureau kunt bouwen waar je prettig aan kunt werken.

Want het is af en toe wel prettig om even staand te werken. Op kantoor heb je misschien al de beschikking over een sta bureau en thuis nog niet. Maar heb je gezien hoe duur die dingen zijn? Een kijkje op bol.com verraad al dat een dergelijk bureau meer dan 300 euro kost.

Dan maar zelf een hoog-laag bureau maken. maar weet je wel hoe je dat moet doen? Hieronder geven je een aantal tips en punten waar je op moet letten voordat je aan de slag gaat.

Problemen met een sta bureau maken?

Het is niet zo moeilijk om zelf een bureau te maken, als je precies weet wat je moet doen. Dit is uiteraard bij veel dingen het geval, maar bij een sta bureau moet je net even wat nauwkeuriger zijn. Want:

  • Wat als het sta bureau niet hoog genoeg kan? Sta je daar met een kromme rug achter een bureau te werken. Ergonomisch natuurlijk niet goed en je kunt al snel last krijgen van je nek en rug.
  • Wat doe je als het bureau niet stevig staat? Het blad wiebelt te veel en dat is niet prettig werken. Je stoort je continu aan je eigen gemaakte bureau terwijl dat helemaal niet hoeft.
  • Wat nou als de bevestiging van je flexibele bureau niet sterk genoeg is? Sta je te werken en zakt ineens het bureaublad omlaag. Je koffie of thee valt zo over je toetsenbord heen…

Dit zijn maar een paar situaties waar je tegenaan kunt lopen. Een belangrijke tip in deze is om de juiste materiaal en een goede bouwtekening te gebruiken, zodat je verzekert bent van een goede opzet van je sta bureau.

Wanneer je een sta bureau bouwtekening uit het bouwtekeningenpakket koopt, ben je verzekert van een goede bouwtekening. Daarnaast bevat iedere bouwtekening een handleiding met montagewijze en wordt verteld welke type hout je kunt gebruiken. Zo ben je zelf helemaal in staat om voor een goedkope prijs een sta bureau te maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

marcel

Net nadat de lockdown in gang werd gezet, wilde ik een sta bureau hebben. Maar ik schrok van de prijzen die je daarvoor kwijt bent. Mijn werkgever was helaas niet meedenkend en ik moest het zelf gaan bekostigen. Omdat ik redelijk handig ben wilde ik zelf de uitdaging aan gaan. Met behulp van de bouwtekening heb ik een schitterende sta bureau kunnen maken. Ben er heel tevreden mee!

Marcel de Jong

Griensven

Sanne

Mijn vader is best wel handig en wilde voor mij wel een sta bureau maken. Met behulp van de bouwtekening heeft hij een schitterend bureau voor mij gemaakt. Ik ben blij met mijn nieuwe werkplek.

Sanne Ottens

Groningen

Meest gestelde vragen over “zelf een sta bureau maken”

Zit er een sta bureau bouwtekening in het pakket?

Ja er zijn verschillende tekeningen beschikbaar. Staat jouw gewenste tekening er niet tussen? Dan maakt Fred gratis een bouwtekening voor je op maat.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Voor zowel de doorgewinterde professional als de beginnende doe-het-zelver. Bijna iedereen kan met dit pakket aan de slag.

Ik twijfel over de investering van het pakket

Mocht het pakket je nou niet bevallen, dan kun je binnen 30 dagen je geld terugkrijgen. Tijdelijk geniet je van een hoge korting en kun je het bouwtekeningen pakket veel voordeliger aanschaffen. Je loopt geen financieel risico en wij zijn er van overtuigd dat het je echt gaat helpen.

Welke materialen heb ik nodig?

Een sta bureau kun je van verschillende materialen maken. De houtsoorten en verbindingen staan allemaal in de bouwtekening beschreven. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt.

Wanneer kan ik het bouwtekeningen pakket gebruiken?

Direct na aanschaf heb je toegang tot alle 10.000 bouwtekeningen. Je kunt ze bekijken op de computer, tablet en mobiele telefoon. Ook is het mogelijk om ze uit te printen zodat je deze op papier hebt.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere artikelen over bureau’s:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.