Zelf een bureaublad maken

zelf een bureaublad maken

Ga je zelf aan de slag en een bureaublad maken? Dan is het goed om eerst dit artikel even door te lezen. Een bureaublad zelf maken kan namelijk wat uitdagingen met zich meebrengen. Uitdagingen die je van te voren wilt weten, voordat je dadelijk tijdens het maken tegen de lamp aanloopt.

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Is de draagkracht groot genoeg? Kan de muur het blad wel houden? Zijn de dragers die gemonteerd zijn aan de muur wel sterk genoeg? Allemaal dingen die je van te voren moet weten voordat je aan de slag gaat.

Welke problemen kom ik tegen bij een bureaublad maken?

Wanneer je aan de slag gaat met het maken van een bureaublad aan de muur, kun je tegen de volgende problemen oplopen.

  • Het blad hangt schuin. Je dacht nog zo dat het blad recht hing, maar wat blijkt? De bevestiging van de dragers aan de muur zitten los of zijn gebogen. Het blad is te zwaar en is niet prettig om aan te zitten.
  • Je merkt dat er stukjes muur afbrokkelen en op de grond ligt. De dragers zijn niet diep genoeg de muur in gegaan en je bureaublad is letterlijk naar beneden aan het zakken. De kans is groot dat het blad naar beden komt binnen de kortste keren.
  • Je blad rammelt als je het vast pakt. Het blad is niet goed gemonteerd aan de dragers omdat je bang bent dat de schroeven door het blad komen. Je bureaublad is zo wankel als wat…

Dit zijn slechts een paar voorbeelden waar je tegenaan kunt lopen. Er is een manier om deze problemen te voorkomen. Je moet gewoon gebruik maken van de juiste handleiding en bouwtekening, waardoor je helemaal zelf in staat bent om een bureaublad te maken.

Deze bureaublad bouwtekening vind je in het bouwtekeningen pakket. Wanneer je dit pakket koopt, ben je voor een bescheiden bedrag verzekert van goed bureaublad waar je prettig aan kunt zitten. Deze bouwtekeningen beschikken over een handleiding waarin precies staat beschreven wat je moet doen, welk hout je moet gebruiken en welke dragers er nodig zijn. Je kunt de tekening via onderstaande knop bekijken en aankopen.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

Shadia

Mijn man heeft een zelf een bureaublad gemaakt. Het ziet er schitterend uit. Hij heeft deze bouwtekeningen gebruikt en alles hangt mooi en recht. Hij twijfelde eerst of het pakket wel goed genoeg was. Inmiddels is hij ook bezig aan de volgende projecten die in dit pakket te vinden zijn. Hartstikke leuk!

Shadia Maitourch

Rotterdam

willem

In onze speelkamer hebben we over de hele breedte van de kamer een bureaublad gemaakt. Met behulp van deze bouwtekeningen en de hulp van Fred heb ik een mooi bureaublad kunnen maken. Bedankt Fred voor de goede zorgen!

Willem Teunissen

Made

Meest gestelde vragen over “bureaublad maken”

Zijn de bureaublad tekeningen beschikbaar in dit pakket?

Ja er zijn verschillende bouwtekeningen van bureaubladen beschikbaar in dit pakket. Kun je jouw geschikte bureaublad niet vinden? Dan maakt Fred een gratis bouwtekening voor je op maat. Deze wordt later toegevoegd aan het pakket, zodat ook anderen er gebruik van kunnen maken.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Iedere bouwtekening heeft een handleiding, dit maakt het pakket geschikt voor ieder niveau doe-het-zelver, maar ook voor de professional die goed met hout is.

Is dit pakket mijn geld waard?

Je ontvangt ongeveer 10.000 hoge kwaliteit bouwtekeningen voor een zeer scherpe prijs. Je bent nog geen 1 cent per bouwtekening kwijt! Mocht je toch ontevreden zijn, dan kun je binnen 30 dagen je geld terug krijgen. Gewoon een mailtje sturen naar Fred, dan stort hij het geld naar je terug.

Welke materialen heb ik nodig?

Een bureaublad maak je niet zo maar, in de bureaublad bouwtekening kun je precies zien welke materialen je nodig hebt.

Wanneer kan ik het bouwtekeningen pakket gebruiken?

Je kunt direct nadat je betaald hebt toegang krijgen tot het pakket. Je ontvangt een inlogcode en met deze code kun je toegang krijgen tot het platform. Het platform is heel gebruiksvriendelijk en te gebruiken op je computer, tablet en telefoon.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere artikelen over bureau’s:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.