Zelf een kinderbureau maken

zelf een kinderbureau maken

Voor kinderen is het belangrijk dat ze een eigen plek hebben. Hier kun je erg leuk een kinderbureau voor neerzetten. Deze zorgt er namelijk voor dat er een mooie plek is waar het kind kan tekenen of huiswerk kan maken. Je kunt ervoor kiezen om een kinderbureau te kopen, maar dan kloppen vaak de afmetingen niet. In dit geval kun je er ook voor kiezen om een kinderbureau zelf te maken. 

Het realiseren van een kinderbureau kan erg lastig zijn. Zeker als je geen doe-het-zelver bent, weet je vaak niet waar je moet beginnen. Om deze reden kun je al snel fouten gaan maken in het realiseren van het project. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat het kinderbureau niet veilig genoeg is.

Waar loop je tegen aan bij het maken van een kinderbureau?

Bij het realiseren van een kinderbureau zijn er enkele aspecten waar je tegenaan kunt lopen.

 • Heb je een duidelijk design dat je wilt gaan realiseren? Als je niet werkt vanuit een design, kan het lastig zijn om het kinderbureau te maken.
 • Weet je welke afmetingen je nodig hebt? Door alle afmetingen van tevoren te bepalen, weet je zeker dat je het kinderbureau goed kunt afwerken.
 • Zorg altijd voor de juiste materialen. Schaf deze voordat je begint met het project aan, zodat je zeker weet dat je de juiste materialen in huis hebt.

Een kinderbureau zelf maken kan lastig zijn. Door het volgen van een kinderbureau bouwtekening wordt het echter een stuk gemakkelijker. 

Als je een kinderbureau wilt gaan maken, is het verstandig om het bouwtekeningen pakket aan te schaffen. Bij de aanschaf van dit pakket krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Vervolgens kun je gemakkelijk tussen al deze bouwtekeningen de kinderbureau bouwtekening vinden om te gaan realiseren. Alle materialen die je nodig hebt worden aangegeven in de bouwtekening. Vervolgens kun je kinderlijk eenvoudig alle stappen volgen om het project te realiseren.

Wil je graag een bouwtekening maken die niet in het bouwtekeningen pakket is opgenomen? In dit geval mag je deze gratis op maat laten maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

angelieke

Ik wilde graag voor mijn kinderen een bureau op de kamer zetten. Ze zijn namelijk net aan school begonnen en ik wilde ze graag een eigen plekje geven om huiswerk te kunnen gaan maken. Omdat ik geen ervaren klusser ben, had ik wat hulp nodig met het realiseren van het project. Toen ik stuitte op het bouwtekeningen pakket was ik direct verkocht. Omdat je het bouwtekeningen pakket binnen 30 dagen gratis mag retourneren, kon ik het eerst goed uitproberen. Ik was eigenlijk direct tevreden. De stappen zijn eenvoudig uitgelegd en ik kon er direct mee aan de slag. Ik zou het daarom iedereen aanraden die een project wilt realiseren om het bouwtekeningen pakket te gebruiken!

Angelieke Veeke

Geel

Nicole

Ik vind het erg leuk om te klussen en dingen te maken. Ik ben pas geleden begonnen met het realiseren van een kinderbureau. Hier heb ik een bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket voor gebruikt. Het fijne aan het bouwtekeningen pakket is dat je altijd een keuze hebt uit 10.000 verschillende bouwtekeningen. Vervolgens weet je precies welke materialen je nodig hebt om het project te realiseren en kun je direct aan de slag. Ook zijn de stappen eenvoudig te volgen, waardoor je het project erg snel en makkelijk in elkaar kunt zetten. Ik raad het om deze reden zeker aan om het bouwtekeningen pakket aan te schaffen

Nicole Smaakens

Heerhugowaard

Meest gestelde vragen over “kinderbureau maken”

Wat kan ik verwachten van het bouwtekeningen pakket?

Als je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt vervolgens voor iedere klus een bouwtekening uitkiezen.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket bedoeld?

Zowel de ervaren als de onervaren klusser heeft veel aan het bouwtekeningen pakket. Als ervaren klusser kun je het bouwtekeningen pakket erg goed gebruiken als inspiratiebron. Voor een onervaren klusser is het erg eenvoudig om alle stappen te volgen.

Wat als het bouwtekeningen pakket niet bevalt?

Bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je standaard 30 dagen bedenktijd. Bevalt het pakket niet? Dan mag je het gratis retour sturen. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Wat staat er in de kinderbureau bouwtekening?

In de kinderbureau bouwtekening vind je eerst de gebruikte materialen en gereedschappen. Vervolgens staat er stap voor stap uitgelegd hoe je het kinderbureau in elkaar moet zetten.

Staat de bouwtekening die je wilt maken er niet tussen?

Wil je een bouwtekening maken die niet weergegeven staat tussen alle 10.000 bouwtekeningen? In dit geval mag je deze gratis op maat laten maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

 • Zelf een kinderbureau maken
  Voor kinderen is het belangrijk dat ze een eigen plek hebben. Hier kun je erg leuk een kinderbureau voor neerzetten. Deze zorgt er namelijk voor dat er een mooie plek is waar het kind kan tekenen of huiswerk kan maken. Je kunt ervoor kiezen om een kinderbureau te kopen, maar dan kloppen vaak de afmetingen […]
 • Zelf een bureaublad maken
  Ga je zelf aan de slag en een bureaublad maken? Dan is het goed om eerst dit artikel even door te lezen. Een bureaublad zelf maken kan namelijk wat uitdagingen met zich meebrengen. Uitdagingen die je van te voren wilt weten, voordat je dadelijk tijdens het maken tegen de lamp aanloopt. Er zijn een aantal […]
 • Zelf een hoekbureau maken
  Wil je zelf een hoekbureau maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel leggen we je alles uit hoe je een hoekbureau maakt en welke problemen je kunt tegenkomen. Daarnaast vertellen we je hoe je deze problemen kunt voorkomen en wat je moet doen om een mooi bureau zelf te maken. […]
 • Zelf een sta bureau maken
  Heb je interesse om zelf een sta bureau te maken? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We geven je verschillende tips hoe je zelf een sta bureau kunt bouwen waar je prettig aan kunt werken. Want het is af en toe wel prettig om even staand te werken. Op kantoor heb […]
 • Bouwtekening werkbank
  Bouwtekening Werkbank van hout, staal en andere benodigdheden. Klus je graag en maak of repareer je het liefst alles zelf? Dan is een fijne werkbank wel erg handig! Het is een plek waar je al je projecten rustig en op je gemak én op optimale wijze kunt uitvoeren. Maar de werkbanken die je in de […]
 • Zelf een bureaublad maken voor aan de muur
  Een bureau aan de muur maken is iets wat jij ook kunt. Met de juiste bouwtekeningen weet je precies waar je op moet letten. Ook weet je welke materialen je allemaal nodig hebt en in welke stappen je er een bureau aan de muur mee kunt maken. Vaak laten we ons tegenhouden door de verkeerde […]
 • Zelf een houten Hoekbureau Maken
  Het is mooi om een eigen houten hoekbureau te maken. Het is belangrijk om het goed te doen om er zo lang van te genieten. Natuurlijk is het ook belangrijk om een goed plan te hebben. Een blauwdruk hoe jezelf een houten hoekbureau maken kunt is dan wel van belang. Voor veel mensen is het […]
 • Zelf een Bureau Maken
  Wanneer je veel werkt of de computer gebruikt is het handig om een bureau te hebben. Ook studenten en scholieren hebben een bureau nodig om achter te werken. Hier kunnen ze hun huiswerk doen, projecten maken en verslagen maken. Zelf kunt u achter het bureau volop aan het werk gaan. Het is natuurlijk mogelijk om […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.