Zelf een Speelgoedkist maken

zelf een Speelgoedkist maken

Slingert er in jouw huis overal speelgoed rond? Dat kan enorm vervelend zijn. Met een speelgoedkist zorg je ervoor dat al het speelgoed op één plek opgeruimd kunnen worden. Vervolgens kunnen de kinderen er makkelijk bij als ze willen gaan spelen. Er zijn verschillende speelgoedkisten te koop, maar het is natuurlijk veel leuker om een speelgoedkist zelf te maken. Je koopt de onderdelen gemakkelijk in en kunt een bouwtekening volgen om het project te realiseren. Zo hoef je het niet zelf te bedenken.

Ben je geen ervaren klusser? Dan kan het spannend zijn om het project zelf aan te gaan. Het werken met hout om een speelgoedkist in elkaar te zetten kan lastig zijn.

Zelf een speelgoedkist maken? Hier loop je tegen aan…

Het maken van een speelgoedkist kan erg lastig zijn. Er zijn verschillende aspecten waar je tegenaan kunt lopen bij het realiseren van de speelgoedkist. 

  • Weet je wel wat je precies wilt gaan maken? Door een design te volgen weet je zeker welke kant je op gaat. Als je niet weet wat het eindresultaat gaat worden, ga je al snel fouten maken.
  • Gebruik altijd de juiste materialen. Je wilt bijvoorbeeld geen hout gebruiken dat veel splinters kan hebben. Dit kan vervelend uitpakken voor de kinderen.
  • Gebruik altijd de goede gereedschappen. Als de spijkers en schroeven niet goed vast zitten, kan dit gevaarlijk worden voor de kinderen.

Het zelf maken van een speelgoedkist kan erg lastig zijn. Door het volgen van een speelgoedkist bouwtekening zorg je er echter voor dat het veel gemakkelijker wordt. Het bouwtekeningen pakket helpt je hierbij. 

Hier vind je 10.000 verschillende bouwtekeningen die je kunt realiseren. Bij aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je permanent toegang tot al deze 10.000 verschillende bouwtekeningen. Vervolgens kun je een bouwtekening uitkiezen die je wilt gaan realiseren. Alle materialen staan eenvoudig weergegeven en het volgen van de stappen is erg gemakkelijk.

Staat de bouwtekening die je graag wilt maken er niet tussen? Geen zorgen! Je kunt hem namelijk, geheel zonder kosten, op maat laten maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

yvonne

Onze hele woonkamer lag stelselmatig vol met speelgoed van onze kinderen. Hier wilde ik graag aan wat gaan veranderen. Om deze reden heb ik me bezig gehouden met het realiseren van een speelgoedkist. Omdat ik geen echte doe-het-zelver ben, heb ik het bouwtekeningen pakket geraadpleegd. De stappen in de bouwtekening waren enorm makkelijk te volgen. Ik was om deze reden binnen twee dagen klaar met de speelgoedkist. Het fijne aan het bouwtekeningen pakket is dat alle materialen aangegeven staan. Ik heb deze ook direct aan kunnen schaffen en kunnen gebruiken. Ik raad het bouwtekeningen pakket zeker aan!

Yvonne Pijnakkers

Rotterdam

Mark

Ik heb al meerdere projecten gemaakt. Nu wilde ik graag een speelgoedkist gaan maken voor mijn neefjes. Ik wist echter niet een mooi design te bedenken. Om deze reden ben ik gaan kijken naar het bouwtekeningen pakket. Dit is namelijk een ideale inspiratiebron voor een ervaren klusser. Ik vond uiteindelijk een zeer mooie bouwtekening voor een speelgoedkist. Deze heb ik gebruikt om de speelgoedkist in elkaar te zetten. Uiteraard heb ik er zelf nog een leuke toevoeging aan gedaan om hem helemaal eigen te maken. Toen ik het cadeau aan mijn neefjes gaf waren ze enorm blij en verrast! Ik zou het bouwtekeningen pakket aanraden aan zowel de ervaren als de onervaren klusser. Het is enorm handig in gebruik!

Mark van Duinen

Den Haag

Meestgestelde vragen over “speelgoedkist maken”

Wat kun je verwachten van het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket?

Op het moment dat je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt direct voor een nieuw project een nieuwe bouwtekening uitkiezen.

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niet bevalt?

Bevalt het bouwtekeningen pakket na aanschaf toch niet? Je hebt het recht om het bouwtekeningen pakket binnen 30 dagen gratis retour te sturen. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket bestemd?

Het bouwtekeningen pakket is voor de onervaren klusser een handige tool om projecten aan te pakken. Daarnaast kan een ervaren klusser er ook erg goed gebruik van maken. Het kan namelijk perfect dienen als inspiratiebron!

De bouwtekening die ik wil maken staat er niet tussen, wat kan ik doen?

Staat de bouwtekening die je wilt maken er niet tussen? In dit geval mag je hem, geheel gratis, op maat laten maken.

Wat staat er aangegeven in de speelgoedkist bouwtekening?

Allereerst staat het design aangeven. Vervolgens zie je de gebruikte materialen en gereedschappen staan. Daarna ga je de verschillende stappen aantreffen waardoor je de speelgoedkist makkelijk in elkaar zet. 

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Ander kinderspeelgoed:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.