Zelf een slee maken

zelf een slee maken van hout

Wil jij graag gaan sleeën deze winter? Het is natuurlijk erg leuk om met de kinderen in de sneeuw te spelen. Met een slee kun je erg leuk van een berg afgaan. Je kunt ervoor kiezen om een slee te kopen. Het is echter veel leuker om zelf een slee te maken. Zeker als je een doe-het-zelver bent, is het leuk om de slee zelf te maken. Je hoeft hiervoor alleen maar de juiste materialen in huis te halen en de slee maken bouwtekening te volgen. 

In eerste instantie kan het erg makkelijk lijken om een slee zelf te maken. Het kan echter lastiger zijn dan je alvorens zou denken. Zorg er daarom altijd voor dat je een bouwtekening gebruikt om de slee te realiseren. Zo is de kans op het maken van fouten vele malen kleiner.

Waar loop je tegen aan?

Een slee maken lijkt in eerste instantie erg makkelijk, maar er zijn toch een aantal dingen waar je tegenaan kunt lopen.

 • Weet je welk design je wilt gaan maken? Je kunt kiezen voor een simpel design, maar je kunt ook een meer unieke slee maken.
 • Welke afmetingen moet de slee hebben? Als je met meerdere personen op de slee wilt plaatsnemen, is het belangrijk dat de slee ook groot genoeg is gebouwd.
 • Welke materialen heb je precies nodig? Een slee wordt in de meeste gevallen van hout gemaakt, maar je kunt er ook enkele metalen onderdelen aan toevoegen. Hierdoor zal hij namelijk beter kunnen glijden door de sneeuw.

Al met al zijn er verschillende aspecten waar je tegenaan kunt lopen bij het maken van een slee. 

Gelukkig is er een goede oplossing voor het zelf maken van een slee. Door het volgen van een bouwtekening weet je namelijk zeker dat je de stappen op een goede manier kunt doorlopen, zonder dat je stappen overslaat. In de slee maken bouwtekening van het bouwtekeningen pakket staat namelijk exact aangegeven hoe je de slee moet maken. Door de gemakkelijke stappen te volgen heb je de slee binnen no-time in elkaar gezet. Daarnaast staan ook de gebruikte materialen aangegeven, zodat je dit niet zelf hoeft te verzinnen.

Staat de bouwtekening die je wilt maken niet tussen alle bouwtekeningen in het bouwtekeningen pakket? Dan mag je, geheel zonder kosten, de bouwtekening op maat laten maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers die een slee gemaakt hebben

peter

Wij wonen met ons huis in een redelijk heuvelachtig gebied. In de winter vinden wij het enorm leuk om met de kinderen in de buitenlucht te spelen. Zeker als er sneeuw ligt, is het leuk om met een slee van de heuvels af te gaan. Omdat vorige winter de slee kapot is gegaan, wilde ik graag een nieuwe slee. Omdat ik geen geschikt model heb kunnen vinden, wilde ik er graag een zelf maken. Aangezien ik geen ervaren klusser ben, heb ik alle hulp van de slee maken bouwtekening nodig gehad. Alle materialen staan aangegeven en je hoeft alleen maar de makkelijke stappen te volgen. Ik zou het bouwtekeningen pakket zeker iedereen aanraden!

Erik de Jong

Alkmaar

helma

De kinderen vinden het in de winter fantastisch om op de slee van een heuvel af te gaan. Omdat hard aan het groeien zijn, wilde ik graag een grotere slee. Helaas heb ik niet kunnen vinden wat ik zocht, tot ik op het bouwtekeningen pakket stuitte. Hierdoor ben ik direct zelf aan de slag gegaan. Ik heb de slee maken bouwtekening gevolgd en heb de slee zelf in elkaar kunnen zetten. De stappen in de bouwtekening zijn gemakkelijk te volgen en ook de gebruikte materialen staan aangegeven. Ik raad het bouwtekeningen pakket zeker aan!

Helma vandenbuschen

Lommel

Veelgestelde vragen over “zelf een slee maken”

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niet bevalt?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket hebt aangeschaft, krijg je 30 dagen bedenktijd. Als je het bouwtekeningen pakket binnen 30 dagen retour stuurt, krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat als ik geen geschikte bouwtekening kan vinden in het pakket?

Zodra je een ontwerp wilt realiseren dat niet opgenomen is in het bouwtekeningen pakket, kun je deze geheel zonder kosten op maat laten maken.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Voor zowel de ervaren klusser als de onervaren klusser is het bouwtekeningen pakket geschikt. Het kan dienen als een goede inspiratiebron voor de ervaren klusser en als een goede houvast voor de onervaren klusser. 

Wat krijg ik als ik het bouwtekeningen pakket aanschaf?

Bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je levenslang toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Deze kun je voor iedere klus gebruiken.

Welke materialen worden er gebruikt in het bouwtekeningen pakket?

Er wordt voornamelijk met hout gewerkt in het bouwtekeningen pakket. De materialen verschillen echter per bouwtekening.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

 • Zelf een Speelgoedkist maken
  Slingert er in jouw huis overal speelgoed rond? Dat kan enorm vervelend zijn. Met een speelgoedkist zorg je ervoor dat al het speelgoed op één plek opgeruimd kunnen worden. Vervolgens kunnen de kinderen er makkelijk bij als ze willen gaan spelen. Er zijn verschillende speelgoedkisten te koop, maar het is natuurlijk veel leuker om een […]
 • Zelf een slee maken
  Wil jij graag gaan sleeën deze winter? Het is natuurlijk erg leuk om met de kinderen in de sneeuw te spelen. Met een slee kun je erg leuk van een berg afgaan. Je kunt ervoor kiezen om een slee te kopen. Het is echter veel leuker om zelf een slee te maken. Zeker als je […]
 • Buitenkeuken kind maken
  Wil je een ‘buitenkeuken kind maken’? Hier loop je tegen aan… voor je kinderen in de tuin? Dan is een buitenkeuken voor je kind perfect! Als kind is het namelijk altijd erg leuk om volwassenen na te kunnen doen. Een buitenkeuken is hier perfect voor. Zo leer je de kinderen op een speelse manier de […]
 • Bouwtekening kinderkeuken
  Bouwtekening kinderkeuken voor de kleintjes Veel kinderen vinden het fantastisch om in een eigen kinderkeuken te kunnen spelen. Wil jij dit jouw kinderen ook gunnen? Lijkt het je leuk om een kinderkeuken zelf in elkaar te zetten? Met een kinderkeuken bouwtekening kom je erg ver! Wanneer je op zoek gaat naar een kinderkeuken, kom je […]
 • Bouwtekening blokhut
  Bouwtekening blokhut van verschillende type blokhutten en schuurtjes. Heb je er altijd al over na zitten denken om een blokhut te maken? Heb je genoeg ruimte in de tuin om een extra ruimte te maken? Dan is dit moment om dit werkelijkheid te maken! In veel gevallen kan het een dure aangelegenheid zijn om een […]
 • Boot bouwtekening
  Een Boot bouwtekening en de Beste houten boten die je kunt kopen. Heb jij altijd al een keer zelf een boot willen bouwen? Droom je ervan om wekelijks op het water te zijn? Het is vaak lastig om een geschikte bouwtekening te vinden om deze droom werkelijkheid te maken. Daarnaast is de aanschaf van een […]
 • Bouwtekening speeltoestel
  Bouwtekening speeltoestel van verschillende type speeltoestellen. Droom je van een speeltoestel in je achtertuin? Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning met een grote tuin en wil je je kinderen verrassen? Het is natuurlijk fantastisch om je kinderen te zien spelen in de achtertuin. Vaak voldoen speeltoestellen niet aan jouw specifieke wensen en kunnen […]
 • Playseat bouwtekening
  Een Playseat bouwtekening en de beste playseats die je kunt kopen. Wil jij heel graag een mooie playseat waarin je kunt genieten van alle games? Hoe leuk is het als je deze helemaal zelf in elkaar kunt zetten? Vaak is het namelijk dat een playseat niet helemaal aan je eigen wensen voldoet. Wanneer je hem […]
 • Zelf Houten Speelgoed Maken
  Zelf houten speelgoed maken kan ontzettend leuk zijn! Wie droomt er niet van het moment dat kinderen met je zelfgemaakte speelgoed spelen? Speelgoed bouwen is over het algemeen een behoorlijk uitdagende klus. Zorg er daarom voor dat je goed voorbereid aan het maken van speelgoed begint. Houten speelgoed zelf maken kan op verschillende manieren. Denk […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.