Zelf een slee maken

zelf een slee maken van hout

Wil jij graag gaan sleeën deze winter? Het is natuurlijk erg leuk om met de kinderen in de sneeuw te spelen. Met een slee kun je erg leuk van een berg afgaan. Je kunt ervoor kiezen om een slee te kopen. Het is echter veel leuker om zelf een slee te maken. Zeker als je een doe-het-zelver bent, is het leuk om de slee zelf te maken. Je hoeft hiervoor alleen maar de juiste materialen in huis te halen en de slee maken bouwtekening te volgen. 

In eerste instantie kan het erg makkelijk lijken om een slee zelf te maken. Het kan echter lastiger zijn dan je alvorens zou denken. Zorg er daarom altijd voor dat je een bouwtekening gebruikt om de slee te realiseren. Zo is de kans op het maken van fouten vele malen kleiner.

Waar loop je tegen aan?

Een slee maken lijkt in eerste instantie erg makkelijk, maar er zijn toch een aantal dingen waar je tegenaan kunt lopen.

  • Weet je welk design je wilt gaan maken? Je kunt kiezen voor een simpel design, maar je kunt ook een meer unieke slee maken.
  • Welke afmetingen moet de slee hebben? Als je met meerdere personen op de slee wilt plaatsnemen, is het belangrijk dat de slee ook groot genoeg is gebouwd.
  • Welke materialen heb je precies nodig? Een slee wordt in de meeste gevallen van hout gemaakt, maar je kunt er ook enkele metalen onderdelen aan toevoegen. Hierdoor zal hij namelijk beter kunnen glijden door de sneeuw.

Al met al zijn er verschillende aspecten waar je tegenaan kunt lopen bij het maken van een slee. 

Gelukkig is er een goede oplossing voor het zelf maken van een slee. Door het volgen van een bouwtekening weet je namelijk zeker dat je de stappen op een goede manier kunt doorlopen, zonder dat je stappen overslaat. In de slee maken bouwtekening van het bouwtekeningen pakket staat namelijk exact aangegeven hoe je de slee moet maken. Door de gemakkelijke stappen te volgen heb je de slee binnen no-time in elkaar gezet. Daarnaast staan ook de gebruikte materialen aangegeven, zodat je dit niet zelf hoeft te verzinnen.

Staat de bouwtekening die je wilt maken niet tussen alle bouwtekeningen in het bouwtekeningen pakket? Dan mag je, geheel zonder kosten, de bouwtekening op maat laten maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers die een slee gemaakt hebben

peter

Wij wonen met ons huis in een redelijk heuvelachtig gebied. In de winter vinden wij het enorm leuk om met de kinderen in de buitenlucht te spelen. Zeker als er sneeuw ligt, is het leuk om met een slee van de heuvels af te gaan. Omdat vorige winter de slee kapot is gegaan, wilde ik graag een nieuwe slee. Omdat ik geen geschikt model heb kunnen vinden, wilde ik er graag een zelf maken. Aangezien ik geen ervaren klusser ben, heb ik alle hulp van de slee maken bouwtekening nodig gehad. Alle materialen staan aangegeven en je hoeft alleen maar de makkelijke stappen te volgen. Ik zou het bouwtekeningen pakket zeker iedereen aanraden!

Erik de Jong

Alkmaar

helma

De kinderen vinden het in de winter fantastisch om op de slee van een heuvel af te gaan. Omdat hard aan het groeien zijn, wilde ik graag een grotere slee. Helaas heb ik niet kunnen vinden wat ik zocht, tot ik op het bouwtekeningen pakket stuitte. Hierdoor ben ik direct zelf aan de slag gegaan. Ik heb de slee maken bouwtekening gevolgd en heb de slee zelf in elkaar kunnen zetten. De stappen in de bouwtekening zijn gemakkelijk te volgen en ook de gebruikte materialen staan aangegeven. Ik raad het bouwtekeningen pakket zeker aan!

Helma vandenbuschen

Lommel

Veelgestelde vragen over “zelf een slee maken”

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niet bevalt?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket hebt aangeschaft, krijg je 30 dagen bedenktijd. Als je het bouwtekeningen pakket binnen 30 dagen retour stuurt, krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat als ik geen geschikte bouwtekening kan vinden in het pakket?

Zodra je een ontwerp wilt realiseren dat niet opgenomen is in het bouwtekeningen pakket, kun je deze geheel zonder kosten op maat laten maken.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Voor zowel de ervaren klusser als de onervaren klusser is het bouwtekeningen pakket geschikt. Het kan dienen als een goede inspiratiebron voor de ervaren klusser en als een goede houvast voor de onervaren klusser. 

Wat krijg ik als ik het bouwtekeningen pakket aanschaf?

Bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je levenslang toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Deze kun je voor iedere klus gebruiken.

Welke materialen worden er gebruikt in het bouwtekeningen pakket?

Er wordt voornamelijk met hout gewerkt in het bouwtekeningen pakket. De materialen verschillen echter per bouwtekening.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere houten speelgoed artikelen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.