Zelf een schoenenrek maken

zelf een schoenenrek maken

Slingeren er in jouw huis ook altijd schoenen rond? Of heb je wellicht zoveel schoenen dat het niet meer goed past? Dan is het verstandig om gebruik te gaan maken van een schoenenrek. Deze zorgt er direct voor dat je schoenen weer op een nette manier in het huis staan. Je kunt ervoor kiezen om een schoenenrek te kopen. Dit kan er echter voor zorgen dat de afmetingen niet goed passen in de ruimte. Daarnaast wil je natuurlijk zelf bepalen hoe je schoenen op het rek komen te staan.

Heb je er al eens aan gedacht om een schoenenrek zelf te maken? Hiermee kun je zelf bepalen hoe hij er uit komt te zien en welke afmetingen je gebruikt. Zo weet je zeker dat het schoenenrek goed past bij al je schoenen. Bij het maken van een schoenenrek zijn er echter wel enkele dingen waar je tegenaan kunt lopen.

Waar kun je allemaal tegenaan lopen?

Ga jij een schoenenrek zelf maken? Dan zijn er enkele zaken waar je tegenaan kunt lopen.

 • In eerste instantie is het van belang dat je weet wat je gaat maken. Zorg er daarom voor dat je eerst een design kiest, alvorens je begint met het realiseren van het schoenenrek.
 • Vervolgens is het belangrijk dat je de juiste materialen gebruikt om het schoenenrek te maken. Zo weet je zeker dat hij goed in elkaar gezet kan worden.
 • Tot slot is het belangrijk de juiste gereedschappen te gebruiken. Als je niet de juiste schroevendraaier hebt voor de schroeven, wordt het in elkaar zetten van het schoenenrek erg lastig.

Zoals je ziet kan het lastig zijn om een goed schoenenrek te bouwen zonder een goed plan. Om je op weg te helpen, kun je een schoenenrek bouwtekening volgen. In het bouwtekeningen pakket vind je 10.000 verschillende bouwtekeningen die je kunt realiseren. Als je vervolgens de schoenenrek bouwtekening uitkiest, kun je direct aan de slag met je nieuwe schoenenrek. 

Kun jij de bouwtekening die je graag wilt maken niet vinden tussen alle 10.000 bouwtekeningen? Laat hem dan geheel kosteloos op maat maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

betty

Ik ben al meerdere keren over rondslingerende schoenen gelopen en ik was er wel klaar mee. Om deze reden ben ik begonnen met het maken van een schoenenrek. Omdat ik zelf geen ervaren klusser ben, heb ik de hulp gebruikt van de schoenenrek bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik alle stappen gemakkelijk kon volgen. Hierdoor heb ik binnen een dag het schoenenrek in elkaar kunnen zetten. Ik ben er zeker van overtuigd dat het bouwtekeningen pakket ook jou kan helpen met het realiseren van projecten.

Betty Achemaay

Turnhout

simone

Ik heb het bouwtekeningen pakket aangeschaft omdat ik het erg leuk vind om verschillende dingen te maken. Ik heb het om deze reden dan ook al voor meerdere projecten gebruikt. Om onze schoenen goed op te kunnen bergen, wilde ik bijvoorbeeld graag een schoenenrek maken. Ik kon gemakkelijk de schoenenrek bouwtekening vinden die ik wilde maken. Vervolgens ben ik de materialen die aangegeven stonden gaan halen en ben ik direct aan de slag gegaan. Ik heb nog geen moment spijt gehad van het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket! Het is ook nog eens een zeer goede inspiratiebron voor volgende projecten!

Simone Weert

Maastricht

Veelgestelde vragen over “schoenenrek maken”

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Wil jij graag meubels of andere dingen zelf maken? Dan is het bouwtekeningen pakket perfect voor jou! Zowel voor de ervaren klusser als de onervaren klusser is het pakket geschikt. Je kunt alle stappen gemakkelijk volgen als je niet vaak hebt geklust. Als je een ervaren doe-het-zelver bent, kun je het bouwtekeningen pakket gebruiken als inspiratiebron!

Wat als de bouwtekening die je wilt maken er niet tussen staat?

Staat de bouwtekening die je graag wilt maken niet tussen alle 10.000 verschillende bouwtekeningen? Dan mag je deze, geheel zonder kosten, op maat laten maken!

Wat krijg ik als ik het bouwtekeningen pakket bestel?

Op het moment dat je het bouwtekeningen pakket besteld, krijg je een levenslange toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Vervolgens kun je voor meerdere projecten een bouwtekening kiezen die je graag wilt gaat gebruiken.

Waarom zou ik het bouwtekeningen pakket aanschaffen?

Het bouwtekeningen pakket zorgt ervoor dat je precies weet hoe je de bouw moet realiseren. Zo staan niet alleen de verschillende stappen aangegeven, maar vind je ook alle gebruikte materialen terug in de bouwtekening.

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niet bevalt?

Als het bouwtekeningen na de aanschaf toch niet bevalt, mag je het binnen 30 dagen gratis retour sturen. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

 • Zelf een Egelhuis maken
  Wil je graag een egel in de tuin verwelkomen? Dan kun je de keuze maken voor het maken van een […]
 • Zelf een TV meubel maken
  Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning of wil je je huidige interieur gaan aanpassen? Dan kan het erg […]
 • Een wijnrek zelf maken
  Geniet jij regelmatig van een lekker wijntje? Dan heb je waarschijnlijk ook verschillende soorten wijn in huis. Je kunt ervoor […]
 • Zelf een keukenkast maken
  Kom jij opbergruimte te kort in de keuken? Dan is het wellicht wenselijk om een keukenkast toe te voegen. Er […]
 • Zelf een schoenenrek maken
  Slingeren er in jouw huis ook altijd schoenen rond? Of heb je wellicht zoveel schoenen dat het niet meer goed […]
 • Zelf een schoenenkast maken
  Staan er in jouw woning altijd schoenen in de weg? Dan is het verstandig om een schoenenkast in je woning […]
 • Zelf een kledingkast maken
  Geniet jij ervan om te klussen? Of wil je wellicht een zeer speciale kledingkast? Dan heb je de keuze om […]
 • Zelf een Boekenplank maken
  Wil je zelf een mooie boekenplank maken voor aan de muur? In dit artikel lees je hoe je zelf een […]
 • Bedstee maken
  Ben jij van plan een bedstee te gaan kopen? Wat dacht je ervan om deze zelf te maken? Hierdoor kun […]
 • Nachtkastje maken
  Iedere slaapkamer heeft groot profijt bij een nachtkastje. Je kunt ervoor kiezen om deze ergens te kopen, maar het leukste […]
 • Bouwtekening tuinkast
  Bouwtekening tuinkast in verschillende maten en uitvoeringen. Om meer opslagruimte te krijgen in de tuin, kun je kiezen voor een […]
 • Bouwtekening kledingkast
  Bouwtekening kledingkast in verschillende maten en uitvoeringen. Met een goede, handig ingedeelde kledingkast is het veel gemakkelijker om je huis […]
 • Bouwtekening TV meubel
  Bouwtekening TV meubel in verschillende vormen en maten. Kun je niet een geschikt TV meubel vinden dat bij je interieur […]
 • Zelf een Kast Maken
  Met zelf een kast maken bespaar je veel geld. Maak je zelf een kast, dan betaal je namelijk alleen voor […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.