Zelf een TV meubel maken

zelf een tv meubel maken

Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning of wil je je huidige interieur gaan aanpassen? Dan kan het erg leuk zijn om een nieuw TV meubel te gaan plaatsen in je woning. Dit zorgt er namelijk direct voor dat je zelf de nieuwe stijl van de woning kunt bepalen. Een nieuwe tv meubel kopen kan echter enorm duur zijn. Een tv meubel zelf maken is dan een zeer goede optie. Het zorgt er namelijk direct voor dat je bespaard op de kosten. Let er wel op dat je al snel tegen dingen aan kunt lopen als je hem zelf gaat maken. Door een bouwtekening te volgen, kun je dit al snel voorkomen!

Waar loop je tegenaan?

Ben je van plan om een tv meubel zelf te maken? Dan zijn er een aantal punten waar je tegenaan kunt lopen.

  • Als je een tv meubel wilt gaan maken, is het verstandig dat je goed weet wat voor ontwerp je wilt gaan maken. 
  • Als je een ontwerp hebt, is het ook nog belangrijk dat je de juiste afmetingen gebruikt. Je wilt namelijk voorkomen dat het tv meubel te groot of te klein is. 
  • Tot slot wil je de juiste materialen gebruiken. Het is altijd verstandig om deze voordat je begint al in huis te hebben. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent.

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er verschillende dingen waar je tegenaan kunt lopen als je een tv meubel zelf gaat maken. Gelukkig is hier een goede oplossing voor. Je kunt er namelijk voor kiezen om een tv meubel bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket te volgen. Dit zorgt er direct voor dat je precies weet hoe je de bouw moet voltooien. Vervolgens kun je het tv meubel direct in huis gaan gebruiken. 

Heb je niet de bouwtekening die je graag wilt maken kunnen vinden in het bouwtekeningen pakket? Dan mag je deze, geheel zonder kosten, op maat laten maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers die een vijver gemaakt hebben

otto

Omdat wij een nieuwe tv hebben gekocht, hadden wij ook een nieuw tv meubel nodig. Het oude meubel was namelijk te klein voor de tv. Omdat de tv al duur genoeg was, hadden wij besloten om de tv meubel zelf te maken. Wij hebben hiervoor de tv meubel bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket gebruikt. Doordat de stappen zo makkelijk uitgelegd zijn, hebben wij de tv meubel binnen no-time kunnen maken. Alle gebruikte materialen staan gemakkelijk aangegeven. Vervolgens hoef je alleen maar de stappen te volgen om het project af te ronden. Ik zou het bouwtekeningen pakket daarom zeker aanraden!

Otto Heijmans

Maastricht

brend

Omdat wij de stijl van het interieur wilde gaan veranderen, hadden we ook een nieuw tv meubel voor. Ik had hier een zeer leuk idee voor, maar heb dit nooit kunnen vinden. Om deze reden heb ik bedacht om hem zelf te gaan maken. Omdat ik nog geen echte ervaren klusser ben, heb ik besloten om de tv meubel bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket te gebruiken. In de bouwtekening staat precies aangegeven welke materialen je nodig hebt voor de klus. Daarnaast staan alle stappen van A tot Z perfect uitgelegd. Je hoeft dus niet zelf te gaan verzinnen hoe je het gaat doen. Hierdoor is de kans op fouten maken veel kleiner, en is het bouwen van een tv meubel ineens veel makkelijker te doen!

Brend Vreemans

Venlo

Veelgestelde vragen over “zelf een TV meubel maken”

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niet bevalt?

Als je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je 30 dagen bedenktijd. Als je het bouwtekeningen pakket binnen deze 30 dagen retour stuurt, krijg je gewoon je geld terug.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket bedoeld?

Het bouwtekeningen pakket is opgesteld voor zowel de ervaren als de onervaren doe-het-zelver. Voor de ervaren klusser is het bouwtekeningen pakket een perfecte inspiratiebron. Voor de onervaren klusser is het bouwtekeningen pakket een perfect handvat voor verschillende projecten.

Wat kan ik verwachten van het bouwtekeningen pakket?

Bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket, krijg je levenslang toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt vervolgens voor ieder project gemakkelijk een bouwtekening opzoeken om te gebruiken.

De bouwtekening die ik wil maken staat er niet tussen, wat nu?

Als je een bouwtekening wilt maken die niet tussen alle 10.000 verschillende bouwtekeningen zit, mag je deze, geheel kosteloos, op maat laten maken!

Welke materialen worden er gebruikt in de bouwtekening?

In de bouwtekeningen wordt er voornamelijk gewerkt met hout. Per bouwtekening staat echter exact aangegeven welke materialen er gebruikt wordt. Door deze aan te schaffen, kun je direct de klus gaan klaren!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere leuke kast ideeën :

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.