Een wijnrek zelf maken

wijnrek zelf maken

Geniet jij regelmatig van een lekker wijntje? Dan heb je waarschijnlijk ook verschillende soorten wijn in huis. Je kunt ervoor kiezen om deze weg te stoppen in de schuur of kast, maar je kunt er natuurlijk ook een leuk wijnrek voor gebruiken. Een wijnrek zorgt er direct voor dat de flessen goed opgeborgen zijn en tegelijkertijd een mooie rol spelen in het interieur.

Je kunt ervoor kiezen om een wijnrek te kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf een wijnrek te maken. Als je ervoor kiest om zelf een wijnrek te maken, kun je tegen verschillende dingen aanlopen. Het is daarom verstandig om een bouwtekening te volgen om het project te realiseren.

Waar kun je allemaal tegenaan lopen?

Als je een wijnrek wilt gaan maken, zijn er een aantal punten waar je op moet letten.

 • Voordat je gaat beginnen met het maken van een wijnrek, is het slim om een duidelijk ontwerp voor je te hebben. Wanneer je namelijk zomaar begint, ga je al snel fouten maken.
 • Zorg ervoor dat je de juiste afmetingen hebt. Zeker voor een wijnrek is het belangrijk dat de gaten groot genoeg zijn om de wijnflessen in te doen. De gaten moeten natuurlijk niet te groot worden.
 • Gebruik de juiste materialen en gereedschappen. Op deze manier weet je zeker dat je wijnrek stevig genoeg wordt. Je wilt voorkomen dat je wijnrek uit elkaar valt en alle flessen breken.

Al met al zijn er verschillende punten waar je op moet letten als je een wijnrek zelf gaat maken. Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk fouten maakt, doe je er slim aan om een bouwtekening te volgen. Je schaft hiervoor het bouwtekeningen pakket aan.

Bij aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je namelijk permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt vervolgens de bouwtekening uitkiezen die je graag wilt maken. Kies bijvoorbeeld gemakkelijk voor de wijnrek bouwtekening. Alle stappen die je moet volgen staan van A tot Z uitgelegd. Zo weet je zeker dat je het project succesvol af kunt ronden!

Kun je de bouwtekening die je graag wilt maken niet vinden in het bouwtekeningen pakket? Dan mag je deze zonder kosten op maat laten maken! Zo weet je zeker dat je altijd de bouwtekening kunt maken die je wilt!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

inge

In onze nieuwe woning hadden wij nog geen standaard plek voor onze wijnflessen. Wij wilde deze graag in het interieur opnemen. Hiervoor zijn wij op zoek gegaan naar een leuk ontwerp. Tijdens het zoeken kwamen wij bij het bouwtekeningen pakket. Wij hebben het direct aangeschaft om de wijnrek bouwtekening te kunnen maken. Ondanks dat wij geen ervaren klussers zijn, was het helemaal niet moeilijk om de bouwtekening te volgen. Wij zouden het dan ook iedereen aanraden om het bouwtekeningen pakket te gebruiken. Wij hebben zelfs al ons nieuwe project gevonden!

Inge van Utrecht

Maarssen

han

Omdat wij erg veel houden van het drinken van een goede wijn, wilde wij graag een wijnrek in het huis. Omdat wij het leuk vinden om te klussen, besloten we direct om hem zelf te gaan maken. Ondanks dat wij vaker een klus doen, hebben wij het bouwtekeningen pakket geraadpleegd. Na het vinden van een leuk design zijn we direct aan de slag gegaan. Ik zou het bouwtekeningen pakket zeker aanraden, omdat het een perfecte ondersteuning is voor je project. Daarnaast is het ook nog eens een goede inspiratiebron. Er zijn enorm veel verschillende projecten die je kunt kiezen om te gaan maken.

Han Mai

Rotterdam

Veelgestelde vragen over “wijnrek zelf maken”

Wat kan ik verwachten van het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket?

Bij het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket heb je een levenslange toegang tot meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt hierdoor voor iedere klus gemakkelijk een bouwtekening uitzoeken.

Wat als de bouwtekening die je wilt maken er niet tussen staat?

Staat de bouwtekening die je graag wilt maken niet tussen alle 10.000 verschillende bouwtekeningen? Dan mag je deze, geheel zonder kosten, op maat laten maken!

Voor wie is het bouwtekeningen pakket opgesteld?

Wil je graag beginnen met klussen? Dan biedt het bouwtekeningen pakket een perfecte ondersteuning. Ben je echter een ervaren doe-het-zelver? Dan is het bouwtekeningen pakket perfect om te gebruiken als inspiratiebron.

Hoe ziet het bouwtekeningen pakket eruit?

Bij aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je levenslang toegang tot alle bouwtekeningen. Per bouwtekening staat precies aangegeven welk design het is en welke materialen je gaat gebruiken. Vervolgens ga je in verschillende stappen het project maken. Na het volgen van de laatste stap is het project afgerond.

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niet zo goed bevalt?

Bij het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket krijg je 30 dagen bedenktijd. Je mag het bouwtekeningen pakket in deze periode gratis retourneren. Je krijgt dan gewoon je geld terug!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

 • Zelf een Egelhuis maken
  Wil je graag een egel in de tuin verwelkomen? Dan kun je de keuze maken voor het maken van een […]
 • Zelf een TV meubel maken
  Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning of wil je je huidige interieur gaan aanpassen? Dan kan het erg […]
 • Een wijnrek zelf maken
  Geniet jij regelmatig van een lekker wijntje? Dan heb je waarschijnlijk ook verschillende soorten wijn in huis. Je kunt ervoor […]
 • Zelf een keukenkast maken
  Kom jij opbergruimte te kort in de keuken? Dan is het wellicht wenselijk om een keukenkast toe te voegen. Er […]
 • Zelf een schoenenrek maken
  Slingeren er in jouw huis ook altijd schoenen rond? Of heb je wellicht zoveel schoenen dat het niet meer goed […]
 • Zelf een schoenenkast maken
  Staan er in jouw woning altijd schoenen in de weg? Dan is het verstandig om een schoenenkast in je woning […]
 • Zelf een kledingkast maken
  Geniet jij ervan om te klussen? Of wil je wellicht een zeer speciale kledingkast? Dan heb je de keuze om […]
 • Zelf een Boekenplank maken
  Wil je zelf een mooie boekenplank maken voor aan de muur? In dit artikel lees je hoe je zelf een […]
 • Bedstee maken
  Ben jij van plan een bedstee te gaan kopen? Wat dacht je ervan om deze zelf te maken? Hierdoor kun […]
 • Nachtkastje maken
  Iedere slaapkamer heeft groot profijt bij een nachtkastje. Je kunt ervoor kiezen om deze ergens te kopen, maar het leukste […]
 • Bouwtekening tuinkast
  Bouwtekening tuinkast in verschillende maten en uitvoeringen. Om meer opslagruimte te krijgen in de tuin, kun je kiezen voor een […]
 • Bouwtekening kledingkast
  Bouwtekening kledingkast in verschillende maten en uitvoeringen. Met een goede, handig ingedeelde kledingkast is het veel gemakkelijker om je huis […]
 • Bouwtekening TV meubel
  Bouwtekening TV meubel in verschillende vormen en maten. Kun je niet een geschikt TV meubel vinden dat bij je interieur […]
 • Zelf een Kast Maken
  Met zelf een kast maken bespaar je veel geld. Maak je zelf een kast, dan betaal je namelijk alleen voor […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.