Zelf een Egelhuis maken

zelf een egelhuis maken

Wil je graag een egel in de tuin verwelkomen? Dan kun je de keuze maken voor het maken van een egelhuis. Dit zorgt ervoor dat de egel een plekje heeft waar hij kan wonen. Je kunt een egelhuis kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf een egelhuis te maken. Het kan echter wel lastig worden om een egelhuis in elkaar te zetten. Er zijn verschillende aspecten waar je tegenaan kunt lopen. Om dit te voorkomen, kun je de egelhuis bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket gebruiken.

Waar loop je tegenaan?

Ben je van plan om een egelhuis te maken? Dan zijn er verschillende dingen waar je tegenaan kunt lopen.

  • Voordat je gaat beginnen, is het uitermate belangrijk dat je een goed ontwerp hebt. Dit zorgt er direct voor dat je precies weet wat je moet doen. Als je geen duidelijk ontwerp hebt, ga je al snel veel fouten maken.
  • Ook is het van belang dat je de precieze afmetingen weet. Dit zorgt ervoor dat het egelhuis niet te groot of te klein wordt.
  • Heb je er ook al over nagedacht welke materialen je gaat gebruiken? Als je de verkeerde houtsoort gaat gebruiken of je het hout niet behandeld, kan het al snel kapot gaan.

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er verschillende dingen die mis kunnen gaan bij het realiseren van een egelhuis. Om ervoor te zorgen dat je geen fouten gaat maken met het project, is het verstandig om een egelhuis bouwtekening te volgen. In de bouwtekening staat namelijk precies aangegeven welke materialen je nodig hebt. Daarnaast wordt de hele bouw van A tot Z in verschillende stappen weergegeven. Hierdoor hoef je alleen maar de stappen te volgen om de bouw van het egelhuis te realiseren.

Wil je een bouwtekening gaan maken, maar staat deze niet in het bouwtekeningen pakket? Dan mag je deze, geheel gratis, op maat laten maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers die een egelhuis gemaakt hebben

Patricia

Onze tuin heeft veel verschillende bloemen en planten. Wij genieten ervan om alle diertjes in de tuin te zien. Omdat wij laatst een egel hebben gezien, wilde we graag een huisje voor hem maken. Hiervoor heb ik het bouwtekeningen pakket gebruikt. De egelhuis bouwtekening is namelijk erg gemakkelijk te volgen. HIerdoor heb ik in een aantal gemakkelijke stappen een egelhuis zelf kunnen maken. Ik zou het bouwtekeningen pakket zeker aanraden, omdat het zelfs voor een onervaren doe-het-zelver gemakkelijk te volgen is. Ook is het erg handig dat alle materialen op voorhand al worden aangegeven.

Patricia ten Hag

Amsterdam

Viktor

Nadat wij verhuisd zijn, hebben wij een grotere tuin gekregen. Hier wilde wij graag ook meerdere dieren in kunnen verwelkomen. Na het maken van een vogelhuisje, ben ik begonnen met het bouwen van een egelhuis. Hiervoor heb ik de egelhuis bouwtekening geraadpleegd. Hierin staat precies uitgelegd welke stappen je moet ondernemen om het egelhuis te maken. Ondanks dat ik zelf geen echte klusser ben, is het me toch gelukt. Ik zou het bouwtekeningen pakket zeker aanraden. Je krijgt namelijk permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Hierdoor kun je iedere nieuwe klus realiseren, zonder dat je opnieuw een bouwtekening hoeft aan te schaffen. Het is dus een zeer goede investering als je vaker een project wilt gaan realiseren!

Viktor van der Leegte

Veendam

Veelgestelde vragen over “zelf een egelhuis maken”

Wat krijg je bij het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket?

Bij aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Deze kun je op ieder moment raadplegen als je een nieuw project wilt gaan starten.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket bedoeld?

Op het moment dat je het bouwtekeningen pakket hebt besteld, krijg je standaard 30 dagen bedenktijd. Mocht het bouwtekeningen pakket toch niet bevallen, mag je deze gratis binnen 30 dagen retour sturen. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket bedoeld?

Het bouwtekeningen pakket is bedoelt voor zowel de ervaren als de onervaren klusser. Voor de onervaren klusser is het een perfect handvat om het project te realiseren. Voor de ervaren klusser kan het bouwtekeningen pakket perfect dienen als inspiratiebron.

Wat als ik de bouwtekening die ik wil maken niet kan vinden in het bouwtekeningen pakket?

Het bouwtekeningen pakket is opgesteld uit meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Staat de bouwtekening die je graag wil maken hier niet tussen? Dan mag je deze, geheel zonder kosten, op maat laten maken.

Welke materialen heb ik nodig?

Per bouwtekening staat precies aangegeven welke materialen je nodig hebt. Deze materialen verschillen ook per bouwtekening. Over het algemeen worden alle bouwtekeningen in het bouwtekeningen pakket gemaakt uit hout.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere leuke decoratie ideeën :

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.