Bouwtekening houten kerstboom

Houten kerstboom bouwtekeningen en andere decoratiestukken

Wil jij graag een kerstboom in de kamer, maar wil je de hele dag naalden rapen? Of wil je wellicht een unieke kerstboom in de voortuin zetten? Een houten kerstboom is hier een zeer leuke optie voor! De houten kerstboom wordt namelijk van enkel hout gemaakt en is steeds populairder in Nederland. Het enige nadeel van deze kerstboom is dat hij al snel erg duur kan zijn. Gelukkig is hier een goede oplossing voor!

Met het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket, krijg je namelijk toegang tot onder andere de houten kerstboom bouwtekening. Met deze houten kerstboom bouwtekening, kun je zeer eenvoudig je eigen houten kerstboom in elkaar zetten. Er staat precies weergegeven welke materialen en gereedschappen je nodig hebt. Daarnaast staat de gehele bouw in verschillende, gemakkelijke stappen uitgelegd. Weet je niet zeker of het bouwtekeningen pakket bij je past? Je mag hem binnen 30 dagen geheel kosteloos retour sturen!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle houten kerstboom bouwtekeningen:

In onderstaande overzicht zijn alle houten kerstboom bouwtekeningen te vinden uit het bouwtekeningen pakket. Je kunt gemakkelijk een bouwtekening uitkiezen die je wilt maken. Staat er niet tussen wat je zoekt? Je kunt geheel kosteloos een bouwtekening op maat laten maken.

bouwtekening Houten kerstboom type A
Houten kerstboom type A
Houten kerstboom type B
Kerstboom van hout type B
Houten kerstboom type C
Houten kerstboom type C

Reviews van gebruikers

review bouwtekeningen man

Ik was al jaren op zoek naar een goede vervanging voor onze kerstboom, omdat ik er een hekel aan heb dat hij iedere keer veel naalden laat vallen. Toch wilde ik niet ieder jaar een groot bedrag uitgeven aan een neppe kerstboom. Toen ik de houten kerstboom voorbij zag komen was ik meteen verliefd. Ik wist namelijk zeker dat ik deze zelf kon maken. Natuurlijk is een beetje hulp altijd welkom. Hiervoor heb ik de houten kerstboom bouwtekening gebruikt uit het bouwtekeningen pakket. Deze geeft namelijk precies weer welke materialen je nodig hebt en hoe je de houten kerstboom in elkaar moet zetten. Door het volgen van de gemakkelijke stappen heb je hem binnen no-time in elkaar gezet! Je kunt daarna direct beginnen met de versiering.

Vera van der Sloot

Enschede

review bouwtekeningen man

In onze voortuin hebben wij veel ruimte om iets moois neer te zetten. Iedere kerst proberen wij dan ook iets van onze tuin te maken. Voor dit jaar wilde ik graag iets zelf maken. Toen ik het bouwtekeningen pakket tegenkwam, twijfelde ik geen moment. Doordat je het binnen 30 dagen gratis mag retourneren, had ik geen om het niet te proberen. Ik heb de bouwtekening gekozen van de houten kerstboom. Deze past namelijk perfect in onze voortuin! Ik heb de bouwtekening erg gemakkelijk kunnen volgen, ook al ben ik helemaal geen echte klusser. Alle stappen staan erg eenvoudig uitgelegd en ook de gebruikte materialen staan aangegeven. Als je iets unieks wilt maken, raad ik je het bouwtekeningen pakket zeker aan!

Peter-Jan van Hekelen

Alkmaar

review bouwtekeningen vrouw

Voor de mooie kerstdagen zijn wij op zoek gegaan naar een unieke toevoeging voor het interieur. Omdat wij veel houttinten in het interieur hebben, leek het ons leuk om in deze sfeer verder te gaan. Toen we op het bouwtekeningen pakket stuitte, wisten we het direct. Een houten kerstboom zelf maken past namelijk perfect bij ons interieur. Ondanks dat ik al enige ervaring heb als doe-het-zelver, hebben we toch gekozen voor het bouwtekeningen pakket. Dit geeft namelijk extra zekerheid dat het op een goede manier gaat. Daarnaast gebruik ik de andere bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket als inspiratie voor mijn volgende klus!

Henny van Beilen

Zwolle

Voorbeelden van houten kerstbomen die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Meest gestelde vragen over “Bouwtekening houten kerstboom”

Wat kun je verwachten van de houten kerstboom bouwtekening?

In de bouwtekening vind je exact hoe je de houten kerstboom in elkaar moet zetten. Er wordt begonnen met de geadviseerde materialen en gereedschappen. Vervolgens wordt de bouw stap voor stap uitgelegd.

Voor wie is de houten kerstboom bouwtekening geschikt?

Doordat de verschillende stappen erg gemakkelijk uitgelegd zijn, is de bouwtekening voor iedereen geschikt. Je hoeft hiervoor geen ervaren klusser te zijn.

Wat ontvang ik bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Deze kun je vervolgens allemaal zelf gaan maken.

De houten kerstboom die ik wil maken staat er niet tussen?

Staat er niet precies tussen wat je graag wilt maken? Dit is geen probleem. Je mag namelijk geheel kosten vrij een bouwtekening op maat laten maken. Zo weet je zeker dat je altijd kunt maken wat je graag wilt.

Krijg ik garantie op het bouwtekeningen pakket?

Heb je het bouwtekeningen pakket aangeschaft, maar ben je toch niet tevreden? In dit geval mag je het pakket binnen 30 dagen gratis retour sturen. Je ontvangt dan gewoon je geld terug op je bankrekening gestort.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.