Bouwtekening houthok

Bouwtekening houthok in verschillende vormen en maten.

Heb je een open haard staan en wil je deze gaan stoken met hout? Dan heb je natuurlijk een houthok nodig om het hout droog te bewaren. Een goede houtopslag kopen is vaak erg duur. Daarnaast passen de afmetingen nooit precies en heb je nooit exact wat je nodig hebt.

Om kosten te besparen en een houthok te maken die perfect past, doe je er goed aan om hem zelf in elkaar te zetten. Helaas nemen klussers vaak te weinig tijd voor het maken van een houthok. Hierdoor kan er snel schimmel of vocht bijkomen.

Gelukkig is hier een goede oplossing voor. Door het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket krijg je toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Hier kun je vervolgens de houthok bouwtekening uit kiezen die past bij jouw tuin. Hierdoor weet je zeker dat de houtopslag op een juiste manier gebouwd wordt. De gehele bouw staat van A tot Z in eenvoudige stappen uitgelegd en de gebruikte materialen staan perfect aangegeven.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van de garage bouwtekeningen:

In het bouwtekeningen pakket staan verschillende bouwtekeningen van een houthok. In onderstaande overzicht vind je alle verschillende houthok bouwtekeningen. Staat er niet tussen welke jij wilt maken? In dit geval mag je gratis een nieuwe bouwtekening op maat laten maken.

Gesloten bouwtekening houthok
Gesloten houthok
Open houthok
Open houthok
Zaagbok
Zaagbok

Wat vinden andere klussers van onze bouwtekeningen?

Zijn andere doe-het-zelvers die het bouwtekeningen pakket hebben gekocht tevreden? Zeker weten want 97% van de gebruikers raadt de bouwtekeningen aan. Zie hier een aantal reacties:

review bouwtekeningen man

Ik heb pasgeleden een hele nieuwe houtkachel laten installeren. Dit is perfect voor een koude winter. Natuurlijk heb je droog hout nodig voor een houtkachel, dus ben ik op zoek gegaan naar een houthok. Helaas kon ik niks vinden wat bij onze tuin paste. Gelukkig stuitte ik op het bouwtekeningen pakket. Hier vond ik namelijk precies wat ik wilde! Ik heb al veel ervaring met houtbouw, maar een bouwtekening volgen kan nooit kwaad. Ik heb het pakket dan ook direct aangeschaft en hier nog geen moment spijt van gehad. Alle stappen staan eenvoudig uitgelegd en zijn zeer gemakkelijk te volgen. Ik geniet nu al elke dag van het houthok! Het bouwtekeningen pakket is dus zeker een aanrader!

Karel van der Spek

Zaandam

review bouwtekeningen vrouw

Wij zijn pas verhuisd naar een hele mooie woning. Ik was vooral gevallen voor de prachtige houtkachel in het huis. De tuin was echter niet zo mooi, dus zijn we deze aan het opknappen. De verhuizing vonden we al duur genoeg, dus wilde we graag zoveel mogelijk zelf doen om kosten te besparen. Uiteraard begonnen we met het houthok. Omdat we niet precies wisten hoe we het aan moesten pakken, zijn we op zoek gegaan naar een houthok bouwtekening. Hierdoor kwamen we bij het bouwtekeningen pakket uit. Deze hebben wij direct aangeschaft, doordat je binnen 30 dagen gratis mag retourneren. Hier hebben wij zeker geen spijt van gehad!

Maartje Hoekstra

Haren

review bouwtekeningen man

Ik heb een echte passie voor houtbewerking. Het is een grote hobby van mij om meubels van hout te maken. Hierdoor heb ik een grote opslag nodig om al het hout droog te bewaren. Dit maakte mijn volgende klus direct voor een houthok. Het is altijd fijn om een bouwtekening achter de hand te hebben, zodat je af en toe kunt spieken. Toen ik stuitte op het bouwtekeningen pakket was ik direct verkocht. Ik heb nu namelijk toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Hier haal ik dan ook enorm veel inspiratie vandaan. Daarnaast zijn de bouwtekeningen allemaal supermakkelijk te volgen en worden ook de materialen aangegeven. Dit is een perfect pakket voor de doe-het-zelver!

Pascal de Munnik

De Bilt

Voorbeelden van houthokken die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over de houthokken bouwtekeningen:

Wat kan ik verwachten van de houthok bouwtekening?

In de houthok bouwtekening staat alles wat je nodig hebt om een houthok te bouwen. Allereerst staan de gebruikte materialen en gereedschappen weergegeven. Vervolgens staat de hele bouw in eenvoudige stappen uitgelegd.

Zit er een garantie op het bouwtekeningen pakket?

Jazeker! Wanneer je niet tevreden bent, mag je het bouwtekeningen pakket binnen 30 dagen gratis retourneren. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Het bouwtekeningen pakket is zo opgesteld dat het voor zowel de ervaren als de onervaren klusser geschikt is. De bouwtekeningen zijn gemakkelijk te volgen en kunnen daarnaast gebruikt worden als inspiratiebron.

Ik wil een andere houthok bouwtekening, wat nu?

Wanneer de houthok bouwtekening die je graag wilt maken er niet tussen staat, kun je deze zonder kosten op maat laten maken. Hier hoef je enkel een mailtje voor te sturen. Vervolgens heb je binnen enkele dagen de bouwtekening die je graag wilt!

Wat heb ik aan het bouwtekeningen pakket?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je hoeft daarna dus nooit meer een nieuwe bouwtekening te kopen. De onderwerpen van de bouwtekeningen verschillen enorm, waardoor er altijd wel een nieuw project tussen zit!

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.