Zelf een Vijver maken

zelf een Vijver maken

Een vijver in de tuin is een zeer leuke en mooie uitstraling. Het zorgt ervoor dat er veel te zien is in de tuin en je kunt er echt van genieten. Veel mensen weten echter niet precies waar ze moeten beginnen met het aanleggen van een vijver. Je kunt hier natuurlijk mensen voor inhuren, maar dat is enorm duur. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een vijver te maken. Hierdoor kun je namelijk zelf de exacte afmetingen bepalen en weet je zeker dat het op een goede manier gebeurd. Zorg er wel voor dat je precies weet wat je moet doen. Je kunt er gemakkelijk een vijver bouwtekening voor volgen.

Waar loop je tegenaan?

Als je een vijver zelf gaat maken, kun je tegen een aantal punten aanlopen.

  • Het kan zijn dat je geen duidelijk ontwerp hebt voor de vijver. Als je dan al wel begint met het bouwen van de vijver, kan het al snel misgaan.
  • Vervolgens is het ook belangrijk dat je de juiste afmetingen gebruikt. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je een te grote of te kleine vijver bouwt. Daarnaast moet hij ook diep genoeg zijn voor de eventuele vissen.
  • Tot slot is het belangrijk dat je de juiste materialen gebruikt. Zo moet het hout bijvoorbeeld behandeld worden met beits om het zo lang mogelijk mee te laten gaan.

Zoals je hebt kunnen lezen, kun je tegen veel punten aanlopen als je een vijver aan het bouwen bent. Het is om deze erg belangrijk om het makkelijker voor jezelf te maken. Dit kun je gemakkelijk doen door het volgen van een vijver bouwtekening. Je gebruikt hiervoor het bouwtekeningen pakket. Bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je namelijk permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen, waaronder de vijver bouwtekening. Vervolgens staat er van A tot Z uitgelegd hoe je de vijver moet maken. Ook staan alle gebruikte bouwmaterialen gemakkelijk uitgelegd. 

Kun jij de bouwtekening die je wilt maken niet vinden tussen alle 10.000 bouwtekeningen in het bouwtekeningen pakket? Dan mag je deze, geheel zonder kosten, op maat laten maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers die een vijver gemaakt hebben

arnoud

Nadat wij verhuisd zijn, wilde graag weer een vijver in de tuin. Ons vorige huis had namelijk een grote vijver. Omdat na de verhuizing het geld redelijk op was, wilde we niemand inhuren om de vijver te maken. Ik ben toen zelf aan de slag gegaan. Om mezelf een handje te helpen, heb ik het bouwtekeningen pakket aangeschaft. Dit heeft ervoor gezorgd dat het een stuk makkelijker was om de vijver te bouwen. Alles wat je moet gebruiken qua materialen staat aangegeven en ik kon alles perfect stap voor stap in elkaar zetten. Ik zou het bouwtekeningen pakket zeker aanraden aan iedereen die een project wil opstarten!

Arnoud Molenaar

Enkhuizen

patrick

Onze tuin was na al die jaren drastisch aan vervanging toe. Omdat ik het leuk vind om als doe-het-zelver aan de slag te gaan, wilde ik de tuin helemaal zelf aanpakken. Ik ben begonnen met het realiseren van een vijver via de bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket. Doordat alle stappen zo gemakkelijk uitgelegd staan, heb ik de vijver binnen no-time kunnen maken. Ik zou het bouwtekeningen pakket om deze reden zeker aanraden. Ook al ben je een ervaren klusser, het bouwtekeningen pakket is erg handig om als inspiratiebron te gebruiken. Daarnaast is het altijd handig als je even kunt spieken of je op de goede weg zit.

Patrick Schreurs

Maastricht

Veelgestelde vragen over “zelf een vijver maken”

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niet bevalt?

Heb je het bouwtekeningen pakket aangeschaft, maar bevalt het niet? Dan mag je deze binnen 30 dagen gratis retour sturen. Je krijgt het aankoopbedrag dan gewoon terug gestort op je rekening!

De bouwtekening die ik wil maken zit er niet tussen, wat nu?

Staat de bouwtekening die je graag wilt maken niet tussen alle 10.000 verschillende bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket? Dan mag je deze, geheel zonder kosten, op maat laten maken!

Voor wie is het bouwtekeningen pakket bestemd?

Het bouwtekeningen pakket is voor zowel de ervaren als de onervaren klusser. Als ervaren klusser is het namelijk een perfecte inspiratiebron voor de volgende klussen. Voor de onervaren klusser is het een perfect handvat om meerdere klussen af te kunnen ronden.

Wat krijg ik als ik het bouwtekeningen pakket aanschaf?

Bij aanschaf van het bouwtekeningen pakket, krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Deze kun je op ieder moment raadplegen om een nieuwe klus te beginnen.

Welke materialen worden er gebruikt?

In alle bouwtekeningen wordt er voornamelijk hout gebruikt. Per bouwtekening worden de materialen echter exact aangegeven.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere leuke tuin ideeën :

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.