Vlinderkast maken

vlinderkast maken

Wil jij je tuin nog leuker maken voor vlinders? Of heb je wellicht een voortuin waar je perfect een uitzicht op hebt vanuit binnen? Dan kan het erg leuk zijn om een vlinderkast te maken. Je kunt er natuurlijk een proberen te kopen, maar een vlinderkast zelf maken is natuurlijk veel leuker.

Met het maken van een vlinderkast kun je tegen enkele problemen aanlopen. Om dit te voorkomen kun je een vlinderkast bouwtekening gebruiken. Hiermee kun je namelijk gemakkelijke stappen volgen om de vlinderkast in elkaar te zetten. Daarnaast voorkomt het veel fouten!

Een vlinderkast maken? Check eerst deze punten

Een vlinderkast zelf maken lijkt wellicht makkelijk, maar dat is het niet altijd. Er zijn namelijk verschillende problemen waar je tegenaan kunt lopen

  • Allereerst is natuurlijk het design erg belangrijk. Met het maken van een vlinderkast kun je een simpel design houden, maar ook een unieke versie maken. Het design moet wel goed genoeg in elkaar zitten, zodat hij niet door de weersomstandigheden kapot gaat.
  • Als je een design hebt bedacht, moet je de juiste afmetingen hebben. Als de vlinderkast te groot of te klein is zullen er geen vlinders in komen wonen. Dit wil je voorkomen.
  • Weet je welke materialen je moet gebruiken voor de vlinderkast? Als je te dikke of te dunne planken gebruikt, kan het te koud of te warm worden in de vlinderkast. Daarnaast is het bewerken van een dikke houten plank ook veel moeilijker en foutgevoelig.

Zoals je kunt lezen zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Deze uitdaging kun je aan gaan, maar het is makkelijker om hier een goede oplossing voor te vinden.

Een vlinderkast bouwtekening volgen is hiervoor een goede oplossing. Dit zorgt er namelijk voor dat het design al uitgetekend is en je enkel de eenvoudige stappen hoeft te volgen die beschreven staan. Ook staan de te gebruiken materialen aangegeven.

Je kunt dus direct van start. Heb je een ontwerp in je hoofd, maar vind je niet de geschikte bouwtekening? Dan kun je na het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket ook een bouwtekening op maat laten maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

veerle

Voor onze achtertuin wilde we graag iets terug doen voor de natuur. We hebben al verschillende voederbakjes in de tuin geplaatst waar veel vogels op af komen. Nu wilde we ook proberen om meer vlinders in de tuin te krijgen. Omdat wij geen ervaren doe-het-zelvers zijn, hebben we het bouwtekeningen pakket aangeschaft. Zo konden we namelijk de vlinderkast bouwtekening maken. Alle stappen worden gemakkelijk van A tot Z uitgelegd waardoor het zelfs voor ons erg gemakkelijk was om de vlinderkast in elkaar te zetten. We denken er nu ook aan om meerdere bouwtekeningen uit het pakket te gaan realiseren. We raden het bouwtekeningen pakket zeker aan!

Veerle Groothuizen

Almere

frederiek

Na de verbouwing kon onze tuin wel wat meer leven gebruiken. We hebben namelijk veel stenen in de achtertuin liggen en pas net nieuwe planten geplant. Hierdoor wilde we graag wat mooie vlinders aantrekken. Dit doe je natuurlijk met een zelfgemaakte vlinderkast. Omdat we niet zo goed wisten waar we moesten beginnen, hebben we het bouwtekeningen pakket aangeschaft. Hierin staat precies uitgelegd wat je moet doen en welke materialen je nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je weinig fouten maakt en het veel gemakkelijker wordt. Ook krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Wij hebben het volgende project alweer gepland!

Frederiek Meijer

Breda

Veelgestelde vragen over “Vlinderkast maken”

Wat kan ik verwachten van het bouwtekeningen pakket?

Als je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Vervolgens kun je de bouwtekening kiezen die je graag wilt maken.

Wat als ik geen goede bouwtekening kan vinden in het pakket?

Wil je een ontwerp maken dat niet in het bouwtekeningen pakket opgenomen is? Geen punt! Je mag geheel kosteloos een bouwtekening op maat laten maken. Hiervoor hoef je enkel maar een mailtje te sturen.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Zowel de ervaren als de onervaren klusser kan het bouwtekeningen pakket aanschaffen. Alle stappen worden kinderlijk eenvoudig uitgelegd. Daarnaast kan het bouwtekeningen pakket ook perfect als inspiratiebron gelden.

Het bouwtekeningen pakket bevalt me toch niet, wat nu?

Heb je het bouwtekeningen pakket aangeschaft? Dan krijg je standaard 30 dagen bedenktijd. Als hij toch niet bevalt, mag je hem binnen deze bedenktijd gratis retourneren. Je krijgt hiervoor het aankoopbedrag gewoon teruggestort.

Welke materialen worden er gebruikt in de vlinderkast bouwtekening?

Bij iedere bouwtekening in het pakket worden de gebruikte materialen aangegeven. Iedere bouwtekening wordt gemaakt met hout, maar hier kunnen enkele andere materialen bij komen. Dit verschilt dus per bouwtekening.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere tuinproducten:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.