Bouwtekening vogelhuisje

Vogelhuis bouwtekeningen van nestkasten, voederhuizen, vogelvilla’s, en vogelhuizen voor verschillende vogels.

bouwtekening vogelhuisje

Frustrerend om steeds ingewikkelde plannetjes of tekeningen te volgen als je van het begin al niet meer weet, wat of hoe. Je vindt overal wel een plannetje om een vogelkastje te maken, maar ze zijn soms zo ingewikkeld uitgelegd, dat je al een woordenboek nodig hebt om te begrijpen wat ze eigenlijk bedoelen met die stap. Eigenlijk wil je gewoon dat vogels lekker warm zitten door jouw creatie en niet door een half huisje omdat de rest niet meer te begrijpen is.

Eindelijk heeft er ook iemand gedacht aan het begrijpelijk uit te tekenen en in duidelijke stappen uit te leggen. Zowel als beginnende klusser of ervaren rot in het klussen kan je deze tekeningen volgen en het eindresultaat zal net zo zijn als uitgelegd in deze tekening.

Ook het materiaal dat je kan gebruiken plus gereedschap, staat ook in deze bouwtekening verwerkt.

Het materiaal om vogelhuisjes te maken is helemaal niet duur. Meestal heb je het hier en daar zelfs al liggen maar weet je het niet. Stap per stap kan je met deze bouwtekening je vogelhuisje bouwen. Je hoeft enkel maar de stappen te overlopen en de bouwtekening te bekijken. Je zal zien dat jouw huisje net zo is gemaakt als de tekening het uitlegt.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle nestkast bouwtekeningen:

Alle vogelhuisjes die sowieso in pakket zijn te vinden. Er zijn verschillende soorten tekeningen van huisjes voor verschillende vogelsoorten die er te vinden zijn. Vindt je toch nog niet wat je zoekt? Vraag raad aan Fred en hij maakt voor jou speciaal een tekening voor het vogelhuisje dat je wenst te maken. Vragen staat vrij en bijkomende, gevraagde bouwtekeningen zijn volledig gratis. Dit is allemaal inbegrepen in het Bouwtekeningen pakket.

Vogelhuis met puntdak
3 in 1 vogelhuis
Bosuil nestkast
Vogelspotter hoogzitter
Kerkuil nestkast
Nestkast vliegenvanger / kwikstaart
Nestkast torenvalk
Nestkast pimpelmees
Vogelhuis zwart- roodstaartje
Vogelvilla
6 kant voederhuis
Vogel voederhuis

Een greep uit de reviews van andere gebruikers van vogelhuisjes bouwtekeningen

Mijn collega, Henk, was zo enthousiast over het bouwtekeningen pakket van Fred, dat ik zelf niet getwijfeld heb, om het ook te bestellen. Ondertussen zijn we samen een project opgestart om overal vogelhuisjes te plaatsen. Dankzij de gemakkelijk, begrijpbare tekeningen en uitleg bij deze vogelkastjes, heeft bijna onze volledige straat al een vogelkastje hangen. En dit allemaal te danken aan Fred. Door zijn tekeningen kunnen we nog veel van die huisjes bouwen. Zeker aan te raden voor wie graag klust en creatief wenst te zijn.

Jan Smet

Friesland

Ruben

Het bouwtekeningenpakket kwam net op tijd na mijn depressie. Ik hoefde alleen maar even te tekeningen te volgen, en ik was vertrokken. Het gaf mij weer moed om uit de put te geraken. Dankzij Fred kon zelfs ik creatief klussen en had ik weer zelfvertrouwen. Dit pakket heeft mij gered.

Rick Janssen

Amstelveel

Arnold

Ik was eigenlijk nieuwsgierig naar alle bouwtekeningen, maar vooral die om vogelnestjes na te maken. Wij wonen midden in de natuur en nu ik op pensioen ben, wou ik mij meer concentreren om wat kleine werkjes in de tuin te doen. Eerst klein beginnen door vogelhuisjes te bouwen om ervoor te zorgen dat onze gevederde vrienden ook een winteronderkomen hebben. De bouwtekening is zo uitgelegd dat je haast niet kan afwijken van het resultaat. Ondertussen heb ik al een tiental vogelhuisjes in verschillende modellen nagemaakt. Nu ben ik reeds begonnen met tuinbanken, zodat onze tuin echt gezellig kan worden ingericht met doel te genieten van de natuur rondom ons. Er zijn nog dingen die ik wil namaken uit dit handig pakket. Ik zal mij geen seconde meer vervelen dankzij Fred’s eenvoudige en begrijpbare bouwtekeningen.

Jos Tremens

Almelo

Voorbeelden van vogelhuisjes die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over bouwtekening vogelhuisje:

Hoe maak je een vogelhuisje?

Zelf een vogelhuisje maken, is niet zo moeilijk. Er zijn verschillende bouwtekeningen voorhanden om een vogelhuisje te maken voor verschillende vogelsoorten. Afhankelijk van de vogels die je in je tuin ziet zitten, kan je voor hen speciaal een vogelhuisje maken. Je hoeft enkel de gekozen bouwtekening vogelhuisje te volgen en voor je het beseft is je vogelhuisje klaar.

Wat als ik een andere tekening wens of een aangepaste bouwtekening?

Gewoon Fred contacteren en hij zal speciaal voor jouw een tekening opmaken die je voor ogen had.

Ik heb soms al moeite met een Ikea meubel in elkaar te zetten. Hoe ga ik dan ooit dit tuinhuisje van Fred kunnen maken?

Alle tekeningen zijn verzameld in het complete Doe-Het-Zelf Bouwtekeningen pakket. Inclusief duidelijke stap-voor-stap bouwplannen die alles 100% duidelijk maken. Zelfs niet-klussers kunnen de projecten realiseren.

Kan je als beginnende klusser ook een vogelhuisje maken?

Er zijn verschillende soorten bouwtekeningen voor zowel beginnende klusser als ervaren klusser. Want alles staat stap per stap uitgelegd zodat je haast niet kan verkeerd kan zijn bij het volgen van de tekening.

Wat als de bouwtekeningen niets voor mij zijn?

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor joAls je niet tevreden bent met het pakket, kan je binnen de 30 dagen je geld terug vragen. Even Fred contacteren en hij brengt dit voor jou in orde.

Kan je gemakkelijk zoeken tussen de verschillende tekeningen?

Er is een handig archief en zoekfunctie voorzien. Je zal altijd vinden, wat je zoekt.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.