Bouwtekening tuinhuis

Tuinhuis bouwtekeningen van van schuurtjes, gesloten bijgebouwen en verschillende type tuihuizen.

bouwtekening tuinhuis

Het grootste nadeel van tuinhuisjes die als bouwpakket in doe-het-zelfzaken worden verkocht, is hun sterkte. Gezien hun relatief dure prijs, zou men hout van betere kwaliteit en een veel grotere algehele sterkte verwachten.

Daarom hebben velen van ons, ervaren klussers of niet, besloten om met eigen handen een tuinhuisje te bouwen. Laten we je meteen geruststellen, je hoeft geen timmerman te zijn om de constructie van de verschillende modellen van onze houten tuinhuisjes die je op onze website vindt te voltooien.

De Bouwtekening Tuinhuis is heel gemakkelijk te downloaden vanaf onze site, evenals nog 10.000 andere bouwtekeningen. De bouwwijze die je terug vindt in onze Bouwtekening Tuinhuis is zo ontworpen dat bijna iedereen in staat zijn om zelf een houten tuinhuisje te bouwen met heel weinig gereedschap en nauwelijks bouwkennis.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht tuinhuis bouwtekeningen:

Fred, onze timmerman en echte doe-het-zelver, heeft al 10.000 bouwtekeningen op zijn naam staan. Het Bouwtekeningen pakket bevat bouwtekeningen voor allerlei projecten, zoals: een hondenhok, tuinset, boekenkast, kippenhok, kasten, deuren en nog veel meer. Is de gewenste bouwtekening niet beschikbaar? Fred zal deze helemaal op maat maken, speciaal voor jou, zonder dat je extra hoeft te betalen.

Tuihuis
Schuurtje
Houten schuur
Schuurtje fietsenstalling
Houten schuur type L
Houten schuur type B

Wat vinden andere klussers van onze bouwtekeningen?

Zijn andere doe-het-zelvers die het bouwtekeningen pakket hebben gekocht tevreden? Klaarblijkelijk wel want 97% van de gebruikers raadt de bouwtekeningen aan. Zie hier een aantal reacties:

“k ben zelf een vrij goede klusser, maar ik mis af en toe de frisse ideeën en inspiratie. Ik ben wat gaan zoeken op internet en ik kwam Fred tegen. Na het doorlezen van de website had ik eigenlijk direct door dat dit precies iets is voor mij: gedetailleerde bouwtekeningen voor elk type project. De ideeën geeft Fred mij, en het klussen dat doe ik lekker zelf. Ideaal!!”

DANIEL JONKERS:

Udenhout

andre klusser

“mijn echtgenote vroeg mij om een hondenhok te maken voor onze nieuwe Dobermann. Mijn grote fout is dat ik in het verleden altijd wat heb opgeschept tegen mijn vrouw dat ik best wel kan klussen. Een hondenhok? Lijkt zo makkelijk maar ik had echt geen flauw idee! Gelukkig zat dit project tussen de bouwtekeningen van dit pakket. Ik heb dat beetje hulp niet verteld aan mijn vrouw, sorry Fred. Maar wat was ze tevreden!”

PETER DAALMAN

Bad-Nieuweschans

Voorbeelden van tuinhuizen die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over bouwtekening tuinhuis:

Hoelang duurt het voordat ik na betaling de bouwtekeningen kan gebruiken?

De bouwtekeningen zijn direct na uw betaling te downloaden!

Heb ik veel ingewikkeld gereedschap nodig? Ik weet weinig van klussen en heb alleen wat basisgereedschap in huis.

Onze projecten zijn mogelijk met een zeer beperkt aantal gereedschappen, een decoupeerzaag of handzaag en een accuschroevendraaier.

k heb soms al moeite met een Ikea meubel in elkaar te zetten. Hoe ga ik dan ooit dit tuinhuisje van Fred kunnen maken?

Alle tekeningen zijn verzameld in het complete Doe-Het-Zelf Bouwtekeningen pakket. Inclusief duidelijke stap-voor-stap bouwplannen die alles 100% duidelijk maken. Zelfs niet-klussers kunnen de projecten realiseren.

Als mijn computer crasht of gestolen wordt, moet ik dan opnieuw betalen?

Nee, je betaald éénmalig en je houdt levenslang toegang tot onze projecten.

Wat als ik betaal en een paar dagen later toch niet tevreden ben of van gedachten verander? Ben ik dan mijn geld kwijt?

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.