Bouwtekening Bar

Bouwtekening bar: van kleine barren, grote barren, bartafels, krukken, en statafels.

Bar met voetsteun, bouwtekening bar
Bar met voetsteun

De zomer komt langzaam in het land. Tuinieren, klussen, planten… iedereen is bezig met zijn tuin in orde te maken. Bloemen planten, tuinmeubels checken, tuinmeubels maken of vernieuwen…

Voor klussers is het de start van de periode om wat dingen te maken voor de tuin. De hype van dit moment is een bar voor in de tuin. Eenvoudig na te maken aan de hand van een bouwtekening bar die je kiest uit de 10.000 bouwtekeningen van Fred.

In dit pakket zitten een aantal tekeningen van verschillende modellen van bars zelf na te maken aan de hand van de eenvoudige handleiding die de verschillende stappen uitgebreid met een tekening hoe je bar eruit ziet. Er worden ook verschillende houtsoorten naast elkaar geplaatst waaruit je je bar bouwt.

Ook de belangrijke details worden uitgebreid toegelicht zodat zowel een beginnende als ervaren klusser voor geen verrassingen staan. Nog een paar onduidelijkheden of twijfels, contacteer Fred en hij zorgt voor een bijkomende toelichting. Weinig andere bar plannen worden zo uitgebreid toegelicht als hier in Fred’s bouwpakket met 100 % kans op het zelf bouwen van een zomerbar voor jouw tuin.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van een aantal verschillende bar bouwtekeningen:

In Fred’s bouwpakket vind je een aantal verschillende bars, die je aan de hand van de bijgeleverde bouwtekening bar, zelf kan bouwen. Wens je een zomerbar voor buiten of een kleine toog voor in je mancave?

Er zijn een aantal tekeningen van verschillende bars toegevoegd, evenals de verschillende houtsoorten waarmee je deze bar kan maken. Ook welk gereedschap en materiaal je nodig hebt om deze bar in elkaar te steken. Heb je twijfels over een tekening of wil je ze aanpassen naar jouw plaats of bar die je zelf had gewild? Contacteer Fred en hij past de tekening voor je bar aan of maakt zelfs een nieuwe tekening volledig in de prijs inbegrepen.

Kleine bar
Kleine bar
Bar met voetsteun
Bar met voetsteun
Bar met spoelbak
Bar met spoelbak
Hoekbar
Hoekbar
Hoekbar met diep blad
Hoekbar met diep blad
Grote hoekbar
Grote hoekbar
Bier statafel
Bier statafel
Grote bartafel type B
Grote bartafel type B
Kleine bartafel type B
Kleine bartafel type B
Bartafel type A
Bartafel type A
Hoge bartafel type A
Hoge bartafel type A
Industriële barkruk
Industriële barkruk
Barkruk
Barkruk
Barkruk met leuning
Barkruk met leuning
Barkruk type B
Barkruk type B
Statafel type A
Statafel type A
Ronde statafel
Ronde statafel
Bierkante statafel
Bierkante statafel
Kruispoot tafel vierkant
Kruispoot tafel vierkant
Kruispoot tafel rond
Kruispoot tafel rond
Kruispoot statafel
Kruispoot statafel

Tevreden klanten en reviews die de bouwtekening bar hebben gebruikt:

Bas

Mijn bar is een echt paradepaardje geworden in de tuin..100 ´% tevreden met het eindresultaat. Ik ben niet zo een handige klusser maar ik gewoon de tekening van Fred gevolgd om deze proberen na te maken. Het handige stappenplan zit zo in elkaar dat je niet kan falen om dit model te bouwen. Je hoeft zelfs niet het materiaal te bedenken maar verschillende houtsoorten worden vergeleken, ook het gereedschap om deze te bouwen, staat ook vermeld in dit pakket. Bedankt Fred om deze tekeningen voor ons te maken. Ik ben zo trots op mijn bar en kan niet wachten tot we weer allemaal samen kunnen zitten in de tuin om te genieten van mooi weer, een gezellige babbel en vooral dat drankje aan de bar.

Daan Komers

Apeldoorn

Geert

Wat vooral handig is bij dit bouwtekeningenpakket is de bouwtekening bar zelf natuurlijk, maar ook van naald tot draad de uitleg van de opbouw van je bar. Er is niet één tekening over een bar maar er zijn een aantal modellen en tekeningen waar je uit kan kiezen. Ook de helpende hand van Fred is steeds binnen handbereik als je zelf wat aanpassingen wenst of een ander model van bar. Deze nieuwe tekening zit ook in steeds in de prijs inbegrepen. Ook de toelichting is enorm uitgebreid om deze stapsgewijs te volgen. De tuinmeubels vernieuwen of maken is mijn nieuwste project voor deze zomer.

Hans Leemans

Drenthe

john

Ja, ik ben fan van Fred’s bouwpakket! Nog nooit heb ik zo’n uitgebreide bouwtekeningen gezien, die zo eenvoudig en stapsgewijs zijn uitgelegd, met alle materiaal of gereedschap die je nodig hebt om deze te bouwen. Ik heb al een aantal vogelhuisjes gemaakt met de tekeningen van Fred. Nu ben ik voor de kleindochter een konijnenhok aan het maken. Zeker aan te raden omwille van de uitgebreide toelichting per tekening. Met dit pakket heb ik echt een heuse hobby gevonden om te klussen na mijn pensioen. Ik heb nog geen seconde getwijfeld over deze aankoop.

Gerry Impens

Zutphen

Voorbeelden van barretjes die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

De 5 meest gestelde vragen bij deze bar bouwtekening:

Kan iedereen aan de slag met deze tekeningen om een bar te bouwen?

Er zijn verschillende bouwtekeningen bar die je kan vinden in dit pakket. Netjes uitgebreid en stapsgewijs uitgelicht met het juiste materiaal en tools om de bar te bouwen. Je hoeft geen ervaren klusser te zijn om de stappen te overlopen.

Ik heb vragen over deze bar tekening, wie kan mij helpen?

Fred beantwoordt alle vragen die je stellen over een tekening of een aanpassing. Even mailen en je antwoordt is onderweg.

Ik ben eigenlijk niet zo tevreden met dit pakket? Kan ik het retourneren?

Natuurlijk kan je je bouwpakket retourneren binnen de gestelde periode. Je hoeft enkel te mailen naar Fred om je terugbetaling in orde te maken.

Mijn eigen barmodel uittekenen, kan dit?

Heb je een eigen model in gedachten als diegene die in het pakket zitten? Fred maakt met plezier een nieuwe bouwtekening volgens jouw wens.

Welke houtsoorten zijn de beste om een bar bouwpakket te gebruiken?

Er zijn een vijftal soorten hout die bruikbaar zijn voor je zelfgemaakte bar. (Hard hout, pallet hout, Douglas hout, steigerhout of vuren. Je vindt ze ook toegelicht in dit pakket.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.