Bouwtekening hondenhok

Hondenhok bouwtekeningen van hondenmanden, hokken, hondenbedden, voerbakken en bruggen.

hondenhok bouwtekening

Wens je zelf voor je lieveling een hondenhok te maken? Weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Lukt het niet om een hok te bouwen via bepaalde modellen omdat niet alles vermeld wordt.

Inderdaad, sommige instructies om een hok te maken zijn helemaal niet duidelijk, onvolledig of zelfs te ingewikkeld. Velen aanbieders van deze tekeningen denken alleen maar aan de ervaren klussers. Zo vergeten ze ook vaak het materiaal en gereedschap te vermelden omdat ze er vanuit gaan dat je dat wel weet. Beginnende klussers worden helaas aan hun lot overgelaten omdat ze de instructies niet snappen.

De bouwtekeningen van Fred zijn zo opgebouwd dat iedereen een hok kan bouwen. Stap per stap wordt gedetailleerd wat er moet gebeuren. Ook geven ze steeds mee welk materiaal je voor welk meubel je kan gebruiken. Het gereedschap dat je nodig hebt, wordt per tekening netjes vermeld.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle hondenhok bouwtekeningen:

In het bouwtekeningen pakket vind je meer dan 10.000 tekeningen om stap per stap na te maken. Je kan heel eenvoudige tafels of hokken maken of zelfs tuinmeubels. Het pakket is zo gevarieerd dat iedereen wel vindt wat hij zoekt. Toch iets niet gevonden tussen de 10.000 tekeningen, mail dan naar Fred. Hij maakt voor jou de gewenste tekening. Helemaal op maat en jouw wens gemaakt. Volledig inbegrepen in de prijs.

Klein hondenhok
Klein hondenhok
Medium hondenhok
Medium hondenhok
Groot hondenhok
Groot hondenhok
Hondenbed klein
Hondenbed klein
Hondenbed middel
Hondenbed middel
Hondenbed groot
Hondenbed groot
Hondenbak bouwtekening
Hondenbak
Honden drinkbak en eetbak
Honden drinkbak en eetbak
Olievat hondenmand bouwtekening liggend
Olievat hondenmand liggend
Olievat hondenmand staand
Olievat hondenmand staand
Honden A-brug laag
A-brug laag
Honden A-brug hoog
A-brug hoog

Reviews van gebruikers hondenhok maken bouwtekening:

Erik

Dit pakket is een “must” voor elke doe-het-zelver. Het zijn de beste en gemakkelijke te volgen tekeningen, die je helpen om hondenhok te maken. Ik heb ondertussen al veel hondenhokken of vogelhuisjes gemaakt. Deze zijn de beste die ik al heb gezien.

Jurgen Dooms

Apeldoorn

Kelly

Onze Laika heeft, dankzij Fred’s bouwpakket, een nieuw hondenhok. Ze voelt zich zoals een koningin in een nieuw paleis. Het is heel eenvoudig om zelf te bouwen volgens de bouwtekening hondenhok, door stap per stap de instructies te volgen. Mijn twijfels die ik had over de aankoop waren verdwenen als sneeuw voor de zon bij het zien van de uitgebreide instructies. Aan te raden en eenvoudig te gebruiken.

Karin Gijsels

Utrecht

Bjorn

Nieuwsgierig maar ook ene beetje jaloers naar de mooie dingen die mijn buurman maakt, ben ik toch gaan informeren hoe hij dit allemaal deed. Ja, ik heb ook het pakket gekocht en heb nog geen seconde spijt gehad. Samen met mijn buurman klussen wij gezellig door op elke vrije moment die we hebben.

Joeri Paken

Brussel

Voorbeelden van hondenhokken die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over “Bouwtekening hondenhok”

Hoe maak ik een hondenhok?

Een hok maken voor je hond, bv een Jack Russel Black and Tan, doe je met een hondenhok maken bouwtekening. De instructies zijn stapsgewijs en elk detail wordt vermeld zodat zelfs een beginnende klusser met deze tekening aan de slag kan.

Welke andere bouwtekeningen voor hokken zijn er dan de bouwtekening hondenhok?

In het pakket vindt je ook hoe je een konijnenhok maakt of een vogelhuisje. Ook meubels kan je maken via de verschillende tekeningen.

Kan iedereen deze bouwtekeningen volgen en maken?

Iedereen die een bouwtekening en stappenplan kan lezen, kan het model namaken. Zowel beginnende klusser als ervaren vakman kan met deze tekeningen aan de slag.

Kan ik een andere bouwtekening vragen of iets extra laten toevoegen?

U kan steeds contact nemen met Fred om de bouwtekening aan te passen of een andere te maken naar uw wens. Dit is geheel gratis en inbegrepen in de prijs.

Wat doe ik als ik toch geen interesse heb in de bouwtekening hondenhok maken?

Je kan je geld terug vragen binnen de 30 dagen, indien je toch het bouwpakket niet wenst. Gewoon even mailen en Fred zorgt voor de terugbetaling.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.