Bouwtekening loungebank

Loungebank bouwtekeningen hoekbanken, u-banken, hoekloungebanken en loungebanken met opbergruimte.

hoekbank type s bouwtekening loungebank

Een loungebank is een heerlijke bank om eens goed op te ontspannen. Een bank waar je na een lange dag werken op neerploft om eens lekker een serie te kijken op Netflix. Je kan natuurlijk een loungebank kopen, maar is het niet veel leuker om zelf een loungebank te maken? Dan weet je zeker dat je een bank hebt die jou helemaal op het lijf geschreven is.

Maar ja… hoe maak je zo’n loungebank? Je kan er wel voor kiezen om zelf een bouwtekening van een loungebank te maken, maar de kans is dan groot dat die bank er toch niet helemaal uit komt te zien zoals je had gehoopt. Het is dan beter om een bouwtekening te hebben die garant staat voor de perfecte loungebank. Een bouwtekening die je van A tot Z meeneemt door het proces en die ook nog handige tips geeft over gebruikte materialen en gereedschap. Een bouwtekening uit het Bouwtekeningenpakket!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle loungebank bouwtekeningen:

In het Bouwtekeningenpakket staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Tekeningen waarmee jij eenvoudig de mooiste dingen maakt! Een bouwtekening voor een loungebank bijvoorbeeld, maar ook een mooie boekenkast, een bed, een kippenhok, een poppenhuis, een kapstok en ga zo maar door. En mocht je iets willen bouwen waar geen bouwtekening van in het pakket zit, dan wordt deze zonder bijbetaling helemaal op maat voor je gemaakt!

hoekbank type s
Hoekbank type S
Loungebank type S zonder armleuning
Loungebank type S zonder armleuning
Loungebank type S XL
Loungebank type S XL
Loungebank type S
Loungebank type S
Loungebank type S leuning rechts
Loungebank type S leuning rechts
Loungebank type S leuning rechts
Loungebank type S leuning links
Hoekloungebank type SB XL
Hoekloungebank type SB XL
Hoekloungebank type SB
Hoekloungebank type SB
Hoekloungebank type SA
Hoekloungebank type SA
Hoekloungebank type S XL met opbergruimte zonder armleuning
Hoekloungebank type S XL met opbergruimte zonder armleuning
Hoekloungebank type S XL met opbergruimte met armleuning
Hoekloungebank type S XL met opbergruimte met armleuning
Hoekbank type C
Hoekbank type C
Hoekbank type A XL
Hoekbank type A XL
Hoekbank type A
Hoekbank type A
Loungehoekbank type A
Loungehoekbank type A
Loungebank met opbergruimte zonder leuning
Loungebank met opbergruimte zonder leuning
Loungebank type M
Loungebank type M
Hoekloungebank type M XL
Hoekloungebank type M XL
U bank
U bank
Hoekloungebank type M
Hoekloungebank type M

Reviews van gebruikers die een loungebank bouwtekening hebben gebruikt:

nadia

‘We wilden graag een loungebank hebben, maar waren niet tevreden met de stijlen die we in de winkel tegenkwamen. Het idee om dan zelf een loungebank te bouwen schrok ons eerst een beetje af, maar Freds Bouwtekeningenpakket was de ideale oplossing. Je wordt namelijk bij de hand genomen en stap voor stap het proces doorgeleid. Zo hadden we al snel een loungebank gebouwd die er super mooi uitzag en die daarbij ook heel prettig zat. We gaan nu beginnen met een van de andere bouwtekeningen uit het pakket!’

Miriam Doomen

Boxtel

Joyce

‘Freds Bouwtekeningenpakket is echt een uitkomst voor mensen die er van houden om lekker te klussen, maar die zelf niet per se heel handig zijn. Ik hoor ook tot die groep. Ik timmer graag, maar heb wel wat ondersteuning nodig bij het uitdenken van hoe alles er uit moet komen te zien. Maar met het bouwtekeningenpakket van Fred heb ik helemaal geen problemen meer. Hij legt namelijk tot in detail uit wat je moet doen en geeft hier ook nog eens handige tips bij. Dat er meer dan 10.000 tekeningen zijn is natuurlijk helemaal mooi, zo maak je iets wat precies op je eigen smaak aansluit! Ik kan dit pakket dan ook aan iedereen aanraden, zelfs als je twee linkerhanden hebt!’

Kathleen Vandenbussche

Gent

Ruben

‘Dit pakket aangeschaft om te kijken of er iets tussenzat waar ik wat mee kon. Ik ben verrast door de hoeveelheid bouwtekeningen, maar ook door de kwaliteit. Ik wilde een bouwtekening van een loungebank en die vond ik in dit pakket. De bank die ik ermee heb gemaakt ziet er perfect uit. Ik dacht eerst dat de bank niet helemaal klopte, maar al snel bleek dat ik zelf een foutje had gemaakt. Toen ik dat weer had aangepast had ik een hele mooie bank in mijn huis staan. Ik vind het ook fijn dat er bij elke bouwtekening aanwijzingen staan over welk gereedschap je moet gebruiken. Dan weet je tenminste ook zeker dat je alles goed doet!’

Viktor de Jong

Leidschendam

Voorbeelden van loungebanken die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over “Bouwtekening loungebank”

Hoe moet ik een loungebank maken?

Begin ermee de juiste tekening uit het pakket te downloaden. In deze tekening vind je tot in detail een uitleg over wat je moet doen en hoe jij de loungebank bouwt.

Waarom zou ik een bouwtekening van Fred willen gebruiken?

Met Freds Bouwtekeningen haal je een pakket aan tekeningen in huis dat heel compleet is. Je kunt er van alles mee maken, dat tot in de details wordt uitgelegd. Inclusief tips over het gebruikte gereedschap.

Hoeveel bouwtekeningen zitten er in Freds Bouwtekeningenpakket?

In Freds Bouwtekeningenpakket zitten wel 10.000 verschillende bouwtekeningen! Hier vind je dus altijd wel iets tussen wat je zoekt.

Ik heb twee linkerhanden, kan ik dan niet beter een loungebank kopen?

Nee! Het schenkt enorme voldoening om zelf een loungebank te maken. En met Freds Bouwtekeningenpakket word je bij de hand genomen en stapt voor stap het proces doorgeleid. Daar kan iedereen een mooie bank mee maken!

Ik heb eigenlijk liever een ander soort loungebank…

Geen probleem, stuur Fred een mailtje en hij maakt voor jou een nieuwe tekening op maat. Zo heb jij straks de perfecte loungebank in je huis staan.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.