Bouwtekening buitenkeuken

Bouwtekening buitenkeuken voor buitenkeukens van hout. Geschikt voor diverse soorten hout, zoals Douglas hout, hardhout, vurenhout en geïmpregneerd grenen.

Bouwtekening Buitenkeuken Weber
Buitenkeuken Weber

Wil je heerlijk genieten van koken in je eigen tuin? Wil je meer dan alleen barbecueën, maar de ruimte hebben om hele gerechten klaar te maken op je eigen buitenkeuken?

Je eigen buitenkeuken maken is leuk, stukje bij beetje groeit jouw project. Maar als je geen goede bouwtekeningen hebt, kan het ook een grote frustratie worden. Weer nieuw hout halen omdat je stukken verzaagd hebt, slecht sluitende deurtjes en wankele verbindingen.

Met de bouwtekeningen uit dit pakket zijn die frustraties verleden tijd! Trots kun je jouw vrienden en familie een gerecht voorschotelen dat je in jouw nieuwe buitenkeuken klaargemaakt hebt. Bij de bouwtekeningen buitenkeuken in dit pakket staan alle maten precies vermeld en alle stappen worden duidelijk uitgelegd. Zo kan iedereen, van beginnende doe-het-zelver tot vakman, een buitenkeuken maken.

Je hoeft niet meer te twijfelen of de maten kloppen en bij elkaar aansluiten dat is allemaal al voor je uitgerekend!

In het bouwtekeningenpakket zitten niet alleen bouwtekeningen van een buitenkeuken, maar nog 10.000 andere bouwtekeningen!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Alle buitenkeuken bouwtekeningen

In het bouwtekeningenpakket zitten verschillende bouwtekeningen voor een buitenkeuken. Hieronder staan een aantal voorbeelden. Staat de buitenkeuken van jouw dromen er niet tussen?

Dan maakt Fred een bouwtekening op maat voor jou! Dit zit allemaal bij de prijs van het bouwtekeningenpakket inbegrepen.

Buitenkeuken Type B
Buitenkeuken Type B
Buitenkeuken Type C
Buitenkeuken Type C
Buitenkeuken Type D
Buitenkeuken Type D
Buitenkeuken Green Egg
Buitenkeuken Green Egg
Buitenkeuken Weber
Buitenkeuken Weber
Hoek buitenkeuken Weber
Hoek buitenkeuken Weber
BBQ tafel Weber
BBQ tafel Weber
Buitenkeuken kast 81 cm hoog
Buitenkeuken kast 81 cm hoog
Buitenkeuken kast 90 cm hoog
Buitenkeuken kast 90 cm hoog
Buitenkeuken 175 cm breed
Buitenkeuken 175 cm breed
Buitenkeuken 200 cm breed
Buitenkeuken 200 cm breed
BBQ loungetafel
BBQ loungetafel
Vuurtafel
Vuurtafel
Vuurtafel met grindbak
Vuurtafel met grindbak

Reviews van gebruikers die een buitenkeuken bouwtekening hebben gebruikt:

Als er wat geklust moet worden weten vrienden en familie me altijd te vinden, maar toen mijn neef vroeg of ik ook een buitenkeuken kon maken, moest ik toch even nadenken. Daar had ik nog geen ervaring mee. Na wat googelen kwam ik dit bouwtekeningenpakket tegen. Ik zei tegen mijn neef dat ik hiermee wel aan de slag kon gaan voor hem, dus bestelde hij het voor me. Het eindresultaat mag er wezen, de buitenkeuken heeft zijn vuurdoop al gehad op een tuinfeest. Nu ik de bouwtekeningen heb wil mijn eigen vrouw er ook een.

John van Hout

Vlaardingen

andre klusser

Als ZZP’er word ik voor diverse klussen gevraagd in huis en tuin. Voor mijn laatste tuinproject moest ik het complete terras aanpakken, met buitenkeuken en loungeset van hout. Door de gekke hoeken op het terras kon ik hier niet met een standaardmaat overweg. Ik ben heel handig, maar zelf tekeningen maken is nooit mijn sterkste kant geweest en je wil wel een tevreden klant. Na het lezen van de reviews over de mogelijkheid van maatwerk heb ik dit pakket geprobeerd. Dankzij de hulp voor de aanpassingen heb ik weer een tevreden klant erbij. Volgend jaar staat er daar een carport ingepland, die bouwtekening kan ik ook meteen uit dit pakket gebruiken!

Peter Timmermans

Groningen

liza

Ik droomde al heel lang van een eigen buitenkeuken, maar alle kant en klare keukens waren veel te duur voor mij. Mijn vriend liet me deze site zien en moedigde me aan om het zelf te gaan proberen, hij zou wel helpen als ik er niet uitkwam.
Ik vond het eerst wel eng, maar toen ik de bouwtekeningen bekeek, werd het heel goed uitgelegd. Er stond precies bij wat ik nodig had en je kreeg goede tips voor het juiste gereedschap. Ik ben supertrots dat het gelukt is. Het geeft een echt vakantiegevoel om buiten te koken in de zomer!

Wan Hue

Zoetermeer

Voorbeelden van buitenkeukens die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over “Bouwtekening buitenkeuken”

Welke materialen heb ik nodig voor een buitenkeuken?

Bij elke bouwtekening staan de materialen die je nodig hebt vermeld, ook staan er tips bij welk gereedschap je kunt gebruiken voor het project.

Kan ik een buitenkeuken op maat maken?

Ja, dat kan. In het bouwtekeningenpakket zitten verschillende modellen buitenkeukens, maar als er niks voor jou bijzit kun je Fred een mail sturen en om een tekening op maat vragen.

Is een buitenkeuken duur?

Nee, dat hoeft niet. Met de bouwtekening uit dit bouwpakket kun je zelf bepalen hoe duur jouw buitenkeuken wordt. Door zelf aan de slag te gaan bespaar je veel geld van aannemers of dure kant-en-klaar producten en je kunt zelf kiezen wat voor houtsoort je gebruikt.

Ik heb nog niet veel kluservaring, kan ik dan toch zelf een buitenkeuken maken?

Ja, dat kan! De tekeningen uit dit pakket zijn geschikt voor beginners en voor gevorderden. De bouwtekening wordt stap voor stap uitgelegd en je krijgt ook tips voor het gereedschap dat je nodig hebt.

Krijg ik alleen de tekeningen voor een buitenkeuken?

In het pakket zitten niet alleen bouwtekeningen voor een buitenkeuken. Er zitten 10.000 verschillende bouwtekeningen in het pakket voor klusprojecten binnen- en buitenshuis.

 • Bouwtekening konijnenhok
  Bouwtekening konijnenhok met konijnenflats, konijnenrens en verschillende type konijnenhokken. Zelf een konijnenhok maken dat precies aan je wensen voldoet, is een interessant alternatief voor het kopen bij een dierenwinkel. Door gebruik te maken van kwalitatief goede materialen wordt het hok een fijne en comfortabele plek voor je konijnen. Het maken van een konijnenhok brengt geen […]
 • Bouwtekening buitenkeuken
  Bouwtekening buitenkeuken voor buitenkeukens van hout. Geschikt voor diverse soorten hout, zoals Douglas hout, hardhout, vurenhout en geïmpregneerd grenen. Wil je heerlijk genieten van koken in je eigen tuin? Wil je meer dan alleen barbecueën, maar de ruimte hebben om hele gerechten klaar te maken op je eigen buitenkeuken? Je eigen buitenkeuken maken is leuk, […]
 • Bouwtekening loungebank
  Loungebank bouwtekeningen hoekbanken, u-banken, hoekloungebanken en loungebanken met opbergruimte. Een loungebank is een heerlijke bank om eens goed op te ontspannen. Een bank waar je na een lange dag werken op neerploft om eens lekker een serie te kijken op Netflix. Je kan natuurlijk een loungebank kopen, maar is het niet veel leuker om zelf […]
 • Bouwtekening hondenhok
  Hondenhok bouwtekeningen van hondenmanden, hokken, hondenbedden, voerbakken en bruggen. Wens je zelf voor je lieveling een hondenhok te maken? Weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Lukt het niet om een hok te bouwen via bepaalde modellen omdat niet alles vermeld wordt. Inderdaad, sommige instructies om een hok te maken zijn helemaal niet duidelijk, […]
 • Bouwtekening Bar
  Bouwtekening bar: van kleine barren, grote barren, bartafels, krukken, en statafels. De zomer komt langzaam in het land. Tuinieren, klussen, planten… iedereen is bezig met zijn tuin in orde te maken. Bloemen planten, tuinmeubels checken, tuinmeubels maken of vernieuwen… Voor klussers is het de start van de periode om wat dingen te maken voor de […]
 • Bouwtekening vogelhuisje
  Vogelhuis bouwtekeningen van nestkasten, voederhuizen, vogelvilla’s, en vogelhuizen voor verschillende vogels. Frustrerend om steeds ingewikkelde plannetjes of tekeningen te volgen als je van het begin al niet meer weet, wat of hoe. Je vindt overal wel een plannetje om een vogelkastje te maken, maar ze zijn soms zo ingewikkeld uitgelegd, dat je al een woordenboek […]
 • Bouwtekening tuinhuis
  Tuinhuis bouwtekeningen van van schuurtjes, gesloten bijgebouwen en verschillende type tuihuizen. Het grootste nadeel van tuinhuisjes die als bouwpakket in doe-het-zelfzaken worden verkocht, is hun sterkte. Gezien hun relatief dure prijs, zou men hout van betere kwaliteit en een veel grotere algehele sterkte verwachten. Daarom hebben velen van ons, ervaren klussers of niet, besloten om […]
 • Bouwtekening tuinbank
  Tuinbank bouwtekeningen van boombanken, loveseats, picknicktafels en verschillende type houten tuinbanken. Je bent een buitenmens en wanneer de temperaturen stijgen, vertoef je graag in je tuin. Maar je bent ook een doe-het-zelver en met het hout dat je liggen hebt, wil je graag een nieuwe tuinbank maken. Maar hoe begin je eraan? Al heel wat […]
 • Kippenhok bouwtekening
  Kippenhoek bouwtekeningen van kippenhokken, kippenren, voerbakken, nachthokken, kippenflats en zitstokken. Heb je een kippenhok bouwtekeningen nodig? Hier vindt je bouwtekeningen van verschillende type kippenhokken, diverse rennen, voerbakken, kippenflats, nachthokken en zitstokken. Naast de bouwtekeningen van kippenhokken, ontvang je ook 10.000 andere bouwtekeningen voor alle klusprojecten rondom je huis. Wanneer jouw gewenste bouwtekening er niet tussen […]
 • Bouwtekening overkapping
  Bouwtekening overkapping voor Douglas, Vuren, Geïmpregneerd en Harhdout. Op zoek naar een overkapping bouwtekening? Hier vindt je bouwtekeningen van een Douglas overkapping en andere type overkappingen. Daarnaast ontvang je 10.000 andere bouwtekeningen die je kunt gebruiken voor jouw doe-het-zelf project. Zo hoef je nooit meer losse bouwtekeningen te kopen of te downloaden. Ideaal voor voor […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.