Bouwtekening buitenkeuken

Bouwtekening buitenkeuken voor buitenkeukens van hout. Geschikt voor diverse soorten hout, zoals Douglas hout, hardhout, vurenhout en geïmpregneerd grenen.

Bouwtekening Buitenkeuken Weber
Buitenkeuken Weber

Dromen jullie van een mooie buitenkeuken waar je lekker met de hele familie van lange, gezellige zomeravonden kunt genieten? Waar je kunt barbecueën en kokkerellen in de buitenlucht? Vaak voldoen de gangbare zelfbouwpakketten niet aan ieders specifieke wensen en zijn bovendien behoorlijk duur. Als je het zelf gaat maken, kun je veel geld besparen én de buitenkeuken precies naar wens bouwen!

Maar hoe pak je nou zoiets aan? Het lijkt misschien te ingewikkeld en moeilijk. Als je nu een nauwkeurige handleiding zou hebben die je precies verteld wat je moet doen, zou het een stuk makkelijker zijn. Dát is de ‘bouwtekening buitenkeuken’ van Freds Bouwtekeningen!

Stap voor stap en van A tot Z wordt je soepel door het hele proces geleid. Ook krijg je tips voor het gereedschap en het materiaal. Zo wordt het maken van jullie buitenkeuken heel gemakkelijk en kun je binnenkort lekker de tuin in!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Alle buitenkeuken bouwtekeningen

Buitenkeukens zijn er in allerlei maten en soorten: van een eenvoudig keukenblok met BBQ, tot zeer compleet en overdekt. Hoe ziet jullie ideale buitenkeuken eruit? Hieronder zie je een overzicht van alle buitenkeuken bouwtekeningen die je in het pakket van Fred kunt verwachten. Staat die van jullie er niet bij? Hij wordt, zonder extra kosten, voor je getekend!

Buitenkeuken Type B
Buitenkeuken Type B
Buitenkeuken Type C
Buitenkeuken Type C
Buitenkeuken Type D
Buitenkeuken Type D
Buitenkeuken Green Egg
Buitenkeuken Green Egg
Buitenkeuken Weber
Buitenkeuken Weber
Hoek buitenkeuken Weber
Hoek buitenkeuken Weber
BBQ tafel Weber
BBQ tafel Weber
Buitenkeuken kast 81 cm hoog
Buitenkeuken kast 81 cm hoog
Buitenkeuken kast 90 cm hoog
Buitenkeuken kast 90 cm hoog
Buitenkeuken 175 cm breed
Buitenkeuken 175 cm breed
Buitenkeuken 200 cm breed
Buitenkeuken 200 cm breed
BBQ loungetafel
BBQ loungetafel
Vuurtafel
Vuurtafel
Vuurtafel met grindbak
Vuurtafel met grindbak

Reviews van gebruikers die een buitenkeuken bouwtekening hebben gebruikt:

Wij wilden graag een speciale buitenkeuken. Onze tuin is niet zo groot en daarom wilden wij een overdekte keuken die precies paste en dat was niet kant en klaar te vinden. Via Freds Bouwtekeningen hebben we een bouwtekening op maat gekregen en daarmee zijn we aan de slag gegaan. De tekeningen zijn heel duidelijk en gaven ook aan hoeveel hout we nodig hadden, ideaal! We hebben ook wat nieuwe planten in de grond gezet en nu hebben we een klein paradijsje achter ons huis. Wij raden het Bouwtekeningenpakket aan iedereen aan!

John van Hout

Vlaardingen

andre klusser

Wij, drie broers, wilden iets speciaals doen voor Vaderdag dit jaar want onze pa is onlangs met pensioen gegaan. We hebben zelf een buitenkeuken voor hem gebouwd. Eerst dachten we dat het te moeilijk zou zijn, maar toen kwamen per toeval op de website van Freds Bouwtekeningen terecht, alsof het zo heeft moeten zijn. We hebben een eenvoudige tekening uitgezocht en met een paar middagjes werk was het project klaar. Papa en mama genieten nu regelmatig van een gezellige maaltijd buiten en ook wij zullen met onze gezinnen nog vaak aanschuiven.

Peter Timmermans

Groningen

liza

Omdat ik het altijd erg leuk vind om dingen zelf te maken, wilde ik voor deze zomer een buitenkeuken maken. Maar ik kreeg al snel in de gaten dat dit project meer zou zijn dan alleen wat plankjes timmeren. Ik wilde er namelijk een BBQ en een grilplaat in verwerken en dat betekent dat je rekening moet houden met elektriciteit en de hitte die er tijdens het bakken vrijkomt. Gelukkig stonden er in de bouwtekening duidelijke aanwijzingen voor alle stappen. Zo heb ik een mooie, veilige buitenkeuken gebouwd en ik kan het bouwtekeningen pakket dan ook aan iedereen aanraden. Mijn vriendin en ik eten nu een paar keer per week buiten!

Wan Hue

Zoetermeer

Voorbeelden van buitenkeukens die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over “Bouwtekening buitenkeuken”

Welke houtsoort kan ik het beste gebruiken voor een buitenkeuken?

Uiteraard moet het hout wel bestand zijn tegen vocht en kou, daarom is geïmpregneerd of waterdicht afgewerkt hout de beste optie. In de bouwtekeningen kun je ook tips vinden over het materiaal dat je nodig hebt.

Kan ik een buitenkeuken op maat maken?

Ja, dat kan. In het bouwtekeningenpakket zitten verschillende modellen buitenkeukens, maar als er niks voor jou bijzit kun je Fred een mail sturen en om een tekening op maat vragen.

Ik wil een grote buitenkeuken met opbergruimte, is dat mogelijk?

Natuurlijk! Je kunt de keuken precies aan jouw wensen aanpassen. Dat is het grote voordeel van zelf bouwen. Als je doorgeeft wat je wensen precies zijn, wordt de tekening voor je op maat gemaakt, zonder extra kosten.

Ik heb nog niet veel kluservaring, kan ik dan toch zelf een buitenkeuken maken?

Ja, dat kan! De tekeningen uit dit pakket zijn geschikt voor beginners en voor gevorderden. De bouwtekening wordt stap voor stap uitgelegd en je krijgt ook tips voor het gereedschap dat je nodig hebt.

Kan ik het pakket ook retourneren?

Ja hoor, dat kan altijd. Mocht je het toch niet zien zitten om welke reden dan ook, dan kun je het pakket binnen 30 dagen retourneren.

Wat gaat mijn buitenkeuken kosten?

Dit hangt uiteraard af van je wensen: hoe groot moet de buitenkeuken zijn en welke kenmerken moet hij hebben? In de bouwtekening staan ook adviezen voor welk en hoeveel materiaal je nodig hebt. Aan de hand daarvan maak je een ruwe schatting van de kosten.

Hoe moeilijk is het om zelf een buitenkeuken te maken?

Wanneer je zelf al eens wat geklust hebt, is dit project zeker haalbaar. De tekeningen zijn erg duidelijk en leiden je stap voor stap door het hele bouwproces. De extra tips over materiaal en gereedschap maken het extra makkelijk.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.